توی ارشیو عکسها داشتم گفتم شاید جالب باشه گذاشتم تا درباره ش بحث بشه
ممنون
![]()
توی ارشیو عکسها داشتم گفتم شاید جالب باشه گذاشتم تا درباره ش بحث بشه
ممنون
![]()
ببخشید میدونم این موضوع جاش اینجا نیست اما مشکل داشتم گفتم شاید مثل من هم اماتور باشه
نرم افزار ریسایز کردن عکسها کم حجم سریع
با عوض کردن نام میتوانید اندازه عکس را تغییر دهید
لینک دانلود
باز هم شرمندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سوژه تو 1/3 سمت راست صفحه بود جالبتر میشد...
با دوربین w380 سایبرشات.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با دوربین 400d کانون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمکان بالکون منزلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
عکس اولیتون از بقیه جالب تر بود
عکسها رو با نمونه بگذارین فکر میکنم بهتر باشه
سلام . ممنون از نظرتون ولی چرا آخه ؟ این سوژه که بکگراند یکدست داره و سایه هم داره باید وسط باشه !
ممنون خیلیییییییییییییییییییی علی بود![]()
سلام به همه عکاس باشی ها!
اینم چندتا از عکسای قدیمی :
Canon SX30
منتظر نظراتتون هستم...
تا بعد...![]()
گربه حالت جالب داره و عکس قشنگیه ولی اگه کمی شارپ تر و با نور بیشتر بود بهتر میشد. و جزئیات بیشتری دیده می شدن که می تونست عکس رو خیلی بهتر کنه.
در مورد عکس درخت نور خوبه ولی کاش کمی عکس رو از جلوتر و بیشتر شبیه با ماکرو می گرفتین.
در مورد سومی هم عکس جالبی نیست. شفافیت کمی داره. بهتر بود دوبین رو پایین می بردین و از روبروی گل عکس می گفتین نه از بالا. و از بالا هم اگه گل سمت چپ عکس بود بهتر دیده می شد.
به امید دیدن عکس های بیشتر از شما
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)