من ندیدم... ولی نظر کارشناسان رو خوندم!
مطمئنم همونجوری که من از نزدیک ندیدم، تو هم اصلا عکسای افتضاح دوربینش رو ندیدی! .gif)
ارجاعت می دم به مجله جیبی شماره 22 آذر 88؛ بخش ترازو صفحه 54 عنوان: " چشم در برابر چشم" ( برگرفته از سایت GSMArena.com )
و در ضمن؛ دعوتت می کنم به خوندن این مطالب:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
همه میدونن توی گوشی های 5 مگاپیکسلی N82 پادشاهه و توی 12 مگاپیکسلی خا هم فعلا پیکسون 12
نخست پیش از تحمت زدن، کمی پژوهش کن!.gif)
شاد و پیروز باشین.gif)
در مورد این کدهایی که دادی همشو دیدم اره راس میگی اما به یه چیز توجه نکردی اونم اینکه ساتیو اینجا با فریمور بتا داره عکاسی میکنه این در حالیه که تو این تاریخ فریمور دوم هم برای پیکسون اومده.
مطمئن باش کارشناسایی که شما صحبتشو میکنی همشون حرفایی میزنن که به نفع خودشون باشه حالا منبع شما GSMArena هستش که در مورد gps ساتیو نوشته بزور رو ماهواره قفل میشه که ما مجبور شدیم بریم رو بالکن دفترمون تا بتونه لاک بشه حالا ساتیو اومد بازار و دوستانی که دارن این طور میگن (( گوشیو تست کردم و باید بگم که تا به حال ندیده بودم که یک گوشی بتونه در مدت 15 ثانیه (گاهی وقتها 3-4 ثانیه) با ماهواره lock بشه)).gif)
کد:
و اما مقایسه دوربین ان82 و ساتیو در روز زیاد نمیگم که خودت ببینی.gif)
کد:
و حالا تو شب با فلش
کد:
خوب دوست گلم حالا کی تحمت زده کی واقعیتو گفته
در مورد پیکسون هم بگم که اولا از اسم سامسونگ متنفرم دوما گوشی بدون سیستم عامل به درد سامسونگیا میخوره .gif)
.gif)
.gif)
راستی داریوش جان تو محل سکونتت نوشتی باکو الان اونجایی راستش منم از سال بعد میخام بیام برا تحصیل اونجا اگه اونجا دانشجویی بگو که چند تا سوال ازت داشتم