کاربران همارا آیا ip شما اختصاصی است ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با بریج کانکت نمیشم.
این از مودم:
اینم آی پی که اسپید تست میده.
همونطور که میبینین از بیخ متفاوتن.دو شماره اول مودم 95 هست ولی اسپید تست 85 نشون میده.(بقیه ارقامش هم کلا متفاوته)
حالا موندم چی کار کنم.فکر کنم خودشون عمدا اینطوری کردن که بتونن آی پی ولید استاتیک بفروشن.![]()
آیپی شما حقیقی نیست مجازی هست یا همون اینولید. تو یه سری سایتا مثل سایتای دانلود احتمالا اذیتتون کنه.
بله همه آی پی های همارا اختصاصیه.من خودم 2 سال بود از همارا میگرفتم و به چنین مشکلاتی برنخورده بودم.تنها مشکلش قطعی بود که بازم از ماکس نت بهتر بود.رپید شیر کلا تعطیل پورت تورنت بسته.حالا خدا میدونه چه مشکلات دیگه ای داره که به مرور زمان متوجه میشم.واقعا دارم پشیمون میشم که ماکس نت گرفتم.تنها مزیتی که داره سرعتش از همارا بیشتره.
من پیشنهادی دارم . کاربران ماکس همه با هم جمع بشیم و از ماکس بخواییم که ip مون رو اختصاصی کنن چون همه ی شرکت ها اینجوره .
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
من دوره ی بعد از ادیج ایرانسل استفاده خواهم کرد . ماهی 10 تومن . اگه دانگل داشته باشی بالای 30 می تونی دانلود کنی .
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
دقیقا مال من هم همین جوریه .![]()
با خودشون صحبت کردی به طور صریح این موضوع رو قبول کردن؟
واقعا فکر نمی کردم شرکتهای خصوصی اینجوری باشند.همون سرعت بالا هم تو تورنت به خاطر بسته بودن پورت کم میشه. مگه شما الان چه سرویسی رو گرفتی و چقدر پول میدی؟ که بهتر از همارا هست؟
حالا رپید رو میشه با اکانت یک کاری کرد ولی خیلی جاهای دیگه رو نمیشه.
اون عکسی رو که من انداختم مربوط به سرویس مخابرات بود.
بزرگ ترین اشتباهی که کردی این بود که سرویس کلاسیک همارا رو تست نکردی و رفتی چون من دارم فایلهام رو میدم یکی میگیره که شبها اینترنتش بیکاره شبی 1.1 تا.1.3 گیگ دانلود میکنه . جمعه قبل هم 1.7 گیگ دانلود کرد چون تا 10 رایگانه چون خودش تو 3 ماه همون 5 گیگ رو به زور تموم میکنه 3 ماهه گرفته وگرنه فکر کنم این سرویس ماهیانه 13900 با 3 گیگ ترافیک خیلی توپ باشه چون من هم خودم با این که این همه وبگردی میکنم 3 گیگ رو یکجوری تا ته دوره نگه می داشتم ناگفته نمونه من تمام عکسها رو از تو فایرفاکس غیر فعال میکردم وگرنه فکر کنم 9 گیگ هم واسه یک ماه کمه.
طرف پشت تلفن اصلا نمیفهمید چی دارم میگم.تا گفتم رپید شیر گفت بله با رپید مشکل داریم.برای رفعش هم میتونین از ما آی پی بخرین.همه شرکت ها آی پی داینامیک ولید میدن.اگه خاستی استاتیک هم میتونی بگیری.ولی ماکس نت مثل این که این طوری کرده که بتونه آی پی استاتیک بفروشه.حالا خود سرویسش مگه چی هست که بیام ماهی 10 تومن برای آی پی پول بدم.استاتیک بودن هم مزایا و معایب خودش رو داره که برای کاربر خانگی معایبش بیشتر از مزایاش هست.
من خودم 2 سال همارا استفاده کردم.هم کلاسیک هم نامحدود.ولی سرویس محدود اصلا برام نمیصرفه و کافی نیست.هر شب هم تا ساعت 3-4 بیدار نمیمونم که بشینم صفحاتی رو که میخام باز کنم.ماکس نت سرویس نامحدودش از همارا 5 تومن گرونتره.ولی در عوض آپلودش به جای 64 128 کیلوبیت هست.با خودم گفتم تو تورنت هر چی بیشتر آپلود کنی به همون اندازه هم میتونی دانلود کنی.زهی خیال باطل.تورنت کجا بود که آپلود و دانلود کنم![]()
گفتم که اگر کلاسیک ماهیانه 3 گیگ رو بگیری و بتونی خودت رو به روزی 100 مگ وبگردی عادت بدی خوب میشد البته باید عکسها رو غیر فعال کنی.
یه کار خفن هم می تونی مثل من بکنی چون همارا مفته اگر امکانش رو داری یک خط دیگه جور کن یک سرویس از مخابرات بگیر ماهی 10 تومن همارا روبگذار شبی 1.3 گیگ دانلود میکنه با مخابرات هم با خیال راحت وبگردی کن تقریبا ماهی میشه 20 تومن میارزه اینجوری لازم نیست همیشه سیستم روشن باشه.الان خود من 10 تومن به مخابرات و 16500 به پارس آنلاین میدم.
به جای این یه دانگل بگیر 100 تومن . ماهی به ایرانسل یا همراه اول 10 تومن بده . با اون وبگردی کن . با همارا محدود هم شبا دانلود کن . دیگه لازم نیست دو خط ثابت داشته باشی .
با همه آره با ما هم آره ؟
اگر ببینی کمتر کسی از این سرویسها برای وبگردی استفاده می کنه معمولا میگیرن واسه دانلود چون پینگش خیلی افتضاحه من تست کردم تو منطقه ما جواب نمیده همون روز اول که تاپیک ایرانسل زده شد تست کردم اگر جواب میداد مشکلی نبود ولی 100 تومن هم پول 10 ماه سرویس مخابراته حالا تا 10 ماه دیگه کی زندست کی مرده شاید سرویسها ارزونتر شد و نیازی به این کارها نبود وجدانی با اینکه سرعت آپلود مخابرات افتضاحه و پورتها رو بسته چون آی پی اینولید میده ولی پینگش از پارس و شاتل واسه من بهتره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)