تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 545 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

داره خودمونی میشه n W o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم باید گرافیک بازی و رزولیشنو بالا ببری
    Last edited by n W o; 14-02-2010 at 09:10.

2. این کاربر از n W o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان گرامي.من اين بازي رو حدود 1 ماه پيش تمام كردم ولي متاسفانه محيطهاي خوبي مثل اويل 4 يا 3 نداره و همش روز روشن هست و حس ترس نداره.و لذت نداره تا بار دوم برم ولي حتما بازي ميكنم.چون از خانواده اويل هست.شما اويل 4 رو در نظر بگيريد كه شب بود و با اشلي از ميان روستا عبور ميكرديد و صداي رعد و برق شما رو ميترسوند يا اويل 3 كه نمسيس از اداره ار پي دي به شما حمله ميكرد و وحشتي به جان ما مي انداخت.به نظر شما كدام اويل بهتره؟چرا؟

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بازیه خیلی خوبی بود ، من خیلی وقت پیش و یکروزه تمومش کردم ، خیلی سرراستش کرده بودن ، محیط ترسناکی نداشت آنچنان ، همین که روز بود کلی از ترسناکی رو کاسته بود .

در کل همین که شیوا کنار آدم بود خیلی باحال بود .

داره خودمونی میشه aminjeddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان عزیز خواهشن اینقدر راجع به اویل4 . اویل 5 بی مهری نکنید! اویل یک نهایت ترس بود قبول! اویل 2 انقلابی بود بازم قبول! اویل سه آخرت سناریو بود بازم قبول! اما زیبابیی تمام این سه نسخه دلیل خوب نبودن اویل4و5 نیست! خداییش اسلحه هایی که توی اویل 5 استفاده شده زیباست! دموهای بازی واقعا جالب هستن! شخصیت کریس و لیون جدن روش کار شده! قبول دارم اون سه نسخه خیلی رویایی بودن!!! اما اویل 4و5 واقعا خوش ساخت هستند!

6. 2 کاربر از aminjeddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان ممكنه كمي زود باشه در مورد اويل 6 بحث كنيم.ولي طبق خبرها سال 2013 مياد بازار و طبق گفته يكي از كاركنان كاپكم اين بازي انقلابي در سبك خودش هست و حتي ممكنه شخصيتها به كلي عوض بشن و اينكه گفته شده دگرگوني كاملي در بازي هست.به نظر شما ايا باز هم زامبيها حضور دارن.منظور شون از دگرگوني چي هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

دوستان ممكنه كمي زود باشه در مورد اويل 6 بحث كنيم.ولي طبق خبرها سال 2013 مياد بازار و طبق گفته يكي از كاركنان كاپكم اين بازي انقلابي در سبك خودش هست و حتي ممكنه شخصيتها به كلي عوض بشن و اينكه گفته شده دگرگوني كاملي در بازي هست.به نظر شما ايا باز هم زامبيها حضور دارن.منظور شون از دگرگوني چي هست؟
    یعنی این گونی نه اون گونی
    من فکر نمیکنم زامبیا حذف شن چون جز لاینفک این سری از بازیا است.
    البته فکر نکم تا اون موقع زنده باشیم چون 2012 همه مردیم

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرحله آخر توکوه آتشفشان گیر کردم، قلب وسکر رو چند بار باید زد؟ 3 بار زدم هیچ اتفاقی نیوفتاد، اون سنگ رو هم انداختم تو گدازه ها ولی نمیشه پرید روش

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مرحله آخر توکوه آتشفشان گیر کردم، قلب وسکر رو چند بار باید زد؟ 3 بار زدم هیچ اتفاقی نیوفتاد، اون سنگ رو هم انداختم تو گدازه ها ولی نمیشه پرید روش
    قرار نیست که تو از روی سنگه بپری . بعد از اینکه چند بار به پشت وسکر تیر اندازی کردی یه ویدئو نشون میده بعد میره سراغ شوا که شوا رو بکشه تو این لحظه باید از دور به وسکر تیراندازی کنی تا به شوا آسب نرسونه بعد شوا میاد این ور صخره که اگه اون سنگه رو انداخته باشی شوا از روی اون سنگه عبور می کنه و میاد پیش تو

11. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arashmicrob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام منم بالاخره بازی رو شروع کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من این شینجی میکامی عوضی اگر تغییری در اویل 6 ایجاد کنه یعنی باید زامبی ها را حذف کنه جاشون ادم بزاره ((((حالا افغانی یا ایرانی فرقی نداره)))چون بازی هر شماره شوتر تر میشه و ترسشو از دست میده باید یه جنگاوری مدرن دیگه بسازن اونم از نوع اویلی اگه شخصیت ها عوض بشن که گنده زده به بازی اگه وسکر بر نگرده که من دیگه بازی نمیکنم حالا شاید وسکر تو اویل 9 یا 1 برگرده چون توی اویل 2 که وسکر نبود تو اویل 3 که وسکر نبود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •