سلام علیرضا جون.....
دیدی برقا نرفت!!!!
بارسا هم 1-0 به نومانسیا باخت!!!!!!!!!!!!!(اسمایلی که دلش برای بارسا میسوزه!اخه گناه دارن!!!!!!!!!
)
رئال هم تا دقیقه 22 0-0 مساویه..........
سلام علیرضا جون.....
دیدی برقا نرفت!!!!
بارسا هم 1-0 به نومانسیا باخت!!!!!!!!!!!!!(اسمایلی که دلش برای بارسا میسوزه!اخه گناه دارن!!!!!!!!!
)
رئال هم تا دقیقه 22 0-0 مساویه..........
نخیر!
ما باید به این دپور هی ببازیم!
1-0 افتادیم عقب!
خدا این شوستر رو بکشه!
میگم چرا گل خوردیم...!من تویه زمین نیستم دیگه!بره بابا با این ترکیب ریختنش!
اه!دقیقه 30....میستا هم گل دپور رو زده...!
اههههههههههههههه!(تعجب کردن!)
اتلتیکو 4 تا به مالاگا زده!!!!!!!!
این شوستر هنوز نفهمیده که هیگواین تویه نیمه دوم جواب میده؟!؟!!!!!!!!!!!!
منم که گذاشته بیرون...دیدی این دیارا چقدر توپ خراب کرد؟!؟!؟!
خیلی جالبه!
الا نهیچ بازیکن تهاجمی نداریم که بیاریم زمین!
تهاجمی ترین بازیکنمون درنتست!...
واقعا چی داره میکنه این شوستر؟!
تویه این وضع با روبینهو لج کرده؟!؟!؟!!!!!!!
دقت کردم...ولی یه عده میگن قطعی شده..یه عده میگن کنسل شده.
شد 18 سال!
واقعا دستتون درد نکنه.تو این 4.5 روز 3 بار پرسیدم که بازی ساعت چنده؟خودم رو کشتم تا گفتین 10:30.منم خیالم راحت بود که بازی ساعت 10:30 هست.ولی چی؟بازی ساعت 10 شروع شد و من 30 دقیقه اول رو از دست دادم.
اگه جای این همه خبرهای تکراری در مورد نقل و انتقال ساعت دقیق بازی ها رو بگین خیلی ممنون میشیم
یا حداقل یه سایت بگین که ساعت بازی ها رو دقیق نوشته باشه
دوستان از حرفم ناراحت نشنا.من نوکر همه رئالی ها هستم و بابت همه خبرهاتون هم ممنونآخه 2 ماه منتظر این بازی بودم آخرش هم 30 دقیقش رو از دست دادم
هرچند باختیم.ولی خب.دور از انتظار نبود...رئال ببری.ببازی.بازم دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دارم
![]()
مهم نیست بچه ها از نظر روحی مشکل دارن تو این ورزشگاه ولی بارسا چی که تو خونه خودش به تیم تازه واردی که از دست دو اومد ه باخت در ضمن سامان جان من ساعت بازی رو از سایت رئال دیدم ولی اگه میخوای مطمئن چی صبح بازی بری تو سایت گل ساعتشو زده البته به زمان محلی حالا اختلاف اسپانیا با ایران فک کنم 1:30 باشه ولی اگه مثله اینکه میخوان ساعتو به خاطر روزه دارا از فردا 1 ساعت بکشن عقب که اختلاف میشه نیم ساعت ولی اروپا هم بعد تابستون 1 ساعت میره جلو پس دو هفته دیگه میشه همون 1:30 حالا این شبکه 3 چرا بازی رو این ساعت نشون داد نکنه اختلاف ساعتی بیشتره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)