تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 1081 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482522572972 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان دو سوال :
    من میخوام اینترنت سکوریتی اصلی بخرم به نظر شما ESET Smart 4 بگیرم Internet security 2009 Kis تقریبا قیمتشون هم یکیه اختلافش 8 تومانه که ناد گرونتره به نظر شما کدام رو بگیرم؟
    دوستان من هر وقت میخوام برنامه ای نصب کنم یا فایلی دانلود کنم این کسپر پدر در میاره هی پیغام میده و اگر جوابش رو ندی دانلود ونصب متوقف میشه چی کار کنم؟
    در مورد آنتی ویروس ممکنه بین محصولات مختلف بحث وجود داشته باشه اما در زمینه اینترنت سکوریتی شک نکنید که کاسپراسکای همواره بهترین ها رو عرضه میکنه و به خصوص که فایروال eset هم هیچ حرفی برا گفتن نداره کاسپر رو انتخاب کنید.

اگر منظورتون پیغام های allow یا block در جواب سوال قبلیتون پست توضیحات مربوطه رو معرفی کرده بودم. اگر پیغام یا ابهام دیگه ای منظورتون هست بگید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید گرامی.دو تا سوال داشتم:
    1)من kis8 روسیستم نصب کردم.بعد هم اپدیت کردم.اما طبق اموزش پست اول مسیری برای ذخیره فایل اپدیت تعیین نکردم.حالا میتونم از قسمت appliction data>Kaspersky Lab,...فایل های اپدیت رو ذخیره کنم؟
    2)حجم اپدیتهای روزانه چقدره؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

1)من kis8 روسیستم نصب کردم.بعد هم اپدیت کردم.اما طبق اموزش پست اول مسیری برای ذخیره فایل اپدیت تعیین نکردم.حالا میتونم از قسمت appliction data>kaspersky lab,...فایل های اپدیت رو ذخیره کنم؟
    1. برای ذخیره و آپدیت آفلاین توصیه میشه فقط از همین روش ایجاد پوشه پشتیبان عمل کنید. برای اینکار لازم نیست حتما همون اول انجام داده باشید بلکه همین الان یا هر وقتی که تیک مربوط به اون قسمت رو فعال کنید بعد از اولین آپدیت، پوشه پشتیبان ایجاد میشه. (البته فقط همین یک بار نسبت به آپدیت های قبلی حجم و مقدار آپدیت بالا میره اما در دفعات بعد چون پوشه قبلا ایجاد شده طبق روال معمولی آپدیت میشه )

2. متغیره . معمولا 500 تا 700 کیلوبایت و بعضی مواقغ حداکثر 1 تا 1.5 مگابایت.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان دو سوال :
    من میخوام اینترنت سکوریتی اصلی بخرم به نظر شما ESET Smart 4 بگیرم Internet security 2009 Kis تقریبا قیمتشون هم یکیه اختلافش 8 تومانه که ناد گرونتره به نظر شما کدام رو بگیرم؟
    دوستان من هر وقت میخوام برنامه ای نصب کنم یا فایلی دانلود کنم این کسپر پدر در میاره هی پیغام میده و اگر جوابش رو ندی دانلود ونصب متوقف میشه چی کار کنم؟
    اگر میخواهید نسخه اینترنت سکیوریتی تهیه کنید خب همانطور که omid-p30 عزیز گفتن کسپرسکی مناسب تره

دلیلش هم اینه که فایروال ناد32 بسیار ضعیفه و درست برخلاف اون کسپرسکی از فایروال بسیار بهتری برخورداره

از طرفی نسخه 2009 از تکنولوژی دفاعی HIPS برخوداره که گارد قدرتمندی به کسپرسکی اضافه میکنه

البته اگه شما با کسپرسکی مشکل دارید می تونید نسخه آنتی ویروس ناد32 ار بخرید و با یک فایروال خوب مچ کنید

1)من kis8 روسیستم نصب کردم.بعد هم اپدیت کردم.اما طبق اموزش پست اول مسیری برای ذخیره فایل اپدیت تعیین نکردم.حالا میتونم از قسمت appliction data>Kaspersky Lab,...فایل های اپدیت رو ذخیره کنم؟
    محل ذخیره آپدیت ها در مسیر زیر هستش

ویندوز XP
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder

ویندوز Vista
    C:/ProgramData/Kaspersky Lab/AVP8/Data/Updater/Temporary Files/ temporaryFolder

البته هر وقت شما پوشه نگهداری آپدیت ها را فعال کنید در اولین آپدیت ، کسپرسکی کل اپدیت ها رو به پوشه دلخواه شما منتقل میکند

در زمینه آپدیت های روزانه هم بستگی به میزان دیتابیس اضافه شده ویا پچ های اصلاحی داره

چون کسپرسکی یکی از بزرگترین دیتابیس های دنیا رو داره

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

عذر میخوام یه چیز دیگه یادم رفت بگم اینکه من سه بار(با dial up) اپدیت کردم اما اپدیت باز هم نوار بالا قرمزه ومیگه نیاز به اپدیت داره.همچنین مینویسه database corruptedکسی میدونه مشکل از کجاست؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عذر میخوام یه چیز دیگه یادم رفت بگم اینکه من سه بار(با dial up) اپدیت کردم اما اپدیت باز هم نوار بالا قرمزه ومیگه نیاز به اپدیت داره.همچنین مینویسه database corruptedکسی میدونه مشکل از کجاست؟
    شما باید یکبار با استفاده از فیلطرشکن نظیر Ultra SUrf کسپرسکی را آپدیت کنید

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

شما از كدام محصول و كدام نسخه استفاده ميكنيد؟چند وقته كاسپر در سيستم شما نصبه؟آيا تا بحال كاسپر را آپديت كرده ايد؟ممكنه براي بار اول نباز به قيلترشكن براي آپديت داشته باشيد و اين نكته را نيز درنظر داشته باشيد كه اگر تابحال كاسپر را آپديت نكرده باشيد حتي با وجود استفاده از اخرين نسخه نيز بايد حجم بالايي را آپديت نماييد كه با توجه به استفاده شما از خطوط DialUp ممكنه زمان نسبتا طولاني صرف آپديت بشه كه توصيه مكينم در شب كه خطوط خلوتر ميباشه اقدام به آپديت كنيد تا ارتباط كاسپر با سرورهاي خودش قطع نشه و در نتيجه پيغام آپديت نشدن ظاهر نشه.

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته اگه شما با کسپرسکی مشکل دارید می تونید نسخه آنتی ویروس ناد32 ار بخرید و با یک فایروال خوب مچ کنید
    فایروال خیلی خوب مجانیه یا باید اون رو هم بخرم
    اسمش چیه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شما از كدام محصول و كدام نسخه استفاده ميكنيد؟چند وقته كاسپر در سيستم شما نصبه؟آيا تا بحال كاسپر را آپديت كرده ايد؟ممكنه براي بار اول نباز به قيلترشكن براي آپديت داشته باشيد و اين نكته را نيز درنظر داشته باشيد كه اگر تابحال كاسپر را آپديت نكرده باشيد حتي با وجود استفاده از اخرين نسخه نيز بايد حجم بالايي را آپديت نماييد كه با توجه به استفاده شما از خطوط DialUp ممكنه زمان نسبتا طولاني صرف آپديت بشه كه توصيه مكينم در شب كه خطوط خلوتر ميباشه اقدام به آپديت كنيد تا ارتباط كاسپر با سرورهاي خودش قطع نشه و در نتيجه پيغام آپديت نشدن ظاهر نشه.

من از kis 8 هستفاده میکنم.قبلا کاسپر داشتم بعدش هم eset اما حالا دوباره کاسپر ریختم.همانطور که گفتم من سه بار وهر بار حجمی در حدود 25 تا 30 مگ دانلود کردم.اما بعد از اپدیت دوباره نوار بالا قرمز میشه میگه نیاز به اپدیته.همچنین برای پایان اپدیت میخواد سیستمو ری استارت کنم.بعد از ری استارت دوباره پیغام اپدیت میده.که پنجره مشکل برنامه kaspersky encountred problem and needs to close میاد.وقتی close میکنم دوباره کاسپر اجرا میشه وبعد همین روال ادامه داره.که اخر مجبور شدم پاکش کنم.در ضمن تو قسمت اپدیت همه تاریخ ها واسه 13 اوریل 2009 هستش جز ردیف اول که اگه اشتباه نکنم malware بود که تاریخش 2008 بود. در ضمن برای اپدیت از فیل تر شکن استفاده کردم(cproxy که سرورش تو کشور چکه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Macdiano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    چند روز هست که Kaspersky من اجرا نمیشه
    وقتی ویندوز Load میشه این پیام رو میده
    Last edited by Macdiano; 13-04-2009 at 20:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •