تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 472 از 577 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482522572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حالا من شنیدم گویا میخوان با همین مخابرات قراداد امضا کنند که روی فیبر نوری هم سرویس بدن ! یعنی با همون رانژه مخابرات و تجهیزات مخابرات !

من الان فیبر نوری ام و از مخابرات میگیرم ! میخوام یک خط ردیف کنم با پیش شماره 560 و از شبکیه یا پار آنلاین سرویس بگیرم .
    سرعت شبانه و روزانه شبکیه واسه سرویس های مختلف فرق داره ؟ 128 و 256 و 1mb ؟!
    میخوام 1mb بگیرم ! دانلود شب هم واسم مهم هست ! نمیخوام مثلا من که 1مگ دارم با کسی که 128 داره سرعت دانلودش یکی باشه !!!
    کلا شبکیه(یا همون آسیاتک) رو پیشنهاد میدین؟

الان گزینه های من شبکیه،پارس آنلاین و صبانت (البته رفیقم داشت رفت رو پارس!میگفت خیلی دنگ و فنگ شبانه داره و ...)
    مهمترین چیز هم واسم سرعت بالا تو دانلود شبانه هست !
    کسی نیست جواب ما رو بده ؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

کسی نیست جواب ما رو بده ؟!!!
    دوست عزيز شما يا تاپيك ها رو نميخوني يا .... بابا ببين من صفحه پيش پست اخر چي نوشتمممم بعد بگو شبكيههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من مخابرات که رفتم خود طرف بهم گفت که پورتای شبکیه اومده روی مخابرات و اینا ... و تازه بهم گفت که شبکیه رو فیبر نوریم میخواد سرویس بده ! والا شما میگی سرعتت که بهتر شده ! (من این مشکل یاهو باز نکردن رو نداشتم ولی چیزی نیست که مختص مخابرات بشه !)ولی الان امشب دقیقا پیدا کردم ! اینک سایتا با وی پی ان باز میشه بهتره تو تنظیمات مودم mtu رو اگه اشباه نکنم تغییر بدی ! مثلا من مودمم دی لینک هست یک مدت فقط گوگل باز میشد ک mtu رو عوض کردم درست شد ! (البته پشتیبانی قبلی مخابرات بهم گفت)
    من سرعت شبانه بالا میخوام ! مثل اینک این مدتم که شبکیه رفته روی مخابرات شبانشم مالیده !

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

من مخابرات که رفتم خود طرف بهم گفت که پورتای شبکیه اومده روی مخابرات و اینا ... و تازه بهم گفت که شبکیه رو فیبر نوریم میخواد سرویس بده ! والا شما میگی سرعتت که بهتر شده ! (من این مشکل یاهو باز نکردن رو نداشتم ولی چیزی نیست که مختص مخابرات بشه !)ولی الان امشب دقیقا پیدا کردم ! اینک سایتا با وی پی ان باز میشه بهتره تو تنظیمات مودم mtu رو اگه اشباه نکنم تغییر بدی ! مثلا من مودمم دی لینک هست یک مدت فقط گوگل باز میشد ک mtu رو عوض کردم درست شد ! (البته پشتیبانی قبلی مخابرات بهم گفت)
    من سرعت شبانه بالا میخوام ! مثل اینک این مدتم که شبکیه رفته روی مخابرات شبانشم مالیده !
    روسونري اگه پرتاشون روي مخابرات نبود كه نميتونستن به فيبر نوري هم سرويس بدن اخه اين كه ديگه معلومه

پس شمام همين مشكلو داري اين ماله مخابرات سگي هست اخه عزيز يه چي بگم اصلا كف كني
    دوست من خونشون نزديكه خونمونه از 2030 گرفته سرعت دانلودش مثل من هست باورت ميشه دو ماهي 5 تومن ميده نه مثل ما كه كلي پول الكي ميديم بعد ميام ADSL مخابرات بهمون قالب ميكنند درسته شما شايد سايتها رو با vp-n باز كني ولي برو دانلود بكن ببين سرعتت چه قدر كم ميشه اگه تونستي اين مشكل حل كني كه فكر نكنم به منم بگو

راستي شبانه رايگان هم تو شبكيه عمرا ديگه دنبالش نباش چون پرتاي شبكيه اومده روي مخابرات مخابراتم شبانه رايگان نداره عمرا تويشبكيه ديگه رنگ شبانه رايگانو نميبيني

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سعيد بابا عجب گهي خوردم از اين شبكيه سرويس گرفتم بابا بدون Vp----n سايت ياهو رو هم باز نميكنه اين بيشرفا رفتن پرتشون رو گذاشتن روي مخابرات سگي مخابراتم اگه تا حالا از 2030 سرويس گرفته بودي ميفهميدي كه هيچ سايتي رو باز نميكنه چه مجاز چه غير مجاز مثلا همين P30world رو هم من با vpn باز كردم شما ميتوني بدون VPn همين سايت خودمون رو باز كني يا مثلا ياهو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا اين خيلي مسخرس خوده Adsl مخابراته اين شبكيه
    تمام محدوديت هاش محدوديتهاي مخابراته ميخواستم از شر مخابرات راحت شم بدتر افتادم دوباره تو دامش
    نميشه برم همين الان قرارداد سو فسخ كنم پولم بگيرم نخاستيممم بابا به قول .... گي خردم گي خردم يعني من بدبخت بايد برم پول بدم چيز پي ان بخرم كه سايت مثلا پي سي ورد رو باز كنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    روسونري اگه پرتاشون روي مخابرات نبود كه نميتونستن به فيبر نوري هم سرويس بدن اخه اين كه ديگه معلومه

دوست من خونشون نزديكه خونمونه از 2030 گرفته سرعت دانلودش مثل من هست باورت ميشه دو ماهي 5 تومن ميده نه مثل ما كه كلي پول الكي ميديم بعد ميام ADSL مخابرات بهمون قالب ميكنند درسته شما شايد سايتها رو با vp-n باز كني ولي برو دانلود بكن ببين سرعتت چه قدر كم ميشه اگه تونستي اين مشكل حل كني كه فكر نكنم به منم بگو

راستي شبانه رايگان هم تو شبكيه عمرا ديگه دنبالش نباش چون پرتاي شبكيه اومده روي مخابرات مخابراتم شبانه رايگان نداره عمرا تويشبكيه ديگه رنگ شبانه رايگانو نميبيني
    والا واسه من اینجور که تو میگی نیست.من راحت همه چی رو با سرعت بالا باز میکنم.اینم سرعت دانلودم توی روز:

الان دوباره آی پی من رفته رو شبکیه.یه زنگ باید بزنم ببینم دانلود شبانه اوضاعش چطوره.اگر جای بهتری پیدا کنم احتمالا این ماه که تموم شد میرم.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

والا واسه من اینجور که تو میگی نیست.من راحت همه چی رو با سرعت بالا باز میکنم.اینم سرعت دانلودم توی روز:

الان دوباره آی پی من رفته رو شبکیه.یه زنگ باید بزنم ببینم دانلود شبانه اوضاعش چطوره.اگر جای بهتری پیدا کنم احتمالا این ماه که تموم شد میرم.
    شما خودت گفتي بره روي شبكيه نميشه منم برم روي همون شبكيه اين مخابرات هيچ سايتي رو باز نميكنه همين Rapidbaz كه شما داري دانلود ميكييم باز نميكنه !!!!!!!!!!!!! ميشه بري توي speedtest يه عكس بزاري كه من مطمئن بشم روي شبكيه هست اخه من زنگ زدم ديروز پشتيباني گفت ديگه از مخابرات ديگه روي پرت خودمون نميريم !!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آخه جالبه هنوزم نمیتونن بدن !
    والا من همه سایتها الان باز میشن ! مشکل گوگل هم بر طرف شد !
    مشکل مودم نداری ؟

دوستان شبکیه ای ببینید این شبانتون میخواد راه بیفته یا نه ؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بفرما:

هرچی زنگ میزنم پشتیبانی تا بپرسم دانلود شبانه چطوره همش اشغاله.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

7

سلام
    من زنگ زدم پشتیبانی شبکیه 2654482
    در رابطه با پنل و شبانه رایگان سوال کردم گفت تا پایان هفته آینده به احتمال زیاد درست میشه
    البته این جواب رو طی سه هفته گذشته برای بار سوم بود که به من میگفت
    نمیدنم طراحی یه پنل مگه چقدر طول میکشه؟
    فکر کنم آقایون به اصطلاح مهندس روزی نیم ساعت وقت میزارن
    ولی اگه صحبتهای دوستانی که میگن شبکیه شبانه رایگان رو برداشته درست باشه دیگه تو شبکیه موندن به صرفه نیست
    من کلی دانلود ناتمام تو IDM دارم که داره مهلت لینکهاش تموم میشه
    دیگه اعصاب برام نمونده

10. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من زنگ زدم پشتیبانی شبکیه 2654482
    در رابطه با پنل و شبانه رایگان سوال کردم گفت تا پایان هفته آینده به احتمال زیاد درست میشه
    البته این جواب رو طی سه هفته گذشته برای بار سوم بود که به من میگفت
    نمیدنم طراحی یه پنل مگه چقدر طول میکشه؟
    فکر کنم آقایون به اصطلاح مهندس روزی نیم ساعت وقت میزارن
    ولی اگه صحبتهای دوستانی که میگن شبکیه شبانه رایگان رو برداشته درست باشه دیگه تو شبکیه موندن به صرفه نیست
    من کلی دانلود ناتمام تو IDM دارم که داره مهلت لینکهاش تموم میشه
    دیگه اعصاب برام نمونده
    خیلی دیگه رو اعصابن!!

هزار تومن که گرونش کردند.شبانه رو هم یک ساعت کمتر کردند!

من از الان دنبال یه جای دیگه م.جالبیش اینه که من تا 12 دی مهلت داشتم.چند روز پیش که زنگ زدم گفت تا 30 دی مهلت داری!گفت چند روز به خاطر قطعی ها اضافه کردند.

گزینه های بعدیم هم صبانت و پارس آنلاین هستند فعلاً.

12. این کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •