معمولا کسانی که بالای 20 گیگ دانلود میکنن،تعدادشون کمه؛ شاید این دوستمون مقدار دانلودش کم باشه...
وگرنه به نطر من تو این آشفته بازار کمترین شاکیو بین isp ها همین شاتل داره.....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
معمولا کسانی که بالای 20 گیگ دانلود میکنن،تعدادشون کمه؛ شاید این دوستمون مقدار دانلودش کم باشه...
وگرنه به نطر من تو این آشفته بازار کمترین شاکیو بین isp ها همین شاتل داره.....
آره خوب شاید دانلود ایشون زیر 20گیگ باشه در ماه که در این صورت می تونه شاتل گزینه مناسبی باشه براش![]()
سلام این اتصال نقطه به نقطه چیه ؟ می گن باید انتن بگیری ! اگر این رو بگیرم اون وقت دیگه نویز نداره خطم؟
همون شبکه وایرلسه البته شاتل من بعید می دونم به خانگی بده در تهران که اینطوریه,خیر دیگه کاری به خط کلا نداره
فقط هزینه تجهیزاتش گرونه که برای خانگی به صرفه نیست چیزی حدود 500هزارتومن هزینه آنتن و ...
سلام من امروز زنگ زدم گفت 260 تومن پول انتن میشه که اگر طرح یکساله بگیرم 100 تومن تخفیف می ده مثلا اینترنت 1 مگ یکساله با انتن میشه 350 تومن (البته با 100 تومن تخفیف انتن)
به نظر شما می ارزه من بگیرم چون خطک نویز داره
با تشکر
شما باز بب کارشناس فروش مشورت کن ببینید اگر خط جدید بگیرید احتمال داره این داستان نویز برطرف بشه چون خط ثابت کلاً 50تومنه
چون من هم این داستان رو تجربه کردم روی خط ثابت قدیمی خونه نویز من روی 9 بود خط جدید که گرفتم اومد روی 37 ...
باز این روش به صرفه تره اگر برای شما جوابگو باشه تا آنتن
در ضمن زنگ زدی هزینه نصب آنتن هم بپرس بگو شما چقد میگیرید برام نصب کنید آنتن رو
مارک تجهیزات هم بپرس خیلی خیلی مهمه در قدرت دریافت و کیفت سرویس شما
Last edited by dj77; 01-08-2014 at 18:47.
ایناکسپرس لیچ سرورش تو آمریکاست.چطوری میشه کاری کرد که فایلا رو بیاره تو سرور داخلی؟
یه جورایی خواستن بهمون حال بدن [emoji106]
اره خیلی کمتر از 20 گیگه چون الان فقط 4 گیگ ترافیک دارم!
ولی اگه نامحدود بشه بازم همون حدودا 20 گیگ اینا میشه
از چه لحاظ میگید برا دانلود خوب نیست؟
من واسه یه شرکت ptp بستم براشون آرت هشت خریدم .باورم نمیشد آپلود و دانلودش روی هشت مگ بود پینگ تایمش 13 میلی ثانیه.[emoji44]
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)