منتاسفانه هيچ كدومش قابل اجرا نيست.چون همونطوري كه گفتم كامپيوتر براي سايت دانشكده است و ما نه اجازه نصب برنامه داريم(مورد اول) و نه ميتونيم تنظيمات ويندوز رو دست كاري كنيم(مورد دوم)
راه ديگه اي نيست؟
ممنون.
منتاسفانه هيچ كدومش قابل اجرا نيست.چون همونطوري كه گفتم كامپيوتر براي سايت دانشكده است و ما نه اجازه نصب برنامه داريم(مورد اول) و نه ميتونيم تنظيمات ويندوز رو دست كاري كنيم(مورد دوم)
راه ديگه اي نيست؟
ممنون.
با سلام
اگر خیلی حیاتی هست، میتونید از مسنجر های تحت وب استفاده کنید که البته در این صورت، امکانات مربوط به مسنجر محدود به چت کردن و آفلاین دیدن و چند چیز ساده خواهد شد. سایت زیر نمونه ای از این سایت هاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت زیر را ملاحظه بفرمایید:
دستورالعمل ساده هست و نیازی به ترجمه ندیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
فعلا که دارم همینکار رو میکنم.اما همه تو سایت دارن از همین یاهو مسنجر پرتابل استفاده میکنن ولی من نمیدونم چی کار می کنن...یه راهی هست که من نمیدونم.کسی می تونه کمک کنه؟
ممنون.![]()
کسی Yahoo Messanger Vista نداره!
چیجوری میشه بدون اینکه کسیو Add کرد بهش Pm داد؟
با سلام
در ياهو مسنجر كليد Ctrl + M رو ميزني از پنجره اي كه باز مي شه تب دوم Other Contact در محل مورد نظر اي دي طرف رو نوشته و OK مي كني![]()
دمت گرم خیلی نیاز داشتم![]()
سلام
یه مشکلی حدود 3 ماهه که برام پیش اومده خیلی اعصاب خرد کنه
ادد لیستم خیلی نامنظمه مثلا یه ایدی که ادد میکنم تو ادرس بوک اضافه میشه ولی تو ادد لیستم نه اصلا دیگه نمیتونم کسی ادد کنم این اخطار میده
نرم افزاری نیست که بشه باهاش ادد لیست منظم کرد /
سلام
1 _ چیجوری کسی رو که توی اد لیستمه اینگور کنم؟
2 _ چیجوری کسیو که اینگور کردم از اینگور در بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)