تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 905 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482522572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوست عزیز منظورش رو از رله دوبل متوجه نشدم
    سیستم 206 خیلی رله ها داره که خیلی از اون ها ممکنه باعث بروز یک چنین مشکلی بشه
    بیشترین نمونه مشابهی که در این مشکل دیدم مشکل از سوکت یا خود پمپ بنزین بوده !!
    اما در جایی دیگه و در مواردی مشابه دیده شده که قطعه ای که تعویض میشه با با مشکل روبرو شه ماشین شما احتمالا هنوز گارانتی داره پس تا تموم نشده بسیار پی گیر باشد و از چند جا بپرسید تا مشکل رو رفع کنند چون خطر آفرین هم هست
    بعضی وقتا شل بودن یک فیوز و یا جایی اون (سوکت) هم می تونه باعث این موضوع بشه حتی خرابی یا شل بودن سوییچ و سیم های آن دقت کنید دست انداز آیا تاثیر داره روی این مساله یا نه
    و بعد از اون می تونه به جاهای بالاتری مثل تنظیم یا خرابی سنسور ها و یا ecu برسه
    ( در ضمن اینو نگفتید که خاموش شدن به چه صورتیه مثل اینه که ماشینو با سوییچ خاموش کردید و یا مثل اینه که سوییچ باز و ماشین خاموشه و یا قبل از خاموشی چراغ چک یا آب روشن میشن)؟
    ممنون بابت پاسخگویی، نه دست انداز و غیر دست انداز براش فرقی نمیکنه، جاده صاف تو دنده یک یا دو یا ... خودش خاموش میشه و مثل این میمونه که کلاً ماشینو با سوییچ خاموش کردی، از دیروز هم که دیگه اصلاً ماشین روشن نمیشه، یعنی ده تا استارت میزنم یه بار روشن میشه، یکم گاز میدم و دور موتورو میبرم روی 2، خودش میاد پایین و خاموش میشه! قراره با امداد ببرمش نمایندگی ببینم چی میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام رفقای گل
    اقا ماشین من مگانه از دیروز یه مشکلی برام پیش امده کولر رو که روشن میکنم ماشین خاموش میکنه حتی وقتی ماشین کاملا خنکه
    کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام رفقای گل اقا ماشین من مگانه از دیروز یه مشکلی برام پیش امده کولر رو که روشن میکنم ماشین خاموش میکنه حتی وقتی ماشین کاملا خنکهکسی میتونه راهنماییم کنه ممنون.
    سلام . فقط در دور آرام اینجوری میشه یا وقتی که دور موتور حدود 3000rpm هست هم با زدنِ دکمه ی AC موتور خاموش میشه ؟یکدفعه اینجوری شد یا قبلاً هم مشکلی داشه کولر ؟ اگر قبلا هم مشکل داشته , چه مشکلی بود ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چقدر خرج کردی؟ بردی گارانتی؟

پراید ex مدل92 با کارکرد15000 دارم که گاه وقتی صدا از چرخ سمت راننده اش شنیده میشه. برا مسافت های طولانی رینگ چرخ جلو خیلی داغ میشد.لنت هم عوض کردم هیچ فایده ای نداشت و بوستر هم چک کردن مشکلی نداشت
    30 تومن بلبرینگ +15 تومن اجرت + مالیات و .... حدود 50 تومن شد.

فقط چرخ جلو سمت راننده مشکل داشت.

البته دو سه جا بیرون قیمت بلبرینگ گرفتم 24-25 بود قیمتش!

یک نکته ای که ذهنم رو مشغول کرده اینه که قرار بود 1.5 الی 2 ساعت طول بکشه که 4-5 ساعت شد و وقتی ماشین رو گرفتم ضبط و ساعت ریست شده بود یعنی برق باتری قطع شده بوده !

آخه باتری رو واسه چی جدا کردن؟ نکنه .....
    Last edited by Max.Pain; 24-05-2014 at 23:10.

