خوب امروز ساعت 5 عصر سرعت دانلود رو از سرورهای داخلی و خارجی مجدد چک کردم.از سرور خارجی متاسفانه 350 کیلوبایت بیشتر سرعت نمیداد.در همون لحظه خط دومم که آسیاتک بود اونم همینقدر سرعت میداد و باز خط اولم که صبانت هست کامل 1.2 مگابایت رو پر میکرد.لازم به ذکر است که آسیاتک و صبانت من روی 10 مگابیت هستند و فن آوا روی 6 مگابیت.اما تعجب آورترین چیز برام فن آوا بود که روی سرور داخلی(سافت گذر)سرعت دانلود 1.150 مگابایت رو در همون لحظه بهم داد

مگه امکان داره آخه خطم روی 6 مگابیت استیبل شده و بسته شده.اگر جناب قلی زاده بگن چه اتفاقی افتاده عالی خواهد بود.در ضمن من نرم افزار net speed monitor هم دارم که اونم سرعت لحظه ای منو به صورت مستقل نشون میده و اونم همین سرعت رو نشون میداد.یعنی سرور خارجی از حدی که باید می بود کمتر شده بود(تقریبا سرعتش نصف شده بود)اما سرور داخلی به طرز ناباورانه ای سرعتش از حد قانونی بالاتر رفته بود.در ضمن آسیاتک و صبانت هم در همون لحظه از اون سرور داخلی سرعت 1.150 رو بهم میدادن ولی خوب اونا روی 10 مگابیت بسته شدن و جای تعجب نیست.در هر صورت من امیدوارم که سرعت سرور خارجی در فن آوا محدود نشه.چون ما سرعت بالای سرور داخلی رو نمیخواهیم.میخواهیم هر دو همون سرعت اصلی خودشون که حدود 700 کیلوبایت هستش رو داشته باشند.من کمی نگران شدم نکنه فن آوا به اینترانت تبدیل شده

.در ضمن کانفیگ مودمم رو هم نگاه کردم و خطم همچنان روی 6 مگابیت بسته شده بود.آیا امکان دارد که این سرعت عجیب 1.150 مگابایت به صورت فیک بوده باشد؟