واسه ادبیات گاج سبز بهتره یا کلک سبز؟
واسه تاریخ ادبیات کلک معلم بهتره یا تاریخ ادبیات مصور؟
واسه ادبیات گاج سبز بهتره یا کلک سبز؟
واسه تاریخ ادبیات کلک معلم بهتره یا تاریخ ادبیات مصور؟
تاریخ ادبیات مصور بهتره
گاج سبز و کلک و ژرف اندیشان و خیلی سبز عینه همن هر کدوم بگیری جواب میده ولی کلک فکر کنم بهتره
من فقط کتاب تست هندسه تحلیلیم مونده بخرم چی بخرم اموزش رو فار خریدم
میگم این کتابای خیلی سبز اصلا مشاورا قبول ندارن منم هیچی ازش نخریدم![]()
دیفرانسیلم که من امیدوارو گرفتم تستم معلمون واسمون 30 سال گرفت
الان تنها مشکلم تست هندسه تحلیلی میخوام
تحلیلی هم همون فار تست داره...من فقط کتاب تست هندسه تحلیلیم مونده بخرم چی بخرم اموزش رو فار خریدم
مبتکران رضا نو نهال آذر هم خوبه
منم همینو دارم. اگه خوبه، که از این نظر خیالم راحت شد!مبتکران رضا نو نهال آذر هم خوبه
منم چاپ 85 رو دارم ویراست دومه
ویراست جدید اومده یعنی تو تست تالیفی فرق داره یا فقط تست کنکور بهش اضافه شده؟
اگه تالیفی فرق داره برم چاپ جدیدشو بگیرم
این نونهال اذز از اندیشه فاثق عزت الله مشفق بهتره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mamadalmani; 06-08-2010 at 11:39.
براي آموزش فيزيک و رياضي تجربي چه کتابهايي رو پيشنهاد ميکنيد؟
همه دارن ميگن هندسه پايه رو مبتكران بخريد يه كتاب ديگه نشر دريافت زده برا هندسه پايه.
حالا اونايي كه هر دوتاي اين كتاب ها رو خوندن ميخواسنم ببينم نظرشون چيه..
و اونايي كه هندسه ي مبتكران رو خوندن خواهشا از لينك زير يه نيگا به اين بندازن بررسي كنن بعد نظر بدن.
بیوگرافی و مقایسه دو کتاب هندسه 1و 2 مبتکران با هندسه پایه دریافت
هندسه 1 و2 مبتکران :این کتابها جدیدشون درسنامه کوچکی دارن که به درد هندسه خوندن نمی خوره وکلاً متمرکز روی تست هستش تست ها شامل آموزش و تمرین هستش که آموزشی ها خیلی کم هستش تست ها در سطح متوسط هستش
هندسه پایه دریافت:تازه خریدمش ساختارش آموزش وتست با هم است خیلی تستاش عالیه اول مثلاً 8تا نکته درباره مثلث متساوی الساقین داده بعد سوالات کنکور سراسری آزاد سنجش رو که دربارش بوده زیرش داده که درسنامشم خیلی خیلی خوبه وسوالات تا کنکور 88 داخلشه .
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
اینم بخشی از کتاب هندسه پایه دریافت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیات و نکات گاج بهتره یا انرژی اتمی؟
شیمی 3 مبتکران بهتره یا کتاب سبز؟
آیات نکات گاج رو بیشتر پیشنهاد دادن
شیمی پایه بهمن بازرگانی ولی پیش سبز خوبه اما کسی منکر بهمن بازرگانیم نمیشه
به نظر من که آیات انرژی اتمی بهتره. هم این که تستاش بهترن. هم این که درسته گاج پیامای بیشتری داره ولی پیامهای قشنگ نداره. همون متن کتاب و اوورده تو پیاما. کلا من از گاج خوشم نمیاداصلا بنظرم فقط دین جامع همگامان و بگیری کافیه. واقعا پیامهای توپی داره. تستای قشنگی هم داره.
شیمی 3 هم مبتکران امتحانشو به خوبی پس داده. البته تستشو بگیری کافیه. چون آموزشم توش داره. اصلا سبز شیمی 3 داره؟
ریاضی تجربی خیلی سبز بنظر کتاب خوبیه. من بخش احتمالشو تموم کردم راضی کننده بود. هرچند یه جورایی آسونه ولی از ریاضی تجربی بیشتر از این انتظار نمیره. در کل هرچیزی از ریاضی که تو کنکور نیاز باشه رو داره. البته تستای تکمیلی هم داره که به نسبت سخت ترن.
فیزیک هم که میگن فار بهتره. هرچند خودم به پیشنهاد دبیرمون انرژی اتمی خریدم و تا الان که راضیم.![]()
کسی کتاب آرایه خوب میشناسه ؟ کلک و دیدم یه جوریه کتابش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)