ممنون دوست عزیز که رسیدگی می کنید،بر روی Click Here زدم و این پیام اومد:
که بر روی To View Technical Information About The Error report زدم و این رو نشون میده:
![]()
ممنون دوست عزیز که رسیدگی می کنید،بر روی Click Here زدم و این پیام اومد:
که بر روی To View Technical Information About The Error report زدم و این رو نشون میده:
![]()
معمولا اين مشكل زماني مياد كه كمبود اون قسمت و اون جزء احساس ميشه. احتمالا يه فايلي چيزي از اكسپلورر كم شده كه اين مشكل بروز داده ميشه.
غير از تعويض كردن مرورگر چيزي ديگه متاسفانه به ذهنم نميرسه.
* دوستان ديگه اميدوارم مشكلت رو برطرف كنن. اما پيشنهاد ميكنم مرورگرت رو پاك كن و دوباره نصب كن.
موفق باشيد.
با سلام
من یه دو سالی هست که از یک ویندوز استفاده میکنم الان که می خوام یه ویندوز جدید بریزم ، هنگام نصب یه برنامه ، تغییر رزولیشن و ... کامیوتر ریست میکنه
هر ویندوزی که میریزم بغیر از ویندوزی که الان دو سال هست اون رو نصب می کنم کامپیوتر ریست می کنه
حال همون ویندوز رو روی یه سیستم دیگه که نصب میکنم این مشکل پیش نمیاد علتش چیه
سیستم
cpu : intel 2.8 full
ram : 2*512=1gb
vga : radeon 9200 se
hdd : 500gb+200gb sata
mainboard : soltek sl-87cw-fl
ممنون میشم راهنماییم کنید
برنامه ی team viewer هستش ...
برای این که دکستاپ چند تا سیستم رو یه جا داشته باشم !یعنی همون تحت نظر داشتن ! البته اینایی که شما میگی رو تستش نکردم ! شبکه با لن هست و می خوام کلیه ی کامپیوتر ها رو داشته باشم روی سیستم مرکزی !
Last edited by bersam; 14-02-2010 at 01:27.
سلام منظور شما را خوب نفهمیدم؟!
خب باید اول درایو ویندوز را فرمت کنید و بعد ویندوز دیگه ای نصب کنید.
راستش با اين نرم افزار كار نكردم، اما بايد همچين امكاني رو داشته باشه، چون اين برنامه هم يه جور ميخواد سيستم طرف رو مورد نظر داشته باشه، داخل تنظيماتش بريد و يه چك كنين. مطمئنا بايد داشته باشه.
اين برنامه هايي كه من گفتم واسه يه سيستم به كار ميره، تحت شبكه نميشه ازشون استفاده كرده.
مثلا شما يه كامپيوتر براي داداشت ميخري، بعد اين نرم افزار رو نصب ميكني، و هر شب مياي كامپيوتر رو ازش ميگيري و اين برنامه رو باز ميكني و تمام اطلاعات رو از توي همون كامپيوتر ميخوني و ميبيني!!!!
موفق باشيد.
ممنون که به سوال من جواب دادین!!!!!!!!!!!
سلام
از کجا میدونید که برنامه در حال نصب شدنه ؟
موفق باشید![]()
مطمئن شيد كه درايور كارت گرافيكيتون رو بشناسه ويندوز سپس تغيير رزوليشن رو انجام بدين!!
من درایو ویندوزم رو در بخش propertis میبینم که 9.68 گیگ فضای پر داره. کلش 15 گیگ هست. حجم پوشه های داخلش این طور هست :
Documents and Settings 1.33
Program files 1.35
windows 3.40
که روی هم میشه 6 گیگ. اما چرا در بخش اصلی که گفتم بالای 9 گیگ اشغال کرده ؟
متشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)