والا من یه نقد خفن دارم از sx20 و fz 38 که می ذارم !
:
خب من از چندتا فاکتور اصلی شروع می کنم .
خب سایز تصویر برداری جفتش که یکی تراکم پیکسلش هم یکیه ! پس فرقی نداره !
طیف سایز توی پاناسنیک بهتر از کانن ! پس پاناسنیک بهتره !
طیف تو نسبت عرض به طول تو پاناسنیک بیشتره ! پس بازم پاناسنیک
1. جفتشون از سنسور CCD استفاده کردن ! ولیکلا سنسور های CCD کانن یه چیز دیگس (از نظر من) ! پس کانن بهتره !
2. ایزو تو پاناسنیک از 100 تا 1600 ولی تو کانن از 80 تا 1600 ! پس کانن بهتره !
زوم واید پاناسنیک 27 ولی کانن 28 ! (حالا تخفیف بده!) پس فرقی ندار ه!
زور تله تو پاناسنیک 486 ولی تو کانن 560 ! پس کانن تو مورد خیلی بهتره !
دیجیتال زور هم که اصلا بدرد نمی خوره ولی تو جفتش 4 ایکس هست ! پس فرقی نداره !
3. ضد لرزش دست هم که جفتشون دارن ! پس فرقی نمی کنه !
4. اتو فوکوس تو پاناسنیک TTL هست ولی تو کانن AiAF TTL 9-point ! پس کانن بهتر !
فوکوس دستی هم که جفتشون دارن ! پس فرقی نمی کنه !
5. ماکرو تو پاناسنیک بهتر از کانن هست !
6. تعادل سفیدی هم تو پاناسنیک 5 حالت پیشفرض و 2 حالت دستی ولی تو کانن 6 حالت پیشفرض و 1 حالت دستی ! که با توجه به داشتم حالت پیشرفض بیشتر کانن ! پس کانن بهتر است !
7. محدوده ی دیفراگم تو پاناسنیک 2.8 تا 4.4 هست ولی تو کانن 2.8 تا 5.7 هست ! پس کانن بهتره !
8. سرعت شاتر در پایین ترین حالت در پاناسنیک 60 ثانیه ولی در کانن 15 ثانیه است ! البته با داشتن حالت B (همون هرچقدر دستتو رو شاتر نگه داری شاتر باز می مونه !) دیگه نباید فرقی داشته باشه ! ولی در کل (با توجه به سرعت شاتر پیش فرض) پاناسنیک بهتره !
سرعت شاتر در بالا ترین حالت در پاناسنیک 2000/1 ثانیه ولی در کانن 3200/1 ثانیه است ! که به نظر من بالا تر بودن سرعت بیشتر به درد می خوره تا سرعت پایین ! پس کانن بهتره !
9. قدرت و نفوذ نور فلش در پاناسنیک 8.5 متر ولی در کانن 6.8 متر می باشد ! پس پاناسنیک بهتر !
طیف حالت فلش در پاناسنیک در مقابل کانن بیشتر است ! پس پاناسنیک بهتر ! (طیف پاناسنیک : Auto, Red-Eye Auto, On, Red-Eye On, Red-Eye Slow Sync, Off, Slow Sync (1&2) طیف کانن : Auto, Fill-in, Red-Eye reduction, Slow Sync, Off) (که البته تو همون کتابی که معرفی کردم نوشته نا جایی که می تونید با فلش عکس نگیرید !) ! پس پاناسنیک بهتر !
جبران نور دهی در پاناسنیک -2 تا +2 است و در کانن هم همان مقدار ! پس فرقی ندارد !
طیف نور سنجی در پاناسنیک و کانن 3 عدد ! (طیف در پاناسنیک : Intelligent Multiple, Center-weighted, Spot ولی در کانن : Evaluative, Center Weighted, Spot) ! به نظرم فرقی ندارد !
10. عکاسی به طور مداوم در پاناسنیک 2.3 فریم در ثانیه البته فقط 5 عکس ولی در کانن 0.7 فریم در ثانیه بدون محدودیت ! سرعت تو پاناسنیک بهتر ولی خب محدودیت داره ! تو کانن کمی کند تر ولی بدون محدودیت ! بسته به عکاسی شما فرق داره !
11. و اما
فیلم برداری در پاناسنیک و کانن اندازه و سایز یکی ولی طیف پاناسنیک بهتر ! در کل فرقی ندارد !
هیچ کدام ریموت کنترل ندارن !
12. عکاسی با تاخیر (همون سلف تایمر (Self-timer )) در پاناسونیک 2 و 10 ثانیه ولی در کانن 2 و 10 و انتخاب به صورت دستی ! پس کانن بهتر !
13. طیف کارت ذخیره در پاناسنیک در مقابل کانن کمتر ! (طیف پاناسنیک : SD/SDHC card, Internal ولی در کانن : SD / SDHC / MMC / MMC Plus / HC MMC Plus ، Internal) ! پس کانن بهتر !
14. پاناسنیک40 مگابایت حافظه داخلی دارد ول یکانن ندارد ! پس پاناسنیک بهتر !
15. پاناسنیک توانایی گرفتن تصویربا فرمت RAW را دارد ول یکانن ندادر (بزرگترین مشکل !) ! پس پاناسنیک بهتر !
کیفیت عکس در پاناسنیک Fine, Standard ولی در کانن Fine, Normal ! این یکی هم تخفیف بده چون فکر نکنم کسی بسیار خوب رو ول کنه بره سراغ خوب ؟!
.gif)
! پس فرقی ندارن !
16. مانیتور پاناسنیک 2.7 اینچ ولی کانن 2.5 اینچ ! پس پاناسنیک بهتر !
مانیتور پاناسنیک ثابت ولی کانن گردان ! پس کانن بهتر !
تعداد پیکسل های موجود در مانیتور هر دو دوربین 230000 می باشد !پس فرقی ندارد !
17. هیچ کدام لایو ویو ندارن ! (Live View ) ! پس فرقی ندارن !
از لحاض خروجی کامپیوتر (USB) هر دارای نسخه ی 2 و سرعت 480 مگابیت در ثانیه می باشند ! پس فرقی ندارن !
پاناسنیک دارای باتری لیتیومی شارژی (Lithium-Ion rechargeble) است ولی در کانن باتری قلمی استفاده می شود ! از یه نظر کانن بهتر است (می شود چند سری باتری شارژی خوب خرید که ترسی از اتمام باتری نداشته باشی ! ولی خب پاناسنیک لیتیومی دارد !) این باز به نظر خودت !
وزن پاناسنیک 397 گرم ولی کانن 600 گرم ! در بعضی از مواقع خب وزن کم خیلی مهمه (بعضی جا ها هم وزن زیاد مهمه !) ! ولی در کل پاناسنیک بهتر !
اندازه و سایز دوربین ها : پاناسنیک : 118×76 × 89
کانن 128×88×87 میی متر !
که خب پاناسنیک بهتر !
18. خب پاناسنیک
تو ایران نمایندگی نداره ! ولی کانن
داره ! پس کانن تو این موضوع
خیلی بهتر !
19. قیمت پاناسنیک : بین 490 تا 540 دلار !
کانن : 360 تا 430 دلار
(این قیمت ها برای سایت آمازون می باشد !)
پس کانن بهتر !
.gif)
خب تو یه سایت (dpreview) هم که من مشخصاتو از اون سایت گرفتم یه نظر سنجی بود که کانن با 28 شرکت کننده نمره 4 از 5 گرفته بود ! پاناسنیک با 16 شرکت کننده 4.2 ! که خب از این موضوع می شه اینو برداشت کرد که تعداد نفراتی که کانن دادن بیشتر هستن !
.gif)
من مقایسه و البته نظرم رو واسه هر مقایسه گفتم ! انتخاب با خودت !
20. ولی یه پیشنهاد چرا دوربین های SLR رو امتحان نمی کنی !
البته چندتا نکته !
1 = فیلم نمی گیره !
2= باید لنز بخری!
3= و البته با 500 - 600 (مدل 1000D و 450D) چیز خوبی گیرت نمیاد ! (توجه 500 -600 فقط پول بدنه هست وباید لنز جدا بخری !)
این ها بود نظر من !
.gif)