تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 472 از 1759 اولاول ... 3724224624684694704714724734744754764825225729721472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه zedeh@le_b@h@l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

اول از همه مشخص كنيد منظورتون از asus am604g چييه؟
    الان فقط wl-am604g توليد ميشه وديگه am604g متوفقف شده است.
    به ضرس قاطع مي گم am604 g به درد نمي خوره مخصوصاً وايرلسش . مشكلات داشته.
    يك دوستي داشتيم 2 يا 3سال پيش am604g گرفت اويال خيلي خوب كار ميكرد فقط هم از وايرلسش براي
    لپ تاپ استفاده ميكرد ولي بعد از يك سال وخورده اي ميگفت بردش كم شده و از اين جور حرفها.
    زياد هم داغ مي كرد. من هرچي مودم ديدم ديدم گرم بشه ولي اين مدل يه كمه زيادي داغ ميشه.
    اما كيفيت wl-am604g يه خورده بهتر شده firmware بهتر و رابط كاربري بهتر وقويتر.يكي دوتا قابليت جديد نرم افزاري هم بهش اضافه كرد.
    -----------------------------
    اما تفاوت wl-600g با wl-am604g
    اين كه درست كه هردوشون از استاندارد g wireless هستند ولي قدرت وبرد wl600g به مراتب از wl-am604g
    بيشتر به دليل اين كه wl-600g دوتا آنتن داره يكي داخلي ويكي خارجي اگر تصويرشه ببنيد فقط يكيش معلومه ولي wl-am604g يه دونه آنتن داره.
    wl-600g دوتا پورت usb داره براي اتصال به پرينتر يا فلش مموري يا هارد اكسترنال براي file sharing
    همچنين قابليت asus download master كه فكر كنم تنها adsl-router asus باشه كه اين امكانات را داره.
    روترهاي asus بيشترشون asus download master دارند ولي مودم هاش نه.

فرق ديگر اين دوتا مودم اين كه wl600g يه ويژگي داره auto vpi/vci ;كه باعث ميشه به راحتي مودم نصب كرد.
    كلاً امكانات wl600g ازwl-am604g يه سر .گردن بالاتره.
    wl600g براي كاربر حرفه ايي .
    براي مصارف خانگي همون asus dsl-g31
    بهتره نصبش ازwl600g هم راحتتره.همه كارها config وتنظيمات را خودش انجام ميده.
    wl600g قابليتهايي مثل dns sever وftpserver و virtual server وprint server داره.
    كه به درد كاربراي معمولي نمي خوره.
    اطلاعات بيشتر مي خواهيد به سايت asus مراجعه كنيد.
    عزیزم منظورم asus wl-am604g و am604g خالی به کلی منسوخ شده و در بازار نیست.اخه کی گفته داغ می شه؟! من وسه تا از دوستام مدت زیادیه داریم تا حالا مشکل داغ کردنم نداشتیم.در ضمن این ۴ لن داره AM600 نداره. من از ۴لن و وایرلسش استفاده کردم که توپه. الانم بیا خودم AM600 رو 90000تا 95000 واست بخرم کی می گه 130000 تومانه؟!

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیزم منظورم asus wl-am604g و am604g خالی به کلی منسوخ شده و در بازار نیست.اخه کی گفته داغ می شه؟! من وسه تا از دوستام مدت زیادیه داریم تا حالا مشکل داغ کردنم نداشتیم.در ضمن این ۴ لن داره AM600 نداره. من از ۴لن و وایرلسش استفاده کردم که توپه. الانم بیا خودم AM600 رو 90000تا 95000 واست بخرم کی می گه 130000 تومانه؟!
    عزيزم منظور شما از am600 همون wl600g هستش ديگه؟
    تمام مودمها ي asus غير از602 4تا لن دارند.
    حال كجا اين رو 90 ميدن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

آخه عزیزم تو به جای اینکه اصل مطلبو بگیری گیر می دی به چیزهای فرعی... خب معلومه wl-600gبوده... من پسر عمم نمایندگی داره خب به قیمت خرید بهم می ده.اون قیمتم که توی بازار هست که البته دیگه تا ۱۳۰۰۰۰تومان هم نیست.راستی wl600g با یواس بی هم وصل می شه؟WLAM604G‏ یا WL600G کدوم جدیدتره؟‎ ASUS G13دیگه به اسم گیر ندیا همین جدیده چه امکاناتی داره؟

4. این کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آخه عزیزم تو به جای اینکه اصل مطلبو بگیری گیر می دی به چیزهای فرعی... خب معلومه wl-600gبوده... من پسر عمم نمایندگی داره خب به قیمت خرید بهم می ده.اون قیمتم که توی بازار هست که البته دیگه تا ۱۳۰۰۰۰تومان هم نیست.راستی wl600g با یواس بی هم وصل می شه؟WLAM604G‏ یا WL600G کدوم جدیدتره؟‎ ASUS G13دیگه به اسم گیر ندیا همین جدیده چه امکاناتی داره؟
    عزيز جان بازهم ميگم به ترتيب تازگي
    1-dsl-g31
    2-dsl-n11
    3-dsl-n13
    4-wl-am6o4g
    5-wl-600g
    -----
    بين wl-am604g ,wl-600g
    wl-am604g از wl 600g جديدتره
    wl-600g مال سه سال پيشه
    ---------
    دوتا پورت usb روي wl-600g فقط براي اتصال printer يا flash memory يا هارد اكسترنال هستش
    باهاش نميشه ارتباط اينترنتي برقرار كرد بايد يا از يكي از 4 تا LAN استفاده كني يا از وايرلسش
    ------------
    در مورد قيمتش هم من هم گفتم حدود 90 هزار تومان هستش
    حالا اگر شماره تلفن يا آدرس شركتشون را بده يه تماس بگيرم
    شايد به وايرلس مهاجرت كردم.

6. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

مرسی‎.‎شرمنده خیال کردم که تو اون قیمتو گفتی. یه سوال دیگه دارم... روتر وایرلس با وایرلس روتر فرق داره؟ روتر عمل گیرنده داره یا فرستنده و پخش کننده؟ اگه میشه هرکی بلده کامل و ساده توضیح بده.ممنون

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام
    1- مودم WL-AM604G طراحی April-2008 و WL-600G طراحی August-2006.
    2- مودم WL-600G دو مزیت داره:
    - برد بیشتر
    - پورت USB ، فقط برای Share کردن پرینتر ، اسکنر و یا یه فلش مموری در شبکه ( دسترسی به فلش بصورت ftp )
    3- از قیمت خبری شد به ما هم بگین ، ببینیم این wl-600g ما الآن چند میارزه؟

تو لینک زیر ، تو منوی سمت چپ ، پایین ، با گزینه (Product Comparison ) میتونید مدل های مختلف رو باهم مقایسه کنید.
    بطور کلی wl-600g هرچند 2سال قدیمی تره ولی همه جا (حتی تو سابت خود asus ) ازش اطلاعات بسیار دقیق تری در دسترسه و بیشتر روش حساب باز کردن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

------------------------------------------------------------
    یه سوال دیگه دارم... روتر وایرلس با وایرلس روتر فرق داره؟ روتر عمل گیرنده داره یا فرستنده و پخش کننده؟ اگه میشه هرکی بلده کامل و ساده توضیح بده.ممنون

ایول ، همه چی رو باهم قاطی کردی . . .

واسه توضیح بهتر و مرحله به مرحله ، عکس های چند تا سایت رو با فوتوشاپ کنار هم گذاشتم :

روتور (Router)
    به معنی مسیر یاب ، در یک شبکه محلی وظیفه انتقال بسته های داده بین سیستم های مختلف رو بر عهده داره و تضمین میکنه که اطلاعات ارسال شده از یک سیستم به درستی به مقصد میرسن.

همونطور که تو شکل زیر میبینید ، روتور به هر دستگاه یه کد اختصاص میده که سیستم ها برای ارسال اطلاعات به هم ، از اون شماره ها استفاده میکنن. ( به این شماره ها گره -NOD- هم میگن ) خود روتور هم یه گره حساب میشه.

شبکه بالا با LAN پیاده شده. برای وایرلس کردن شبکه باید یک Access point به شبکه اضافه کنیم ، که با LAN به روتور وصل میشه و هر کامپیوتر هم به یه کارت شبکه وایرلس نیاز خواهد داشت :

حالا واسه وصل کردن این شبکه به اینترنت ، کافیه یه مودم به روتور وصل شه :

حالا واسه کوچیک کردن شبکه و راحتی کاربر ، میشه مودم و روتور رو یکی کرد ( مثل AM602 ) :

ویا مودم ، روتور و access point رو یکی کرد ( مثل WL-AM604 یا WL-600G ) :

امیدوارم مفید بوده باشه . . .
    یا حق .. .
    Last edited by a6l3i; 15-10-2009 at 14:52.

9. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه snowsyamak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من وقتي مي خوام يك فايل رو دانلود كنم تو 99% همين طور ميمونه به پشتيبان زنگ زدن گفت از مودمه مودم من SMC 7901B هست مي خواستم بدونم مشكل از كجاست ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خب مشخصه که اسپیلیتر باید به خط اصلی وصل بشه ، وگرنه فایده نداره
    شما قبلا به کجا وصل میکردید؟؟
    فکر کنم اگه مودم و گوشی تلفن بصورت مستقیم بخوان به خط وصل بشن ، برای هر کدوم یه اسپیلیتر جداگانه لازمه
    مگر اینکه اسپیلیتر رو بزاری بغل مودم و یه خط جداگانه برای گوشی بکشی ، یا برعکسش!!
    ورودی ساختمان که به داخل خونه میرسید به یک 2 راهی ددو شاخه تقسیم میشد که یکیش اون اتاق به یک تلفن دیگه وصل بود
    و اون یکیش هم می اومد این اتاق که pc هست و دوباره تو این اتاق به دو قسمت تقسیم میشد
    یکی واسه modem و اون یکی هم واسه تلفن این اتاق
    که من اول splitter رو گذاشتم ورودی خط این اتاق و از خروجیش یه modem و tel وصل کردم
    که اونطوری میشد
    از جنس خط هم بود

این بار slitter رو بردم ورودی خونه و یک سرش که همون phone بود رو به همون سیم کشی قبلی وصل کردم
    و سر دیگه یعنی dsl رو حدودا 40 متری سیم خریدم یک سره بردم به modem تو اتاق
    که کلی بست کاری و این مسایل دهن مهن نذاشت واسمون

الان بزنم به تخته داره rules میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ورودی ساختمان که به داخل خونه میرسید به یک 2 راهی ددو شاخه تقسیم میشد که یکیش اون اتاق به یک تلفن دیگه وصل بود
    و اون یکیش هم می اومد این اتاق که pc هست و دوباره تو این اتاق به دو قسمت تقسیم میشد
    یکی واسه modem و اون یکی هم واسه تلفن این اتاق
    که من اول splitter رو گذاشتم ورودی خط این اتاق و از خروجیش یه modem و tel وصل کردم
    که اونطوری میشد
    از جنس خط هم بود
    اتفاقا همین اشتباه رو منم اول انجام دادم و تا 2 ماه روی گوشی تلفنمون نویز بود
    بعد رفتم یه اسپلیتر جدا برای اون یکی گوشیمون خریدم ، که دیگه نویز تلفن برطرف شد!!
    تا اون موقع فکر می کردم اینی که میگن اسپلیتر نویز گیره همش الکیه و تاثیری نداره یا حداقل سرویس دهنده من نویز زیادی داره!!
    البته من به دلایل فنی نمی تونستم از ورودی جدا کنم!!
    شما به جای سیم جدا ، میتونستی یه اسپلیتر برای اون یکی اتاقتون که فقط تلفن داره بخری و احتمالا مشکلت برطرف میشد
    شما هم قبلا نویز داشتی روی تلفن؟؟

این بار slitter رو بردم ورودی خونه و یک سرش که همون phone بود رو به همون سیم کشی قبلی وصل کردم
    و سر دیگه یعنی dsl رو حدودا 40 متری سیم خریدم یک سره بردم به modem تو اتاق
    که کلی بست کاری و این مسایل دهن مهن نذاشت واسمون

الان بزنم به تخته داره rules میکنه
    البته کار عاقلانه هم همینه ، ولی بدلیل اینکه سیم کشی های تلفن اکثرا از داخل دیواره و البته روی ورودی خط نمیشه از این جنگولک بازی ها (گذاشتن اسپلیتر و ...) انجام داد و سیم کشی جدا هم سخته ، به ازای هر وسیله ای که مستقیم به تلفن وصل میشه باید یه اسپلیتر گذاشت

به جنس خط هم زیاد ربطی نداره ، مگر اینکه سیم خیلی قدیمی باشه (که اونم بعید میدونم)، وگرنه خود سیم های مخابرات که به خونه ها میرسن ، قدمتی طولانی دارن

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

توپ گرفتم حالا...
    اگه ما a6l3i جان و wichidika رو نداشتیم چکار می کردیم...ایول...
    حالا می گم این ASUS DSL-G31 با ASUS WL-604G زیاد فرقی ندارن توی سایت نگاه کنی... اگه فرقی دارن لطفا توضیح بدید تا بدونم؟؟؟!!!
    حالا ASUS DSL-G31 توی بازار هست؟چند قیمته؟؟! اگه نیست حدودا تا چند وقت دیگه میاد؟؟؟!!! فکر نکنم بالای ۱۰۰تومان باشه؟؟!
    راستی همونطوری که تمام ISP ها ASUS WL-AM604G رو ساپورت می کنن DSL-G31 رو هم قبول می کنن یا بهونه میارن؟؟؟؟؟!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •