شما میخواستی samsung galaxy ii بگیری؟!!!
خیر اگرم بشه من توصیه ندارم...شما منبعی داری که میگی رو 800 مگا هرتزه؟!
شما میخواستی samsung galaxy ii بگیری؟!!!
خیر اگرم بشه من توصیه ندارم...شما منبعی داری که میگی رو 800 مگا هرتزه؟!
مطمئن باشید اپل اگه اینجور کاری کرده باشه که بعید میدونم باز هم چیزی به ضرر شما نشده و با همون 800 mhz کاری که غول های آندرویدی 2 هسته ای نمیتونن بکنن رو انجام میده و اصلا نیازی ندارید که قفل باز کنید.همانطور که میدونید سی پی یو ایپاد a4 هست که کلاک ارجینال 1000مگا هرتزه اما توی ایپاد اندر کلاک شده به 800 مگا هرتز و قفل شده برای مصرف انرژی کمتر حالا کسی بلده به من بگه چه جور روی حالت عادی 1000 مگا بیارم؟؟ برای یکی از دوستام میخوام شنیدم با یک تغییر کوچیک میشه قفل 800 مگا هرتز را باز کرد تا بیاد کلاک طبیعی کسی بلده؟
در مورد جیلبریک که دوست عزیزمون پرسیده بودن من میگم اگه 8 گیگ هستی اصلا صرف نمیکنه که بری سراغ جیلبریک من خودم 4.2.1 بودم و جیلبریک کردم الان هم دارم به 4.3 آپدیت میکنم و یه کارت هدیه میخرم و نرم افزار میریزم اینجوری هم خیالم راحت تره هم همش درگیر سیدیا میدیا نیستم هر وقت نسخه جدید بیاد هم میتونم آپدیت کنم از همه مهم تر خرج زیادی هم برام نداره
Last edited by *Ali*; 24-03-2011 at 12:04.
سلام شما یک برنامه مدیریت سی پی یو نصب کن میبینی که کلاک روی 833 هست و روش باز کردنش هم پیدا کردم به شکل زیر هست پس ایپاد تقلبی نداره نه؟
Steps to Overclock or increase CPU Speed of iPhone and iPod Touch
Step 1. Navigate to System/Library/System/System Configuration/PowerManagement.bundle/
Step 2. You will see a file named “com.apple.SystemPowerProfileDefault.plist”
Step 3. Instead of editing, you are just rename it to “SystemPowerProfileDefaultbak.plist” so the device does not recognize it.
Step 4. Do a reboot and you overclock your iPhone.
Increasing the clock speed would degrade the CPU’s lifespan and is therefore not recommended. Do at your own risk. We will not be held responsible for bricking your iPhone or iPod Touch.
به فارسی میشه
مرحله اول: به اینجا بروید: System/Library/System/System Configuration/PowerManagement.bundle/
مرحله دوم: فایل com.apple.SystemPowerProfileDefault.plist را به SystemPowerProfileDefaultbak.plist تغییر نام دهید. به این ترتیب سیستم این فایل را نمیتواند شناسایی کند.
مرحله سوم: سیستم را خاموش و روشن کنید. آیفون شما اورکلاک شده!
شرکتهای سازنده گچت برای جلوگیری از تولید گرمای اضافی و افزایش عمر پردازشگر، اغلب سرعت پایینتری را برای محصولات خود در نظر میگیرند و اورکلاک کردن ممکن است با تولید گرمای اضافی، سیستم را دچار مشکل کند. در ضمن اورکلاک کردن میتواند عمر باطری را هم کم کند.
لینک منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام....من میخوام یه آیپاد بگیرم....تاچ 4....
همه برنامه ها وبازی های آیفون رو ش میاد....
پولم کمه.....8 بگیرم یا 32....؟میترسیم کم بیارم حجمی؟
این:
کدوم مدلشه؟3 یا 4؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iMosi; 24-03-2011 at 16:00.
آره ، اصلا توی اپ استور چیزی به عنوان برنامه iPod نداریم همه ی iPhone ها روی آی پاد هم اجرا میشه.
اگه میخوای 24 ساعت بشینی بازی کنی 32 بگیر اگه دست گرمی و گاهی اوقاته شاید 8 برات کافی باشه ولی ریسک نکن 32 رو بگیر
اون عکسی هم که دادی نسل سومه ، دوربین نداره و پردازنده ش ضعیف تره و ...
+
دوستان به جز BUZZ player دیگه کدوم پخش کننده ها خوب هستن ؟
Azul media player بهتر از BUZZ هست یا نه ؟
شما تست کردی؟!
8 کمه...32 گیگ بگیر.
من هنوز ایپاد نگرفتم اما روی مال دوستم دیدم که 800 مگا هرتزه ولی اورکلاک نکردم خیر
راستی ایپاد 8 نگیرید چون 6 گیگ در دست رس داره بقیه رو سیستم گرفته و شما بازی اسفالت6 رو که 600 مگه نصب کنی 900 مگ جا میخاد یعنی میمونه 5 گیگ 3 گیگ اهنگ میمونه 2 گیگ 1گیگ فیلم میمونه 1 گیگه دیگه که 100% کم میاد بازی های خوب دیگه بالای 300 مگه که بعد از نصب حدود 40-50% حجم بیشتر میشه مثلا 300 مگی میشه حدود 400-450 بعد نصب فیلم برداری هم hd هست فکر کنم هر دقیقه رکورد 40 مگ حجمشه
Last edited by x_zarbat; 24-03-2011 at 16:56.
دقیقا 6.5 گیگ بله بازی ها خوب بین 450_800 مگ دارن.
کسی جایی سراغ نداره ارزون بدن....ببینم دست دومش خوبه....پول ندارم آخه لا مصب:گریه
خب باید اینترنت رو شخم بزنی واسه کار کرده.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)