تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 472 از 1635 اولاول ... 3724224624684694704714724734744754764825225729721472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

تو اون 3 تا که مشخصاتشو دادم فک کنم نیکون بهتر باشه ! من با فوجی فیلم عکس گرفتم مدل اس 7000 زیاد تعریف نداره !
    المپیوس هم اصلا تا حالا ندیدم!
    ولی به قول بابام دوربین فقط نیکون ، کانن همین !
    حالا تو غیر SLR ها سونی هم خوبه !
    ولی پاناسنیک هم مدل های جدیدش خوب شده ول ینداشتن نمایندگی تو ایران ضعف بزرگیه !
    من با sx 20 عکس گرفتم عالیه اگه خواستی بگو تستشو بدم ! فیلم برداریش هم خوبه !

ول یبه نظر من بازم اول کانن ! بعد نیکون ! بعد سونی ! بعد پاناسونیک !
    من با اچ 2 سونی عکس گرفتم یه دوربین خفنیه با اینکه قدیمیه !
    با پاناسنیک هم گرفتم البته نه مدل های fz بلکه با این کوچیکا که اندازه موبایل هستن !
    یکم نویزش زیاد بود کیفیت فیلم هم نداشت ! ولی می گم از این کوچیکا اونم به خاطر نداشتن لنز اپتیکال بود !

2. این کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

رو sx1 هم زیاد حساب نکن من دارمش
    اگر فقط میخوای عکس خوب بگیری و بعد ها هم خواستی حرفه ای بشی
    g11
    میتونی بهترین عکس های خانوادگی ممکن رو بگیری و...

4. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داداش دمت گرم.اول اينکه اگه اون تستو که گفتي بزاري ممنون ميشم.دوما من چند تا عکس از sx1 sx20 hx1 fz35 دانلود کردم.تو محيط داخل سوني از بقيه از نظر وضوح و همينطور رنگ بهتر بود بعد هم پاناسونيک.تو محيط بيرونم رنگ کانن ها بهتر بود اما عکسهاشون سافت بود.و بازم سوني و پانا از نظر جزئيات بهتر بود و از نظر نويز هم من اينارو تو مانيتور ال سي دي 17 ديدم نويز خاصينديدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

رو sx1 هم زیاد حساب نکن من دارمش
    اگر فقط میخوای عکس خوب بگیری و بعد ها هم خواستی حرفه ای بشی
    g11
    میتونی بهترین عکس های خانوادگی ممکن رو بگیری و...
    دمت گرم داداش.من يه مدت با g10 کار کردم.عکسهاش توپ بود.منتها من فيلمبرداري اچ دي ميخوام و زوم بالا.. بدون نويز يا کم نويز

7. این کاربر از h_marcopolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دمت گرم داداش.من يه مدت با g10 کار کردم.عکسهاش توپ بود.منتها من فيلمبرداري اچ دي ميخوام و زوم بالا.. بدون نويز يا کم نويز
    داداش گلم من دوست دارم شما اشتباه من رو دوباره انجام ندی
    منم گول hd رو خوردم
    رفتم sx1 خریدم ولی این نکته یادم نبود که من دوربین عکاسی خوب میخوام نه فیلم برداری
    وقتی hd میاد رو دوربین اتوماتیک کیفیت عکسا میاد پایین تو این رده ی قیمت
    هر دوربینی رو هم که بگی تو این رنج همین طور هست
    و شبا که کیفیت فیلم برداری اصلا به نظر من خوب نیست
    شما برو یه g11 بخر مطمینم واست بهتر خواهد بود
    فیلم برداری هم بعد ها یه دوربین فیلم برداری خوب میخری هم فال میشه هم تماشا
    تازه g11 هم فیلم برداریش اینقدرا که میگی بد نیست hd نیست فقط

9. 3 کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آخه هم زومش کمه هم تو فيلمبرداريش زوم اپتيک نداره.حالا به نظرت fz 35 و sx20 هم مثل همين دوربين خودتن؟اين 3 تا دوربين جديدي که تازه معرفي شده چي؟منم راجع بهشون پرسيدم

11. این کاربر از h_marcopolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آخه هم زومش کمه هم تو فيلمبرداريش زوم اپتيک نداره.حالا به نظرت fz 35 و sx20 هم مثل همين دوربين خودتن؟اين 3 تا دوربين جديدي که تازه معرفي شده چي؟منم راجع بهشون پرسيدم
    اینا توی عکس هیچ وقت به پای g11 نمیرسن
    زومم به نظر من که sx1 دارم اونقدر مهم نیست
    اول عکس بهتر هست برای من
    پاناسونیک جدیدا بی همتا شده به نظر من جوری که منی که طرفتار کنون بودم حالا پاناسونیک رو رقیب خیلی خوبی براش میدونم
    دوست گلم اگر میخوای عکس خونوادگی و ... بگیری به نظر من g11
    نه دوست داری زومتم بالا باشه و دوربینتم گنده دی: این دو خیلی به هم شبیه هستن ببین کدوم به دلت میشینه همونو بخر
    این حرفی هم که میگن کنون نماینده داره و... و اون یکی نداره به نظر من اصلا مهم نیست چون کنونم نماینده رسمی نداره و ما تحریم هستیم(در حقیقت شما یه بیمه بگیر با دوربینت تموم)
    ولی من از لحاظ عکس اول با 500d بعدم با g11 حال کردم
    فیلم برداری رو هم بی خیال شو(اگر تبریز بودی sx1 رو میدادم تست کنی تا بیشتر منظورم رو بفهمی)

13. 2 کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    قیمت sx20 _sx1 چند هستش ؟
    در ضمن کدوم رو انتخاب کنم ؟ (مقایسه کردم ولی توش موندم)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون سه نقطه =digikala . c o m
    لطفا اخرین پیشنهاد رو بدید دارم تو این هفته میرم واسه خرید
    با تشکر

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما با F70EXR or F200EXR كار كردي كه ميگيد انتخاب هاي مناسبي هستن يا فقط به استناد مشخصات فني مي فرماييد
    من تا حالا با این مدل ها کار نکردم. نظراتم بر اساس مشخصات و ریویوهایی هست که در اینترنت خوندم.
    والا من با اس 7000 عکاسی کردم !()
    حالا این همه مارک چرا فوجی ؟
    چرا که نه؟
    کسی نبود جواب مارو بده
    عزیزان من می خوام یه دوربین دیجیتال بگیرم
    بعداز مدتها جستجو تو سایت ها sx 200 isروانتخاب کردم
    حالا از اساتید دوربین می خواستم بپرسم آیا دوربین بهتری تو قیمت 330 هزار تومن نسبت به sx200پیدا میشه یا نه
    البته فیلم برداری hd هم برام خیلی مهمه
    اگه فیلمبرداری HD تا این اندازه براتون مهمه که انتخابتون محدود میشه به SX200 و H20. که البته من سونی رو پیشنهاد نمیکنم. کنان هم کیفیتش تعریفی نداره و از H20 و ZS3 پایین تره. ZS3 هم هست البته که قیمتش بالاتره و تنظیمات دستی نداره. ولی فیلمبرداریش و کیفیت عکسش بهتره.
    سلام و درود خدمت دوستان عزيز.امروز ديدم چند تا دوربين جديد معرفي کردن Nikon COOLPIX P100 Olympus SP-800UZ Fujifilm FinePix HS10 ميشه بفرمايين اينا حدودا کي ميان و ميشه لطفا يه توضيحات و مشخصات بيشتري ازشون بزارين؟به نظر شماها کدوم ميتونه بهتر باشه؟من که البته سر در نميارم اما فکر ميکنم که فوجي جالب تر باشه.
    حقیقتش من خودم از نیکون و الیمپوس قطع امید کردم. تو این سطح از بازار اصلا خوب عمل نکرده اند.
    اون مدل فوجی به نظرم از همه نظر عالیه و خیلی هوس انگیزه. کیفیت دوربین های فوجی هم که به طور کلی خوبه.
    prowler88 ممنون که جواب دادید در درجه اول کیفیت عکس برام مهمه چون میخوام یه دوربین عکاسی بخرم نه فیلم برداری
    به نظر شما برای من که حرفه ای نیستم و فقط برای عکس های خانوادگی میخوام دیگه چه مدل دوربین هایی مناسب تره .خودم بیشتر از مدل های کنان خوشم میاد
    به نظر من دوربین ایده آل برای شما G11 کنان هست.
    والا من یه نقد خفن دارم از sx20 و fz 38 که می ذارم !

:

خب من از چندتا فاکتور اصلی شروع می کنم .
    خب سایز تصویر برداری جفتش که یکی تراکم پیکسلش هم یکیه ! پس فرقی نداره !
    طیف سایز توی پاناسنیک بهتر از کانن ! پس پاناسنیک بهتره !
    طیف تو نسبت عرض به طول تو پاناسنیک بیشتره ! پس بازم پاناسنیک
    1. جفتشون از سنسور CCD استفاده کردن ! ولیکلا سنسور های CCD کانن یه چیز دیگس (از نظر من) ! پس کانن بهتره !
    2. ایزو تو پاناسنیک از 100 تا 1600 ولی تو کانن از 80 تا 1600 ! پس کانن بهتره !
    زوم واید پاناسنیک 27 ولی کانن 28 ! (حالا تخفیف بده!) پس فرقی ندار ه!
    زور تله تو پاناسنیک 486 ولی تو کانن 560 ! پس کانن تو مورد خیلی بهتره !
    دیجیتال زور هم که اصلا بدرد نمی خوره ولی تو جفتش 4 ایکس هست ! پس فرقی نداره !
    3. ضد لرزش دست هم که جفتشون دارن ! پس فرقی نمی کنه !
    4. اتو فوکوس تو پاناسنیک TTL هست ولی تو کانن AiAF TTL 9-point ! پس کانن بهتر !
    فوکوس دستی هم که جفتشون دارن ! پس فرقی نمی کنه !
    5. ماکرو تو پاناسنیک بهتر از کانن هست !
    6. تعادل سفیدی هم تو پاناسنیک 5 حالت پیشفرض و 2 حالت دستی ولی تو کانن 6 حالت پیشفرض و 1 حالت دستی ! که با توجه به داشتم حالت پیشرفض بیشتر کانن ! پس کانن بهتر است !
    7. محدوده ی دیفراگم تو پاناسنیک 2.8 تا 4.4 هست ولی تو کانن 2.8 تا 5.7 هست ! پس کانن بهتره !
    8. سرعت شاتر در پایین ترین حالت در پاناسنیک 60 ثانیه ولی در کانن 15 ثانیه است ! البته با داشتن حالت B (همون هرچقدر دستتو رو شاتر نگه داری شاتر باز می مونه !) دیگه نباید فرقی داشته باشه ! ولی در کل (با توجه به سرعت شاتر پیش فرض) پاناسنیک بهتره !
    سرعت شاتر در بالا ترین حالت در پاناسنیک 2000/1 ثانیه ولی در کانن 3200/1 ثانیه است ! که به نظر من بالا تر بودن سرعت بیشتر به درد می خوره تا سرعت پایین ! پس کانن بهتره !
    9. قدرت و نفوذ نور فلش در پاناسنیک 8.5 متر ولی در کانن 6.8 متر می باشد ! پس پاناسنیک بهتر !
    طیف حالت فلش در پاناسنیک در مقابل کانن بیشتر است ! پس پاناسنیک بهتر ! (طیف پاناسنیک : Auto, Red-Eye Auto, On, Red-Eye On, Red-Eye Slow Sync, Off, Slow Sync (1&2) طیف کانن : Auto, Fill-in, Red-Eye reduction, Slow Sync, Off) (که البته تو همون کتابی که معرفی کردم نوشته نا جایی که می تونید با فلش عکس نگیرید !) ! پس پاناسنیک بهتر !
    جبران نور دهی در پاناسنیک -2 تا +2 است و در کانن هم همان مقدار ! پس فرقی ندارد !
    طیف نور سنجی در پاناسنیک و کانن 3 عدد ! (طیف در پاناسنیک : Intelligent Multiple, Center-weighted, Spot ولی در کانن : Evaluative, Center Weighted, Spot) ! به نظرم فرقی ندارد !
    10. عکاسی به طور مداوم در پاناسنیک 2.3 فریم در ثانیه البته فقط 5 عکس ولی در کانن 0.7 فریم در ثانیه بدون محدودیت ! سرعت تو پاناسنیک بهتر ولی خب محدودیت داره ! تو کانن کمی کند تر ولی بدون محدودیت ! بسته به عکاسی شما فرق داره !
    11. و اما فیلم برداری در پاناسنیک و کانن اندازه و سایز یکی ولی طیف پاناسنیک بهتر ! در کل فرقی ندارد !
    هیچ کدام ریموت کنترل ندارن !
    12. عکاسی با تاخیر (همون سلف تایمر (Self-timer )) در پاناسونیک 2 و 10 ثانیه ولی در کانن 2 و 10 و انتخاب به صورت دستی ! پس کانن بهتر !
    13. طیف کارت ذخیره در پاناسنیک در مقابل کانن کمتر ! (طیف پاناسنیک : SD/SDHC card, Internal ولی در کانن : SD / SDHC / MMC / MMC Plus / HC MMC Plus ، Internal) ! پس کانن بهتر !
    14. پاناسنیک40 مگابایت حافظه داخلی دارد ول یکانن ندارد ! پس پاناسنیک بهتر !
    15. پاناسنیک توانایی گرفتن تصویربا فرمت RAW را دارد ول یکانن ندادر (بزرگترین مشکل !) ! پس پاناسنیک بهتر !
    کیفیت عکس در پاناسنیک Fine, Standard ولی در کانن Fine, Normal ! این یکی هم تخفیف بده چون فکر نکنم کسی بسیار خوب رو ول کنه بره سراغ خوب ؟! ! پس فرقی ندارن !
    16. مانیتور پاناسنیک 2.7 اینچ ولی کانن 2.5 اینچ ! پس پاناسنیک بهتر !
    مانیتور پاناسنیک ثابت ولی کانن گردان ! پس کانن بهتر !
    تعداد پیکسل های موجود در مانیتور هر دو دوربین 230000 می باشد !پس فرقی ندارد !
    17. هیچ کدام لایو ویو ندارن ! (Live View ) ! پس فرقی ندارن !
    از لحاض خروجی کامپیوتر (USB) هر دارای نسخه ی 2 و سرعت 480 مگابیت در ثانیه می باشند ! پس فرقی ندارن !
    پاناسنیک دارای باتری لیتیومی شارژی (Lithium-Ion rechargeble) است ولی در کانن باتری قلمی استفاده می شود ! از یه نظر کانن بهتر است (می شود چند سری باتری شارژی خوب خرید که ترسی از اتمام باتری نداشته باشی ! ولی خب پاناسنیک لیتیومی دارد !) این باز به نظر خودت !
    وزن پاناسنیک 397 گرم ولی کانن 600 گرم ! در بعضی از مواقع خب وزن کم خیلی مهمه (بعضی جا ها هم وزن زیاد مهمه !) ! ولی در کل پاناسنیک بهتر !
    اندازه و سایز دوربین ها : پاناسنیک : 118×76 × 89
    کانن 128×88×87 میی متر !
    که خب پاناسنیک بهتر !
    18. خب پاناسنیک تو ایران نمایندگی نداره ! ولی کانن داره ! پس کانن تو این موضوع خیلی بهتر !
    19. قیمت پاناسنیک : بین 490 تا 540 دلار !
    کانن : 360 تا 430 دلار
    (این قیمت ها برای سایت آمازون می باشد !)
    پس کانن بهتر !
    خب تو یه سایت (dpreview) هم که من مشخصاتو از اون سایت گرفتم یه نظر سنجی بود که کانن با 28 شرکت کننده نمره 4 از 5 گرفته بود ! پاناسنیک با 16 شرکت کننده 4.2 ! که خب از این موضوع می شه اینو برداشت کرد که تعداد نفراتی که کانن دادن بیشتر هستن !
    من مقایسه و البته نظرم رو واسه هر مقایسه گفتم ! انتخاب با خودت !
    20. ولی یه پیشنهاد چرا دوربین های SLR رو امتحان نمی کنی !
    البته چندتا نکته !
    1 = فیلم نمی گیره !
    2= باید لنز بخری!
    3= و البته با 500 - 600 (مدل 1000D و 450D) چیز خوبی گیرت نمیاد ! (توجه 500 -600 فقط پول بدنه هست وباید لنز جدا بخری !)
    این ها بود نظر من !
    1. این که سنسورهای کنان بهتره همونطور که خودتون گفتید نظر شخصی شما هست و لزوما دلیل بر بهتر بودن نیست.
    2. محدوده ی حساسیت دلیل بر بهتر بودن از نظر نویز یا کیفیت یا حساسیت نیست. مهم عملکرد دوربین هست.
    3. درسته که هر دو لرزشگیر دارند ولی باید دید لرزشگیر کدوم بهتر عمل میکنه و تاثیرش بیشتره.
    4. پاناسونیک هم فوکوس بسیار خوبی داره و در عمل کنان بهتر نیست. ضمنا کنان در محیط کم نور فوکوسش به مشکل بر میخوره.
    5. راستش نمیدونم این یکی رو بر چه اساسی میگین. با توجه به این که فکر نمیکنم با FZ35 کار کرده باشید. من خودم FZ28 دارم و ماکروش تعریفی نداره. ولی با چند مدل دوربین های کنان که کار کردم ماکروشون فوق العاده بوده.
    6. اتفاقا وایت بالانس پاناسونیک بسیار پیشرفته و حرفه ای هست و یک حالت تنظیم دقیق وایت بالانس داره که کنان نداره.
