کسی نیست جواب ما رو بده ؟!!!
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
کسی نیست جواب ما رو بده ؟!!!
دوست عزيز شما يا تاپيك ها رو نميخوني يا .... بابا ببين من صفحه پيش پست اخر چي نوشتمممم بعد بگو شبكيههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من مخابرات که رفتم خود طرف بهم گفت که پورتای شبکیه اومده روی مخابرات و اینا ... و تازه بهم گفت که شبکیه رو فیبر نوریم میخواد سرویس بده ! والا شما میگی سرعتت که بهتر شده ! (من این مشکل یاهو باز نکردن رو نداشتم ولی چیزی نیست که مختص مخابرات بشه !)ولی الان امشب دقیقا پیدا کردم ! اینک سایتا با وی پی ان باز میشه بهتره تو تنظیمات مودم mtu رو اگه اشباه نکنم تغییر بدی ! مثلا من مودمم دی لینک هست یک مدت فقط گوگل باز میشد ک mtu رو عوض کردم درست شد ! (البته پشتیبانی قبلی مخابرات بهم گفت)
من سرعت شبانه بالا میخوام ! مثل اینک این مدتم که شبکیه رفته روی مخابرات شبانشم مالیده !
روسونري اگه پرتاشون روي مخابرات نبود كه نميتونستن به فيبر نوري هم سرويس بدن اخه اين كه ديگه معلومه
پس شمام همين مشكلو داري اين ماله مخابرات سگي هست اخه عزيز يه چي بگم اصلا كف كني
دوست من خونشون نزديكه خونمونه از 2030 گرفته سرعت دانلودش مثل من هست باورت ميشه دو ماهي 5 تومن ميده نه مثل ما كه كلي پول الكي ميديم بعد ميام ADSL مخابرات بهمون قالب ميكنند درسته شما شايد سايتها رو با vp-n باز كني ولي برو دانلود بكن ببين سرعتت چه قدر كم ميشه اگه تونستي اين مشكل حل كني كه فكر نكنم به منم بگو
راستي شبانه رايگان هم تو شبكيه عمرا ديگه دنبالش نباش چون پرتاي شبكيه اومده روي مخابرات مخابراتم شبانه رايگان نداره عمرا تويشبكيه ديگه رنگ شبانه رايگانو نميبيني
والا واسه من اینجور که تو میگی نیست.من راحت همه چی رو با سرعت بالا باز میکنم.اینم سرعت دانلودم توی روز:
الان دوباره آی پی من رفته رو شبکیه.یه زنگ باید بزنم ببینم دانلود شبانه اوضاعش چطوره.اگر جای بهتری پیدا کنم احتمالا این ماه که تموم شد میرم.
شما خودت گفتي بره روي شبكيه نميشه منم برم روي همون شبكيه اين مخابرات هيچ سايتي رو باز نميكنه همين Rapidbaz كه شما داري دانلود ميكييم باز نميكنه !!!!!!!!!!!!! ميشه بري توي speedtest يه عكس بزاري كه من مطمئن بشم روي شبكيه هست اخه من زنگ زدم ديروز پشتيباني گفت ديگه از مخابرات ديگه روي پرت خودمون نميريم !!!!!!!
آخه جالبه هنوزم نمیتونن بدن !
والا من همه سایتها الان باز میشن ! مشکل گوگل هم بر طرف شد !
مشکل مودم نداری ؟
دوستان شبکیه ای ببینید این شبانتون میخواد راه بیفته یا نه ؟!!
بفرما:
هرچی زنگ میزنم پشتیبانی تا بپرسم دانلود شبانه چطوره همش اشغاله.
سلام
من زنگ زدم پشتیبانی شبکیه 2654482
در رابطه با پنل و شبانه رایگان سوال کردم گفت تا پایان هفته آینده به احتمال زیاد درست میشه
البته این جواب رو طی سه هفته گذشته برای بار سوم بود که به من میگفت
نمیدنم طراحی یه پنل مگه چقدر طول میکشه؟
فکر کنم آقایون به اصطلاح مهندس روزی نیم ساعت وقت میزارن![]()
ولی اگه صحبتهای دوستانی که میگن شبکیه شبانه رایگان رو برداشته درست باشه دیگه تو شبکیه موندن به صرفه نیست
من کلی دانلود ناتمام تو IDM دارم که داره مهلت لینکهاش تموم میشه
دیگه اعصاب برام نمونده![]()
خیلی دیگه رو اعصابن!!
هزار تومن که گرونش کردند.شبانه رو هم یک ساعت کمتر کردند!
من از الان دنبال یه جای دیگه م.جالبیش اینه که من تا 12 دی مهلت داشتم.چند روز پیش که زنگ زدم گفت تا 30 دی مهلت داری!گفت چند روز به خاطر قطعی ها اضافه کردند.
گزینه های بعدیم هم صبانت و پارس آنلاین هستند فعلاً.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)