خواهش میکنم، فقط سعی کنید قبل از اینکه هزینه کنید از بچه هایی که تو منطقه شما هستند پرس و جو کنید که محدود شبانه تون چجوری هست که یه وقت ضرر نکنید.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خواهش میکنم، فقط سعی کنید قبل از اینکه هزینه کنید از بچه هایی که تو منطقه شما هستند پرس و جو کنید که محدود شبانه تون چجوری هست که یه وقت ضرر نکنید.
تشکر ..راستش منart1 دارم و معمولا اواخر دوره ام محدود میشم...15مرداد تمدید میکنم ....اکسپرس لیچ هم باید 10-15تومن هزینه کنم که واسه دو سه روز نمیصرفه و ظاهرا فقط این سایته که سرور داخلی داره
دیشب نت عاالی بود...
واسه همه خوب بود؟
به نظر منم اگه فقط برای همین ۴-۵ روز هست نمیصرفه که ۱۵ تومن هزینه کنی. انشاا.. ماه بعد![]()
آه همینطوره...منم حالا چسبیدم به مستند های دانلود ها اونا رو دارم میگیرم.... نمیدونم بااین کارا چی رو میخوان ثابت کنن...یعنی چی که از داخلی محدود نمیشی و از خارجی محدودت میکنن
داخلی هم محدود میکنن منتهی یه مقدار دیرتر از خارجی
من بعد 11 گیگ دانلود از داخلی محدود شدم و در این حد بگم که اگه از داخلی محدود بشی، بعد ساعت 1 سرعت نت به شکل Dial Up میشه
یعنی سرعت رو به این اندازه لیمیت میکنن![]()
سلام،من در حال حاضر وایمکس ایرانسل دارم که جدیدا به معنای واقعی افتضاح شده،
میخواستم بدونم از بین شاتل و مخابرات و پارس انلاین کدوم رو انتخاب کنم.
سرعت و بی دردسر بودن و قطعی و افت سرعت نداشتن اولویتمه.قیمتش هم به صرفه باشه.
کانفیگ 512 نامحدود برا هر کدوم چنده؟؟و در کل کدوم بهتره؟؟؟
متشکرم
این مورد هایی که انتخاب کردی،یکی از یکی بدترن
من هنوز گروهی رو ندیدم که از ISP شون راضی باشن![]()
شاتل و مخابرات جفتشون از نظر سرعت و قیمت اینا خوبن؛منتها شاتل سرعتتو بیشتر از سرعت اسمی می بنده ولی مخابرات این جوری نیست؛ولی در کل شاتل مطمئن تره و افت سرعت به ندرت پیدا میکنه...
حالا دوستان دیگه هم قطعاً نظر میدن و نظرات صفحات قبل هم بخون شما چندین صفحه ورق بزن مطالعه کن
اکثراً ناراضی هستند و تاکید دارند روی به درد دانلود نخورن این شرکت
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)