    7. دو عدد محدوده ی دیافراگم هر چی کمتر باشند بهتره. با این حساب محدوده ی دیافراگم پاناسونیک بهتره و نه کنان.
    8. این دوربین ها حالت B ندارند.
    9. من یه جا نظرات یکی از یوزرها رو می خوندم که گفته بود FZ35 برای افزایش برد فلاش حساسیت رو بالا می بره که اگه این تفاسیر درست باشه نسبت به FZ28 قدرت فلاشش افت کرده. باید مشخص بشه این بردهایی که تعیین شده روی چه حساسیتی هست.
    10. به نظر من عکاسی پیاپی کمتر از 1 فریم در ثانیه اصلا ارزشی نداره. تفاوت 0.7 و 2.3 خیلی زیاده. خصوصا با توجه به این که پاناسونیک روی رزولوشن پایین تا 13 فریم در ثانیه عکس میگیره.
    11. پاناسونیک فیلمبرداری AVCHD داره.
    12. پاناسونیک یک حالت self timer داره که میتونه بعد از 10 ثانیه 3 تا عکس بگیره که اگه یکیش خوب نشد از اون یکی استفاده بشه. پس قاعدتا پاناسونیک از این جهت باید بهتر باشه.
    13. با توجه به این که اکثریت از کارت های SD استفاده میکنند به نظر من اهمیتی نداره که کنان MMC ساپورت کنه.
    14. حافظه ی داخلی هم به نظرم اهمیتی نداره.
    15. درسته که این یک نقص برای کنان محسوب میشه ولی بسیاری از کسانی که این دوربین ها رو خریداری میکنند از این قابلیت استفاده نمیکنند پس باز هم به نظر من اون قدرها اهمیتش زیاد نیست. ضمن این که روی همچین دوربینی نتیجه ای که عکس RAW میده چندان تفاوتی با JPEG نداره.
    16. تفاوت اندازه شون قابل بحث نیست.
    17. قابلیت live view برای دوربین های SLR هست. این قابلیت اصلا برای دوربین های کامپکت و سوپرزوم معنی نداره چون در حالت عادی همیشه تصویر از طریق LCD قابل مشاهده هست.
    18. این موضوع به نظر من هم حیاتی نیست. دوستانی که پاناسونیک گرفته اند با هیچ مشکلی مواجه نشده اند و البته کنان هم که به قول شما نمایندگی داره چندان سرویس اضافه ای به مشتری نمیده.
    19. که البته این ها قیمت های آمازون و در خارج از کشور هست.
    20. دوربین های SLR جدید تقریبا همگی قابلیت فیلمبرداری دارند و به همراه خود دوربین یک لنز کیت هم وجود داره و ضمنا دوربین های 1000D و 450D کیفیت بسیار خوبی دارند و به طور کلی دوربین های خوبی هستند.
    به نظر منم بهتره بیشتر به کیفیت عکاسی فکر کنید تا به فیلمبرداری. البته این اشتباه نیست که به قابلیت فیلمبرداری هم توجه بشه. اتفاقا خود من هم با دوربینم زیاد فیلم میگیرم. ولی مهمترین چیز کیفیت عکس هست. بنده خودم FZ28 دارم و روی حساسیت های بالا نویزش اصلا قابل تحمل نیست. FZ35 وضعش خراب تر از اینه (به دلیل 2 مگاپیکسل رزولوشن بیشتر). حالا شما حساب کن این مدل نسبت به مدل های رقیب نویزش کمتره پس ببین بقیه چطورین.
    G11 کیفیت عکسش عالیه. ولی اگه فیلمبرداری براتون اهمیت داره انتخاباتون بهتره بین FZ35 و SX20 باشه. البته این مدل جدید فوجی هم که معرفی شده خیلی عالیه و فیلمبرداری Full HD هم داره. ولی نمیدونم قیمتش قراره چند باشه یا این که دقیقا کیفیتش چطوریه.

16. 5 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خب اساتید گرامی امشب بالاخره در لحظه آخر SX20 رو انتخاب کردم و خریدم. که در همینجا جا داره از همه استاتیدی که با حوصله منو راهنمایی کردن تشکر کنم.
    قیمت خود دوربین با گارانتی آهونگار [?!?] 445 تومان.

راستی جاش اینجا نیست و منم هنوز زیاد با دوربین ور نرفتم , ولی میخواستم ببینم گزینه لرزشگیر اسم انگلیسیش چی هست تو دوربین و از کجا فعال میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •