توی FSX پرواز کنیم. 5 دقیقه دیگه بهت پیغام خصوصی میدم که بریم برای پرواز. اگه از بچه های دیگه میخوان بیان تا بیان توی Iran Air .
توی FSX پرواز کنیم. 5 دقیقه دیگه بهت پیغام خصوصی میدم که بریم برای پرواز. اگه از بچه های دیگه میخوان بیان تا بیان توی Iran Air .
دوستان این نسخه ی فارسی بازی بسیار مزخرف می باشد.
به هیچ عنوان خریدش توصیه نمیشه! چون کاملا چرت و پرت گفته!
ماشالله به این مملکت که به جایه اینکه پایه ای اشکال کار رو درست کنند ( آموزش زبان بین الملی ) فقط به فکر پولن!
واقعا باید تاسف خورد...
سلام دوستان من این بازی رو به طور کامل که صفخه اول گفته یعنی تمام نسخه هاش رو چه جوری و از کجا میتونم بخرم که هم کامل باشه و هم سالم باشه
ممنون![]()
نسخه ای که همه رو داشته باشه نیست ولی تک تک میتونی
خودش رو از همین پی سی ورلد و accel رو از فروشگاه مشهد(mshop.com) فکر کنم
تو گوگل سرچ کن
نه من نگفتم که نسخه ای که همه رو داشته باشه
گفتم فروشگاهی که تمام این نسخه ها رو به طور کامل از اون فروشگاه بتونم بخرم
ممنون![]()
فروشگاههای بازی دارند معمولا.نه من نگفتم که نسخه ای که همه رو داشته باشه
گفتم فروشگاهی که تمام این نسخه ها رو به طور کامل از اون فروشگاه بتونم بخرم
ممنون![]()
ولی خودتون باید نسخه رو طبق صفحه ی اول انتخاب کنید. یعنی Normal رو بخرید و بعد ACC رو بخرید.
اینترنتی همونطور که مهدی جان گفتند خیلی زیاده ولی مغازه توی تهران و کرج باید باشه. یعنی حتما هست چون همه خریدند.
کمیاب نیست چون توی مشهد هر مغازه ای میرم داره و بدون مشکل میشه تهیه کرد.
سلام
برای taxi کردن موتور هواپیما رو با f3 روشن کنم؟
در ضمن از کجا بفهمم برای فرود اومدن توی فرودگاه مقصد چند درجه بچرخم؟
رضا جان:
برای روشن کردن موتور ها باید CTR + E رو با هم بزنی.
برای فرود هم چند روش وجود داره:
1-VFR که با استفاده از GPS و چشم خودتون انجام میشه اینطور که" تا نزدیکی فرودگاه با GPS پرواز میکنید بعد که تونستید با چشم باند رو ببینید خودتون به باند نزدیک و لند میکنید.
2- IFR یا پرواز کور که با استفاده از دستگاه ناوبری انجام میشه به طور کلی اگه بگم " شما با استفاده از ایستگاه های رادیویی VOR که روی زمین هستند ارتباط بر قرار میکنید و با این روش مسیر پرواز رو تا فرودگاه پیدا میکنید بعد برای تقرب به باند از سیستم ILS استفاده میشه که شما رو تا نزدیک باند هدایت میکنه.
در ضمن آموزشهای GPS ویرایش شد.
آقا کفم برید عجب چیزیه این a380 !
راستی این مولتی پلیر چه جوریه میشه تو خونه بین دو کامپیوترم بازی کرد ؟ اگه یه توضیح کلی بدین ممنون میشم
در ضمن تو آموزشی که از پست اول دانلود کردم خیلی درباره ی vor صحبت کرده اما درست متوجه نشدم که دقیقا باید چه کار کرد
کسی فیلم آموزشی نداره؟
یا اگه میشه یه فیلم از پرواز خودتون بگیرین چون می خوام ببینم داخل هواپیما موقع landing چه کارایی می کنین
با تشکر
ممنون دوست عزیز میشه تمام نسخه هایی که برای اجرای کامل بازی لازم هست رو نام ببرید که من برم بخرم
فقط به ترتیب نام ببرید
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)