دانلود شما از سرورهای خارجی محدود شده و از داخلیها هنوز آزاد هستید. با سافت 98 که داخلی هست هم امتحان کنید تا مطمئن باشید.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دانلود شما از سرورهای خارجی محدود شده و از داخلیها هنوز آزاد هستید. با سافت 98 که داخلی هست هم امتحان کنید تا مطمئن باشید.
حق باشماست... راه حلی سراغ ندارید؟ فکرمیکردم مولتی شر و فایلگیر سرور داخلی باشن...شاتل هیچ وقت داخلی رو محدود نمیکنه؟
من که دیشب و پریشب نتم عالی بود
من یکی از دست شاتل گیج شدم.نمیدونم محدود شدم نشدم
2 شب پیش تو ساعات رایگان 5 گیگ زده دانلود کردم( روی هم رفته 2گیگ و خورده ای خودم دانلود کردم و چند صد مگ خواهرم).موندم اون 2 گیگ دیگه از کجا اومده.روزانه هم زده 1 گیگ مصرف در روز.3 تا سیستم اینقدر در روز مصرف میکنه یا نه؟معمولا هر کدام 7-8 ساعت به اینترنت وصل هستند.
شاید بعضی برنامه هاتون گزینه auto update هاشون روشنه و خودکار دانلود میکنن.
شما تو cmd این دستورو تایپ کن ببین کدوم برنامه هات به نت وصله:
netstat -b -f 5
روزی 2 - 3 بار که خوبه. برا من ساعتی 3 تا 6 بار میشه و از وسط بازی میوفتم بیرون.آخه شکایت چه فایده داره بدتر لج میکنن.پشتیبانی سعی کرد کمک کنه ولی مثل اینکه سطح سوادشون به حل این مشکل نمیرسه و میگن مشکل از ما نیست از خودتهمن 6 ساله مشترک شاتلم ولی فکر کنم سر ماه برم پارس آفلاین بگیرم.
درسته مشکل فریز گریبان گیر ما هم شده متاسفانه چند هفته اخیر...
پارس آنلاین که همه دارن فرار می کنن بعد شما می خوای بری تو باتلاقش؟!!![]()
راهش رو مثل اینکه قبل از جواب من پیدا کردید و الان دنبالش هستید؛ یعنی استفاده از سرویسهایی مثل اکسپرسلیچ که فایلهای خارجی رو روی سرورهای داخلی منتقل میکنن.
در مورد محدود کردن داخلی هم منطقهبهمنطقه متفاوت هست. یه جایی ممکنه اصلا محدود نکنه و یه جایی هم دیرتر یا زودتر.
ممنونم..پس حدسم درسته میشه با اکسپرس فایل رو اوکی کرد الان اشتراک میخرم ببینم اوکی میشه
هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)