5. این کاربر از Max.Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام . فقط در دور آرام اینجوری میشه یا وقتی که دور موتور حدود 3000rpm هست هم با زدنِ دکمه ی AC موتور خاموش میشه ؟یکدفعه اینجوری شد یا قبلاً هم مشکلی داشه کولر ؟ اگر قبلا هم مشکل داشته , چه مشکلی بود ؟
    سلام استاد روی دور موتور بالا در حال حرکتم این اتفاق میوفته دکمه کولر رو که میزنم اتفاقی نمیوفته ها وقتی فنو میارم رو دور یک خاموش میشه ماشین ... اره یدفه اینجوری شد مشکلی نداشته اصلا تا امروز

داره خودمونی میشه profMan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    ماشین سمتد EF7 که تازه 1100 تا کار کرده احساس میکنم صدای موتورش زیاد شده
    امروز بردم نمایندگی گفتن واسعه واتر پمپ هست که مشکلی نداره
    واقعا مشکلی نداره ؟ صدای ماشین زیاد تر شده . گفت شامل گارانتی هم نیمشه تا نشئی نداشته باشه
    گفتن اگر عوض هم کنی بعد از یک ماه بازم صداش در میاد کهواسعه بلبرینگشه . آره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام پراید مدل 80 کاربرات دارم 3هفته پیش بلبرینگ چرخهای عقب رو که صدا میداد رو عوض کردم الان دوباره به صدا افتاده .اولا چرا ؟بعد اگه خطری نداره دوباره عوض نکنم.ممنوم.سوال بعدی اینکه ترمز شدیدمیگیرم ماشین میکشه سمت شاگرد وخط ترمز فقط سمت شوفر دارم یکی دو هفته پیش لنتها دیسک چرها رو اعوض کردم با هواگیری کامل ولی افاقه نکرد امروز پش 3تا بوسترسازرفتم اولی میگه سگ دست سمت راننده خرابه دومی میگه احتمالا از گیربکسه!سومی بعد یه دور زدن با ماشین گفت سیلندرم گریپاچ کرده و باید بوش سیلندر رو عوض کنم .لطفا شما یه نظری بدید پیش جلوبندی ساز و مکانیک بردم خندیدن. لطفا کمک کنید.ممنون
    Last edited by mzmzmz; 25-05-2014 at 17:06.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    روی دور موتور بالا در حال حرکتم این اتفاق میوفته دکمه کولر رو که میزنم اتفاقی نمیوفته ها وقتی فنو میارم رو دور یک خاموش میشه ماشین ... اره یدفه اینجوری شد مشکلی نداشته اصلا تا امروز
    سلام .
    اگر فقط در دور آرام اینجوری میشد احتمال زیاد داشت که از استپر باشه .
    اما اگر با گاز دادن و در حرکت هم موتور خاموش میشه احتمال زیاد داره که سیستم کولر اتصالی داره و باعث افت شدید برق موتور و خاموش شدنش میشه .
    باید از چک کردنهای ساده شروع کنین تا برسید به چیزهای بزرگ و هزینه دار مثل کمپرسور تا عیب رو پیدا کنید
    اگر در موقع گاز دادن و کولر زدن موتور با صدای جیغ تسمه ی کولر خاموش میشه پس کمپرسور جام شده و سیستم ماشین خودش موتور رو خاموش میکنه .
    اما اگر با زدن کولر یکدفعه انگار سوئیچ رو ببندین , پس برق سیستم کولر ایراد داره .

این کارها رو انجام بدین :
    اول از همه اگر این اواخر تعمیری چیزی انجام دادین باید دوباره بررسی بشه چون بعضی از مکانیکها یه چیزی رو تعمیر میکنند یه چیز دیگه رو خراب میکنند .
    تمام سیمها و فیشهای اطراف موتور رو چک کنین که سیمی به بدنه اتصالی نکرده باشه .
    بعدش باید برید سراغ چک کردن فیوزهای فن و کولر
    چک کردن رله های فنِ کولر و کلاچ کمپروسور کولر که توی جعبه فیوز هست .
    بهتره جای رله های شبیه به هم رو در جعبه فیوز با هم عوض کنین به طوری که هیچ رله ای سر جای خودش نباشه . بعدش کولر رو امتحان کنین . اگر درست شد پس رله ی کولر مشکل داره یا رله ی فن کولر .

آیا فن بدونِ زدن AC کار میکنه ؟ اگر بله , پس مدار فن مشکلی نداره و مشکل از مدار کولر هست .
    فیش کلاچ کمپرسور کولر رو بکشید
    کولر و فن رو روشن کنین الان کمپرسور از مدار خارج هست چون کلاچ کمپرسور برق نداره .
    اگر ماشین خاموش نشد پس مدار کلاچ کولر مشکل داره .
    حالا با موتور روشن کلید AC رو خاموش کنین و با یک سیم از باتری به کلاچ کولر برق بدین . بايد کمپرسور به کار بیافته . اگر به کار افتاد بیش از 15 ثانیه نباید کار کنه .

اگر کار نکرد پس کلاچ کمپرسور سوخته یا مشکل دیگه ای داره
    اگر کمپرسور کار کرد و ماشین خاموش نشد پس مدار کلید کولر مشکل داره و باید قدم به قدم از کلید تا کمپرسور چک بشه و عیب یابی بشه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-05-2014 at 00:31.

10. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

30 تومن بلبرینگ +15 تومن اجرت + مالیات و .... حدود 50 تومن شد.

فقط چرخ جلو سمت راننده مشکل داشت.

البته دو سه جا بیرون قیمت بلبرینگ گرفتم 24-25 بود قیمتش!

یک نکته ای که ذهنم رو مشغول کرده اینه که قرار بود 1.5 الی 2 ساعت طول بکشه که 4-5 ساعت شد و وقتی ماشین رو گرفتم ضبط و ساعت ریست شده بود یعنی برق باتری قطع شده بوده !

آخه باتری رو واسه چی جدا کردن؟ نکنه .....
    احتمالا چون سمت راننده بوده برا باز کردن یک قطعه از بالا مجبور شده باتری و برداره البته از اینکارا زیاد می کنند شما چک کردید که باتری خودتون باشه

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام پراید مدل 80 کاربرات دارم 3هفته پیش بلبرینگ چرخهای عقب رو که صدا میداد رو عوض کردم الان دوباره به صدا افتاده .اولا چرا ؟بعد اگه خطری نداره دوباره عوض نکنم.ممنوم.سوال بعدی اینکه ترمز شدیدمیگیرم ماشین میکشه سمت شاگرد وخط ترمز فقط سمت شوفر دارم یکی دو هفته پیش لنتها دیسک چرها رو اعوض کردم با هواگیری کامل ولی افاقه نکرد امروز پش 3تا بوسترسازرفتم اولی میگه سگ دست سمت راننده خرابه دومی میگه احتمالا از گیربکسه!سومی بعد یه دور زدن با ماشین گفت سیلندرم گریپاچ کرده و باید بوش سیلندر رو عوض کنم .لطفا شما یه نظری بدید پیش جلوبندی ساز و مکانیک بردم خندیدن. لطفا کمک کنید.ممنون
    دوست گرامی در مورد چرخ عقب اگه جای بلبرینگ یا شافت چرخ خراب شده باشه و یا درست بسته و تنظیم نباشه اینجوری میشه و بسته به محل خرابی خطر در رفتن چرخ رو بالا میبره
    در مورد ترمز اول از تنظیم بودن ترمز عقب مطمن شید و تا اب بندی کامل دیسک و لنت پد صبر و احتیاط کنید ولی اگه خیلی میکشه البته نه با ترمز به اونشدیدی و چیزی دیگه حس نمی کنید مثلا بالانس نبودن ماشین در حرکت و ترمز ارام بعد از اطمینان از سالم و مقل هم بودن و تنطیم لاستیک ها و ملثلا لاستیک سایی نداشتن بیشتر به نظر از سیلندر ترمزه که ممکنه با گرم شدن هم نشان بده ولی چک بیشتری لازم داره

13. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •