تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 472 از 2014 اولاول ... 3724224624684694704714724734744754764825225729721472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

امشب به ایران برمی گردم/ از فردا تمرینات پرسپولیس را زیر نظر می گیرم
    خبرگزاري پرسپوليس : افشین قطبی در گفتگويي، افزود: به خاطر مشکلات تهیه بلیت در بازگشتم به تهران تاخیری 24 ساعته بوجود آمد اما امشب قطعا به تهران باز می گردم.
    وی ادامه داد: از فردا صبح در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس شرکت می کنم تا با کمک سایر اعضای کادرفنی این تیم را برای حضور پر قدرت در رقابت های لیگ برتر آماده کنم.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس همچنین تاکید کرد: در این مدت با سایر مربیان تیم هماهنگ بودم و از وضعیت جذب بازیکنان و تمرینات تیم مطلع هستم.
    افشین قطبی که قرار بود بامداد امروز به تهران باز گردد، ساعت 24 امشب با پرواز ماهان به ایران باز می گردد و ساعت یک بامداد وارد فرودگاه امام خمینی(ره) می شود.

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

به افتخار ورود امپراطور بزن دستو.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گزارش کامل تمرین بعدازظهر پرسپولیس ؛ افشین پیروانی پا به پای سرخپوشان دوید

خبرگزاري پرسپوليس : سرخپوشان پایتخت پس از پشت سر گذاشتن تمرینات نوبت صبح به هتل رفتند و پس از استراحت از ساعت 30/17 در مجموعه ورزشی کارگران حضور یافته و به تمرین پرداختند.
    بازیکنان به همراه کادر فنی و سرپرست تیم، بعدازظهر امروز (سه‎شنبه) به زمین چمن مجموعه ورزشی کارگران آمدند و پس از تجمع در یک نقطه به مدت نیم ساعت به همراه افشین پیروانی به دویدن دور زمین پرداختند.
    بعد از دویدن دور زمین، به مدت 10 دقیقه به استراحت پرداخته و با خوردن آب و صحبتهای افشین پیروانی به انجام حرکات کششی مشغول شدند. سپس پرویز کماسی که تمرینات ویژه‎ای را برای بازیکنان در نظر گرفته بود، آنها را به اجرای حرکات بدنسازی و استارتهای کوتاه مشغول ساخت. در سوی دیگر احمدرضا عابدزاده مربی دروازه‎بانهای پرسپولیس با علیرضا حقیقی، میثاق معمار زاده و امیر عابدزاده به تمرین پرداخت. سید مهدی واعظی و محمد منصوری پس از فیزیوتراپی به همراه پزشک تیم دکتر فرید زرینه دور زمین دویدند.
    تشویق بی‎امان هواداران خونگرم و صمیمی پرسپولیس باعث دلگرمی و انجام مضاعف تمرینات بازیکنان شده بود. حضور علیرضا نیکبخت واحدی در تمرینات دلیل تشویقهای ویژه‎ای برای او بود.
    بازیکنان بعد از انجام حرکات بدنسازی و دوهای کوتاه، به دو دسته تقسیم شدند؛ گروهی زیر نظر پرویز کماسی و عده دیگر در دو تیم قرمز و سبز زیر نظر افشین پیروانی به تمرینات تاکتیکی پرداختند.
    در تیم قرمز؛ کریم باقری، سپهر حیدری، مازیار زارع ، علیرضا نیکبخت واحدی و پژمان نوری حضور داشتند و تیم سبز نیز با محمد علوی، نبی ا... باقریها، ایوان پتروویچ، آتسو و ابراهیم توره به تمرین پرداختند.
    در گروه دیگر که زیر نظر پرویز کماسی مشغول تمرین بودند نیز در دو گروه قرمز و سبز به بازی آقا وسط پرداختند.
    در پایان تمرینات بعدازظهر روز سه‎شنبه اول مرداد ماه نیز بازیکنان زیر نظر پرویز کماسی بدنها را سرد کرده و محل تمرین را به مقصد هتل ترک کردند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مزاحم تمرينات "عابدزاده" نشويد! / آمادگي پرسپوليس جلوتر از برنامه‌هايش است

خبرگزاري پرسپوليس : پرويز كماسي در گفت‌وگويي، پيرامون آخرين وضعيت آمادگي بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس اظهار كرد: ما تمرينات‌مان را براساس زمان‌بندي مشخصي كه داشتيم، برنامه‌ريزي كرديم. مسلما مهمترين فاكتور در طراحي تمرينات هر تيمي شناخت از شرايط تيم و وضعيت بازيكنان است كه بتوان هدايت خوبي را در روند تمريني آنها در اختيار داشت.
    وي افزود: ما طبق زمان‌بندي مشخص ساده‌ترين، مطلوب‌ترين و موثرترين راه‌ها را انتخاب كرديم و البته بايد به اين نكته توجه داشت كه نمي‌توان در رسيدن شرايط بازيكنان به فرم ايده‌آل معجزه كرد چرا كه تمرينات بايد برمبناي ظرفيت ورزشكاران باشد. مسلما تيم‌هايي كه تمرينات غير اصولي و سنگيني را برگزار مي‌كنند، پيشرفتي را حاصل نمي‌كنند چرا كه بايد توجه داشت پيشرفت در آمادگي جسماني بازيكنان تدريجي است و اين مساله ذره ذره به وجود مي‌آيد. كماسي ادامه داد: ما در تمرينات پرسپوليس تنوع و پيچيدگي زيادي را ايجاد كرديم تا بازيكنان شرايط سختي را احساس نكنند همچنين مرور برنامه‌هاي مختلف بدنسازي را به فضاهاي گوناگون برديم تا تمرينات متنوع‌تر باشد. در مجموع معتقدم آرامش خاصي بر فضاي آمادگي تمريني تيم حاكم است كه مي‌تواند موفقيت‌هاي زيادي را بدنبال داشته باشد.
    وي درباره‌ي آمادگي فعلي بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بيان درصد درباره‌ي آمادگي فعلي بازيكنان كاري غلط است چرا كه ما با موجودات زنده طرف هستيم و اين موجودات مي‌توانند هر لحظه تغييراتي را در وضعيت خودشان داشته باشند. فاكتورهايي چون انعطاف‌پذيري، قدرت انفجاري، هماهنگي و... مسايلي است كه مدام تغيير مي‌كند و بالا و پايين مي‌شود. بنابراين رسيدن به نتيجه‌ي درست از وضعيت هر بازيكن تنها با آزمايشات فردي امكان‌پذير است كه ما اين كار را پيش از شروع مسابقات انجام خواهيم داد اما، در مجموع از روند پيشرفت فعلي بازيكنان رضايت دارم و نسبت به آن چيزي كه برنامه‌ريزي كرده بوديم، جلوتر هستيم.
    وي درباره‌ي انتقاداتي كه عليه تمرينات احمدرضا عابدزاده براي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس مطرح مي شود نيز گفت: با توجه به تجربه‌ي چند ساله‌اي كه در كار مربي‌گري دروازه‌بان‌ها دارم، بايد بگويم كه عابدزاده تمرينات بسيار متنوع و قابل قبولي را اجرا مي‌كند. بايد توجه داشته باشيم كه يك گلر در شرايط فعلي بايد بيش از 70 درصد آمادگي كامل را داشته باشد و من به وضوح در هدف‌گذاري تمرينات عابدزاده اين را مي‌بينم.
    وي افزود: كارهاي بدنسازي اين دروازه‌بان بزرگ بسيار متنوع و اصولي انجام مي‌شود، او يك مربي دلسوز و پرتلاش است كه سعي دارد دروازه‌بان‌ها را به فرم ايده آل براي حضور در سه جام معتبر آماده كند. ما نبايد با انتقادهاي غير اصولي و غير فني مزاحم كار او شويم. چرا كه با كمي تخصص و دقت مي‌توان دريافت كه اين مربي ابتكار عمل بالايي در كارش دارد كه اين خود يك اصل در كار مربي‌گري است.
    پرويز كماسي در پايان درباره‌ي اظهارات روته‌مولر مبني بر نبود امكانات كافي در ايران براي انجام كاري حرفه‌اي، خاطرنشان كرد: من توقع داشتم كه روته‌مولر امكانات ايران را به دقت ببيند و بعد نظر دهد. چرا كه ما در همين مجموعه‌ي انقلاب امكانات پيشرفته‌ي بسياري داريم كه با كشورهاي اروپايي مطابقت مي‌كند. كما اينكه اين مربي آلماني بايد بداند رسيدن به موفقيت با شرايط و امكانات محدود، هنر است، وگرنه هر مربي در شرايط ايده‌آل قطعا تا حدي نتيجه‌گيري مطلوبي خواهد داشت. مربياني پابرجا مي‌مانند كه بتوانند ابتكار عمل داشته و با استفاده از ابزار محدود بهترين شرايط را براي تيم‌شان به وجود آورند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فرخزادي : پرسپوليس تمامي هزينه‌هاي درمان خليلي را پرداخت مي‌كند

خبرگزاري پرسپوليس : مجيد فرخزادي سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس در گفت و گويي، اظهار داشت: بايد از علي دايي كه خود يك الگوي بزرگ در عرصه فوتبال و مخصوصا تيم ملي است، تشكر كنم چون در مدت مصدوميت خليلي، بسيار دلسوزانه مانع مشكلات روحي براي اين بازيكن شد.
    وي افزود: برخي قصد داشتند خليلي را از ما برنجانند؛ اما به هيچ عنوان تا برگزاري جلسه حضوري با اين بازيكن و ارائه گزارشات لازم، او را از فهرست خارج نمي‌ كنيم، چراكه وي را سرمايه پرسپوليس مي‌دانيم.
    فرخزادي ادامه داد: باشگاه باتوجه به تماس‌هاي هر روز خود با مهاجم تيم ملي، از وضعيت وي باخبر است. اگر لازم باشد، نماينده‌اي نيز براي همراهي وي به آلمان مي‌فرستيم.
    سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: سه بازيكن خوب را براي اضافه كردن به فهرست در نظر داريم؛ اما منتظريم تا با حضور قطبي، توافقات نهايي را با آنها انجام دهيم.
    فرخزادي درباره مسايل مالي گفت: به گذشته‌ها كاري نداريم؛ اما با قدرت مي‌گويم مسايل مالي و قراردادها بسيار شفاف است. اهل دروغ گفتن نيستيم.
    وي در خصوص وضعيت ثبت قرارداد مدافع غنايي خاطر نشان ساخت: آتسو بدون شك مورد تاييد كادر فني بوده كه او را جذب كرديم. با وي كه بازيكن با تعصبي است، مشكلي نداريم و در هفته آينده قراردادش را ثبت مي‌كنيم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شايعه در شهر / جباري در پرسپوليس / مجتبی جباری با تیم فوتبال آپادانا به میدان رفت

خبرگزاري پرسپوليس : تیم فوتبال پگاه گیلان که برای برپایی اردویی 5 روزه در تهران به سر می برد، عصر امروز در دیداری تدارکاتی برابر آپادانا به پیروزی 4 بر 2 دست یافت.
    بر پایه این گزارش، در این دیدار مهدی آقازاده، علی قاسمیان، مهدی نوری(پنالتی) و افشین چاووشی برای پگاه گلزنی کردند و مجتبی جباری یکی از گل های تیم آپادانا را به ثمر رساند.
    حضور مجتبی جباری بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران در ترکیب تیم آپادانا که از تیم های لیگ دسته اول تهران است، مهمترین موضوع این دیدار بود و این شایعه را تقویت کرد که این بازیکن با بازی در یک تیم دسته پایین تر، قصد فراهم کردن شرایط حضورش در یک تیم لیگ برتری را دارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كاظميان: تمايل زيادي براي پرسپوليس شدني داشتم

خبرگزاري پرسپوليس : جواد كاظميان در گفت و گويي، درباره اينگه گفته مي‌شود به زودي اين بازيكن با فسخ قرارداد با عجمان به پرسپوليس مي‌پيوندد، اظهار داشت: اين كار شدني نيست. در مذاكراتي كه با مسئولان عجمان داشتم، حاضر به فسخ قرارداد نيستند.
    وي افزود: به هر حال قسمت نبود كه به پرسپوليس بازگردم. خودم فكر مي‌كردم 90 درصد كارم براي بازگشت انجام شده؛ اما مسئولان عجمان حاضر به از دست دادن من نيستند.
    اين مهاجم با بيان اينكه با وجود تمايل زيادش براي بازگشت به پرسپوليس بايد براي بازي در امارات انگيزه خود را حفظ كند، عنوان كرد: براي اينكه به عجمان نشان دهم دلم با اين تيم است، بايد فصل را با آمادگي كامل آغاز كنم. نمي‌خواهم فكر كنند كه رضايتي از حضور در اين تيم ندارم.
    اين بازيكن ادامه داد: مذاكره با پرسپوليس ارتباطي با مصدوميت خليلي ندارد. مسئولان اين تيم از يك ماه قبل در حال مذاكره با من بودند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نوازي: به استقلالي‌ها ربطي ندارد به پرسپوليس بروم

نوازی: بينيد، من بازيكن آزاد هستم و اگر پرسپوليسي‌ها مرا بخواهند به اين تيم مي‌روم و فكر مي‌كنم به استقلال هم ربطي پيدا نمي‌كند كه بخواهم به پرسپوليس بروم.
    ملاقات در مجموعه انقلاب بين بازيكنان سابق استقلال و بازيكنان پرسپوليس، صحنه‌هاي جالبي را خلق كرد. محمد نوازي ديروز يكه و تنها در محل تمرين پرسپوليس حاضر شد كه اين اتفاق كوچك، اتفاقا حاشيه‌هاي بزرگي را براي نوازي به‌وجود آورد. نوازي طي گفت‌وگویی فقط بخشي از درددل‌هايش را عنوان كرد و به سوالات ما پاسخ گفت.
    در تمرين پرسپوليس ديده شدي.
    من به مجموعه انقلاب نرفته بودم كه با پرسپوليس تمرين كنم!
    پس به چه دليلي آنجا بودي؟
    من در چند مدت اخير هر روز صبح‌ها به مجموعه انقلاب مي‌روم تا تمرين كنم و بدنم آماده بماند. امروز (ديروز) هم مشغول تمرين بودم كه اتفاقي چشمم به پرسپوليس افتاد!
    اما خوش و بش نسبتا طولاني با چند پرسپوليسي داشتي.
    من كه با پرسپوليسي‌ها دشمني ندارم. ضمنا فقط يك سلام‌وعليك بود. من با چند بازيكن پرسپوليس مثل كريم باقري و نيكبخت، دوستي خيلي نزديكي دارم و به همين دليل هم با اين دو بازيكن پس از مدت‌ها حسابي خوش‌وبش كرديم. يعني ما حق سلام‌وعليك هم نداريم؟! كه اين همه پشت سر ما حاشيه درست مي‌شود.
    اما بحث پرسپوليسي‌ شدن تو خيلي هم شايعه به‌نظر نمي‌رسد.
    ببينيد، من بازيكن آزاد هستم و اگر پرسپوليسي‌ها مرا بخواهند به اين تيم مي‌روم و فكر مي‌كنم به استقلال هم ربطي پيدا نمي‌كند كه بخواهم به پرسپوليس بروم.
    هيچ باشگاهي براي جذب تو صحبتي نكرده؟
    نه، فعلا هيچ باشگاهي مرا نخواسته و اصلا تيمي من را نمي‌خواهد!
    فكر نمي‌كني نوع كنارگذاشتن تو از استقلال كمي عجيب بود؟
    فكر مي‌كنم تا حدودي با من بي‌رحمانه برخورد شد. بالاخره هميشه اوضاع اينطوري نمي‌ماند. اميدوارم كساني كه مرا بيرون گذاشتند، به خواسته خودشان برسند. ما بيرون مي‌نشينيم تا جا براي بعضي‌ها در استقلال بازتر شود. اميدوارم كساني كه ما را بيرون گذاشتند در كار خودشان موفق شوند. بالاخره علي منصوريان رفت، ما هم به‌دنبال او رفتيم و مطمئنا فضا براي كار برخي‌ بازتر مي‌شود و شرايط بهتري براي مخالفان ما به‌وجود مي‌آيد.
    منظورت از برخي فتح‌الله‌زاده است يا شخص ديگري؟
    نه، فتح‌الله‌زاده منظورم نبود؛ چون حداقل ايشان به من زنگ زدند و گفتند بيا برگه تسويه‌حسابت را بگير اما بعضي‌ها حتي زحمت زنگ‌زدن را هم به خودشان ندادند و اصلا انگار نه انگار كه نوازي هم چند سال براي استقلال زحمت كشيده. واقعا كه...
    پيراهن تو هم به بازيكن جديد استقلال داده شد.
    واقعا متاسفم. آقايان كوچكترين احترامي براي من قائل نشدند و به راحتي پيراهن و شماره من را به بازيكن ديگري دادند، بدون آنكه اجازه بگيرند و حداقل حرمت را به‌جا بياورند، اما هيچ اشكالي ندارد، چون بالاخره در كوچه ما هم عروسي راه مي‌افتد.
    اما به‌نظر، تو از دست فتح‌الله‌زاده خيلــــي ناراحتي؟
    نه، اصلا. باور كنيد عين حقيقت را مي‌گويم. من با هيچ شخصي رودربايستي ندارم. فكر مي‌كنم همه كساني كه مرا به‌راحتي كنار گذاشتند من را مي‌شناسند، اما انصافا در آن نفرات كه همه هم مي‌دانند چه كساني هستند، فقط حاجي مرام داره.
    نگران وضعيت اخيرت نيستي؟ اينكه جذب هيچ تيمي نشوي.
    واقعا بايد به استقلالي‌ها دست مريزاد گفت و يك خسته نباشيد!‌ آقايان اينقدر دير به من گفتند تو را نمي‌خواهيم كه اكثر تيم‌ها، بازيكنان مدنظرشان را گرفتند و تيمشان را بستند. تو جمع بازيكنان استقلال هم واقعا من مديون علي منصوريان هستم كه بعد از جدايي‌ام چندين‌بار با من صحبت كرد و به من روحيه داد.
    يعني بقيه بازيكنان و مربياني كه با تو رابطه نسبتا خوبي داشتند، تماسي نگرفتند؟
    نه، اصلا. بعضي از مربياني كه ادعاي رفاقت داشتند، اصلا جواب تلفن همراهم را ندادند. من با يك عده از اين مربيان دوست بودم اما آنها رسم رفاقت را به جا نياوردند، اما عيبي ندارد. بالاخره در اين دنياي كوچك چشمم به آنها مي‌افتد.
    فيروز كريمي چطور، او هم با تو تماسي نگرفت؟
    نه، فيروز كريمي در رابطه با حضورم در صبا با من صحبتي نداشته.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نيکبخت: به آقا کريم قول دادم ، من و تماس با استقلالي ها؟

عليرضا واحدي نيکبخت بعد از حرف و حديث هاي فراوان بالاخره با پرسپوليس قرارداد بست و بدون مشکل هم با تيم تمرين مي کند تا با آمدن افشين قطبي ديگر مشکلات سال گذشته تکرار نشود.
    شماره 10 هم آن شيطنت هاي گذشته را ندارد و سعي مي کند خيلي آرام و بدون شيطنت صحبت کند تا حاشيه ها اطرافش نباشد. او از مصدوميت خليلي هم ناراحت است و مي گويد در غياب او در خط حمله مشکلات زيادي خواهند داشت.
    * اوضاع خوب پيش مي رود؟
    - تمرينات خوبي را پشت سر مي گذاريم و همه چيز براي شروع بازيها آماده است. بدن ها به آمادگي نسبي رسيده و در مجموع همه چيز خوب پيش مي رود.
    * نيامدن افشين قطبي ضربه اي به تيم نمي زند؟
    - آقاي قطبي برنامه هاي تمريني را به کمک هايشان دادند و فکر مي کنم طبق خواسته هاي ايشان کار مي کنيم و مشکل خاصي وجود ندارد. طي روزهاي آينده هم که تمرينات و اردوي شبانه روزي زير نظر سرمربي خواهد بود تا اوضاع کاملاً طبق روال پيش برود. پرسپوليس نفرات خوبي را جذب کرده که همين مسئله باعث شده تمرينات با شادابي خاصي پيگيري شود.
    * خودت خوب تمرين مي کني؟
    - من بعد از پشت سر گذاشتن تمام مشکلاتي که داشتم، اوضاع بهتري نسبت به سال گذشته دارم و براي درخشيدن ماندم.
    * مثل اينکه خيلي انگيزه داري؟
    - به هر حال در پرسپوليس روزهاي خوبي داشتم و پارسال هم يک قهرماني شيرين با اين تيم به دست آوردم که خيلي چسبيد. وقتي هم آن شايعات در مورد من منتشر مي شد، داشتم ديوانه مي شدم چون من پرسپوليس و تماشاگرانش را واقعاً دوست دارم و دلم نمي خواست آنها را از دست بدهم که خدا را شکر همه چيز هم حل شد تا بدون شرمندگي با انگيزه بالاتري نسبت به گذشته در خدمت تيم محبوبم باشم.
    * تو که اينقدر پرسپوليسي هستي، پس چرا مدام با استقلالي ها تماس مي گرفتي تا به اين تيم بروي؟
    - من و تماس با استقلال؟ اين خنده دارترين حرفي است که تا حالا شنيده ام. وقتي آن همه مشکل با پرسپوليس داشتم ولي باز هم تمام تلاشم را به کار گرفتم تا با اين تيم قرارداد ببندم، خيلي مسخره است که خودم را کوچک کنم و به استقلالي ها هم زنگ بزنم. من بازيکن کوچکي نيستم که براي قرارداد بستن به کسي زنگ بزنم.
    * اما از پرسپوليس هم نااميد بودي.
    - من در صحبت هايي که با آقاي مصطفوي و سرمربي تيم داشتم، ماندنم قطعي شده بود ولي روزنامه ها هر روز يک چيزي مي نوشتند که خيلي بي ربط بود. خدا را شکر قراردادم را با رفع تمام سوء تفاهمات تمديد کردم تا همه مخالفانم ساکت شوند.
    * پس قضيه پا در مياني کريم باقري چيست؟
    - آقا کريم هم براي برگرداندن من خيلي زحمت کشيدند و من هم قول دادم که هيچ شيطنتي نکنم که اگر اين اتفاق رخ دهد، با ايشان طرفم. به خدا من خيلي پسر خوبي شدم و دلم هم نمي خواهد که اين خوب بودن خراب شود. تازه فهميدم با حاشيه سازي اتفاقي رخ نمي دهد پس در ليگ هشتم يک ستاره آرام را مي بينيد.
    * شنيدي خليلي شايد کل فصل را از دست بدهد؟
    - متأسفانه اين را شنيدم و خيلي ناراحت شدم چون خيلي حيف است که ما در آسيا آقاي گل خود را در اختيار نداشته باشيم. اميدوارم محسن زودتر از اين صحبت ها برسد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

داریوپ مصطفوی: رحمان گفت به خاطر شما تخفيف مي‌د هم، اما...

داريوش مصطفوي چند روز پيش در يك محفل خصوصي در رابطه با رحمان پرده از مذاكرات پنهاني برداشت. او می گوید: من به‌خاطر اينكه او با چند تيم ديگر وارد مذاكره شده بود و در روزنامه‌ها اعلام كرده بود حضور در تيم خاصي برايش مطرح نيست و فقط دنبال پول است، تصميم گرفتم او را آزمايش كنم، چون رحمان در صحبت با من معتقد بود مصاحبه‌هايش دروغين است و شايعاتي است كه خبرنگاران درست مي‌كنند و علاقه خاصي به پرسپوليس دارد! داريوش‌خان مي‌گويد وقتي فهميدم با استقلالي‌ها هم مذاكره كرده من به رحمان 650 ميليون پيشنهاد دادم كه البته از طرف سازمان اجازه پرداخت چنين مبلغي را بابت چنين بازيكني نداشتم و فقط قصد امتحان داشتم. بعد از اين پيشنهاد باز هم رحمان تيم‌هاي ايتاليايي را كه به قول خودش خواهان او بودند، به سر ما كوبيد و گفت چند روزي صبر كنيد. داريوش مصطفوي مي‌گويد: «من منتظر او نماندم و با او هم تماس نگرفتم، حتي جواب تلفن‌هايش را هم ندادم، چون او با حضورش بر سر تمرين استقلال باز هم مي‌خواست قيمت خود را بالا ببرد. به او پيغام دادم ما شما را نمي‌خواهيم و رحمان به يكي از دوستان نزديكم گفته بود، من حاضرم به‌خاطر داريوش‌خان تخفيف بدهم. رحمان تعصبي به پرسپوليس نداشت و ما هم بازيكن بي‌تعصب نمي‌خواستيم.»
    داريوش مصطفوي يكشنبه‌شب در برنامه راديويي 2-4-4 بعد از پخش مصاحبه رحمان رضايي با راديو در پاسخ به سوال مجري كه آيا رضايي را مي‌خواهيد يا نه؟ اعلام كرد كه ما ديگر رحمان رضايي را نمي‌خواهيم و با كنايه گفت: «آقاي رضايي خيلي حرفه‌اي هستند و سال‌ها در اروپا بازي كردند و از نظر ايشان فوتبال حرفه‌اي يعني پول و ما چون نه حرفه‌اي هستيم و نه فوتبالي، بهتر است با ايشان كار نكنيم. اصلا ما سنتي، ما قديمي، ايشان حرفه‌اي هستند و بهتر است با يك تيم حرفه‌اي وارد مذاكره شوند، نه ما.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •