تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 587 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482522572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام من میخوام ایپاد4 بگیرم ایا تقلبیش هم وجود داره؟ راه تشخیص چیه؟؟؟

دوم

همانطور که میدونید سی پی یو ایپاد a4 هست که کلاک ارجینال 1000مگا هرتزه اما توی ایپاد اندر کلاک شده به 800 مگا هرتز و قفل شده برای مصرف انرژی کمتر حالا کسی بلده به من بگه چه جور روی حالت عادی 1000 مگا بیارم؟؟ برای یکی از دوستام میخوام شنیدم با یک تغییر کوچیک میشه قفل 800 مگا هرتز را باز کرد تا بیاد کلاک طبیعی کسی بلده؟
    شما میخواستی samsung galaxy ii بگیری؟!!!
    خیر اگرم بشه من توصیه ندارم...شما منبعی داری که میگی رو 800 مگا هرتزه؟!

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

همانطور که میدونید سی پی یو ایپاد a4 هست که کلاک ارجینال 1000مگا هرتزه اما توی ایپاد اندر کلاک شده به 800 مگا هرتز و قفل شده برای مصرف انرژی کمتر حالا کسی بلده به من بگه چه جور روی حالت عادی 1000 مگا بیارم؟؟ برای یکی از دوستام میخوام شنیدم با یک تغییر کوچیک میشه قفل 800 مگا هرتز را باز کرد تا بیاد کلاک طبیعی کسی بلده؟
    مطمئن باشید اپل اگه اینجور کاری کرده باشه که بعید میدونم باز هم چیزی به ضرر شما نشده و با همون 800 mhz کاری که غول های آندرویدی 2 هسته ای نمیتونن بکنن رو انجام میده و اصلا نیازی ندارید که قفل باز کنید.
    در مورد جیلبریک که دوست عزیزمون پرسیده بودن من میگم اگه 8 گیگ هستی اصلا صرف نمیکنه که بری سراغ جیلبریک من خودم 4.2.1 بودم و جیلبریک کردم الان هم دارم به 4.3 آپدیت میکنم و یه کارت هدیه میخرم و نرم افزار میریزم اینجوری هم خیالم راحت تره هم همش درگیر سیدیا میدیا نیستم هر وقت نسخه جدید بیاد هم میتونم آپدیت کنم از همه مهم تر خرج زیادی هم برام نداره
    Last edited by *Ali*; 24-03-2011 at 12:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما میخواستی samsung galaxy ii بگیری؟!!!
    خیر اگرم بشه من توصیه ندارم...شما منبعی داری که میگی رو 800 مگا هرتزه؟!
    سلام شما یک برنامه مدیریت سی پی یو نصب کن میبینی که کلاک روی 833 هست و روش باز کردنش هم پیدا کردم به شکل زیر هست پس ایپاد تقلبی نداره نه؟

Steps to Overclock or increase CPU Speed of iPhone and iPod Touch

Step 1. Navigate to System/Library/System/System Configuration/PowerManagement.bundle/

Step 2. You will see a file named “com.apple.SystemPowerProfileDefault.plist”

Step 3. Instead of editing, you are just rename it to “SystemPowerProfileDefaultbak.plist” so the device does not recognize it.

Step 4. Do a reboot and you overclock your iPhone.

Increasing the clock speed would degrade the CPU’s lifespan and is therefore not recommended. Do at your own risk. We will not be held responsible for bricking your iPhone or iPod Touch.

به فارسی میشه

مرحله اول: به اینجا بروید: System/Library/System/System Configuration/PowerManagement.bundle/
    مرحله دوم: فایل com.apple.SystemPowerProfileDefault.plist را به SystemPowerProfileDefaultbak.plist تغییر نام دهید. به این ترتیب سیستم این فایل را نمی‌تواند شناسایی کند.
    مرحله سوم: سیستم را خاموش و روشن کنید. آیفون شما اورکلاک شده!
    شرکت‌های سازنده گچت برای جلوگیری از تولید گرمای اضافی و افزایش عمر پردازشگر، اغلب سرعت پایین‌تری را برای محصولات خود در نظر می‌گیرند و اورکلاک کردن ممکن است با تولید گرمای اضافی، سیستم را دچار مشکل کند. در ضمن اورکلاک کردن می‌تواند عمر باطری را هم کم کند.

لینک منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان سلام....من میخوام یه آیپاد بگیرم....تاچ 4....
    همه برنامه ها وبازی های آیفون رو ش میاد....
    پولم کمه.....8 بگیرم یا 32....؟میترسیم کم بیارم حجمی؟

این:
    کد:
    کدوم مدلشه؟3 یا 4؟
    Last edited by iMosi; 24-03-2011 at 16:00.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این:
    کد:
    کدوم مدلشه؟3 یا 4؟
    آره ، اصلا توی اپ استور چیزی به عنوان برنامه iPod نداریم همه ی iPhone ها روی آی پاد هم اجرا میشه.
    اگه میخوای 24 ساعت بشینی بازی کنی 32 بگیر اگه دست گرمی و گاهی اوقاته شاید 8 برات کافی باشه ولی ریسک نکن 32 رو بگیر
    اون عکسی هم که دادی نسل سومه ، دوربین نداره و پردازنده ش ضعیف تره و ...
    +
    دوستان به جز BUZZ player دیگه کدوم پخش کننده ها خوب هستن ؟
    Azul media player بهتر از BUZZ هست یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام شما یک برنامه مدیریت سی پی یو نصب کن میبینی که کلاک روی 833 هست و روش باز کردنش هم پیدا کردم به شکل زیر هست پس ایپاد تقلبی نداره نه؟

Steps to Overclock or increase CPU Speed of iPhone and iPod Touch

Step 1. Navigate to System/Library/System/System Configuration/PowerManagement.bundle/

Step 2. You will see a file named “com.apple.SystemPowerProfileDefault.plist”

Step 3. Instead of editing, you are just rename it to “SystemPowerProfileDefaultbak.plist” so the device does not recognize it.

Step 4. Do a reboot and you overclock your iPhone.

Increasing the clock speed would degrade the CPU’s lifespan and is therefore not recommended. Do at your own risk. We will not be held responsible for bricking your iPhone or iPod Touch.

به فارسی میشه

مرحله اول: به اینجا بروید: System/Library/System/System Configuration/PowerManagement.bundle/
    مرحله دوم: فایل com.apple.SystemPowerProfileDefault.plist را به SystemPowerProfileDefaultbak.plist تغییر نام دهید. به این ترتیب سیستم این فایل را نمی‌تواند شناسایی کند.
    مرحله سوم: سیستم را خاموش و روشن کنید. آیفون شما اورکلاک شده!
    شرکت‌های سازنده گچت برای جلوگیری از تولید گرمای اضافی و افزایش عمر پردازشگر، اغلب سرعت پایین‌تری را برای محصولات خود در نظر می‌گیرند و اورکلاک کردن ممکن است با تولید گرمای اضافی، سیستم را دچار مشکل کند. در ضمن اورکلاک کردن می‌تواند عمر باطری را هم کم کند.

لینک منبع :
    کد:
    شما تست کردی؟!

این:
    کد:
    کدوم مدلشه؟3 یا 4؟
    8 کمه...32 گیگ بگیر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما تست کردی؟!

8 کمه...32 گیگ بگیر.
    من هنوز ایپاد نگرفتم اما روی مال دوستم دیدم که 800 مگا هرتزه ولی اورکلاک نکردم خیر

راستی ایپاد 8 نگیرید چون 6 گیگ در دست رس داره بقیه رو سیستم گرفته و شما بازی اسفالت6 رو که 600 مگه نصب کنی 900 مگ جا میخاد یعنی میمونه 5 گیگ 3 گیگ اهنگ میمونه 2 گیگ 1گیگ فیلم میمونه 1 گیگه دیگه که 100% کم میاد
    بازی های خوب دیگه بالای 300 مگه که بعد از نصب حدود 40-50% حجم بیشتر میشه مثلا 300 مگی میشه حدود 400-450 بعد نصب فیلم برداری هم hd هست فکر کنم هر دقیقه رکورد 40 مگ حجمشه
    Last edited by x_zarbat; 24-03-2011 at 16:56.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

من هنوز ایپاد نگرفتم اما روی مال دوستم دیدم که 800 مگا هرتزه ولی اورکلاک نکردم خیر

راستی ایپاد 8 نگیرید چون 6 گیگ در دست رس داره بقیه رو سیستم گرفته و شما بازی اسفالت6 رو که 600 مگه نصب کنی 900 مگ جا میخاد یعنی میمونه 5 گیگ 3 گیگ اهنگ میمونه 2 گیگ 1گیگ فیلم میمونه 1 گیگه دیگه که 100% کم میاد
    بازی های خوب دیگه بالای 300 مگه که بعد از نصب حدود 40-50% حجم بیشتر میشه مثلا 300 مگی میشه حدود 400-450 بعد نصب فیلم برداری هم hd هست فکر کنم هر دقیقه رکورد 40 مگ حجمشه
    دقیقا 6.5 گیگ بله بازی ها خوب بین 450_800 مگ دارن.

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسی جایی سراغ نداره ارزون بدن....ببینم دست دومش خوبه....پول ندارم آخه لا مصب:گریه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

کسی جایی سراغ نداره ارزون بدن....ببینم دست دومش خوبه....پول ندارم آخه لا مصب:گریه
    خب باید اینترنت رو شخم بزنی واسه کار کرده.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •