تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4714 از 4751 اولاول ... 371442144614466447044710471147124713471447154716471747184724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 47,131 به 47,140 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

art1 دارم و چندرروزی هست محدود شدم و سرعتم به زیر10 رسیده! اما الان متوجه یه چیزی شدم که خیلی جالبه از سایت دانلود ها دانلود میکنم سرعت رو همون 100 هم اما وقتی از فایلگیر یا مولتی شر و...دانلود میکنم سرعت زیر 10 هست

کسی میدونه چرا اینطوریه؟ (به پشتیبانی زنگ نزدم که میدونم یه مشت چرت تحویل میده و آخرش دعوام میشه!)
    دانلود شما از سرورهای خارجی محدود شده و از داخلی​ها هنوز آزاد هستید. با سافت 98 که داخلی هست هم امتحان کنید تا مطمئن باشید.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دانلود شما از سرورهای خارجی محدود شده و از داخلی​ها هنوز آزاد هستید. با سافت 98 که داخلی هست هم امتحان کنید تا مطمئن باشید.
    حق باشماست... راه حلی سراغ ندارید؟ فکرمیکردم مولتی شر و فایلگیر سرور داخلی باشن...شاتل هیچ وقت داخلی رو محدود نمیکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که دیشب و پریشب نتم عالی بود

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یکی از دست شاتل گیج شدم.نمیدونم محدود شدم نشدم
    2 شب پیش تو ساعات رایگان 5 گیگ زده دانلود کردم( روی هم رفته 2گیگ و خورده ای خودم دانلود کردم و چند صد مگ خواهرم).موندم اون 2 گیگ دیگه از کجا اومده.روزانه هم زده 1 گیگ مصرف در روز.3 تا سیستم اینقدر در روز مصرف میکنه یا نه؟معمولا هر کدام 7-8 ساعت به اینترنت وصل هستند.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یکی از دست شاتل گیج شدم.نمیدونم محدود شدم نشدم
    2 شب پیش تو ساعات رایگان 5 گیگ زده دانلود کردم( روی هم رفته 2گیگ و خورده ای خودم دانلود کردم و چند صد مگ خواهرم).موندم اون 2 گیگ دیگه از کجا اومده.روزانه هم زده 1 گیگ مصرف در روز.3 تا سیستم اینقدر در روز مصرف میکنه یا نه؟معمولا هر کدام 7-8 ساعت به اینترنت وصل هستند.
    شاید بعضی برنامه هاتون گزینه auto update هاشون روشنه و خودکار دانلود میکنن.
    شما تو cmd این دستورو تایپ کن ببین کدوم برنامه هات به نت وصله:
    netstat -b -f 5

6. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مال من هم روزی 2 یا 3 بار مثلا 1 مین کلا فریز میشه و هیچ رد و بدلی نداره
    روزی 2 - 3 بار که خوبه. برا من ساعتی 3 تا 6 بار میشه و از وسط بازی میوفتم بیرون.آخه شکایت چه فایده داره بدتر لج میکنن.پشتیبانی سعی کرد کمک کنه ولی مثل اینکه سطح سوادشون به حل این مشکل نمیرسه و میگن مشکل از ما نیست از خودته من 6 ساله مشترک شاتلم ولی فکر کنم سر ماه برم پارس آفلاین بگیرم.

8. این کاربر از floorfilla73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روزی 2 - 3 بار که خوبه. برا من ساعتی 3 تا 6 بار میشه و از وسط بازی میوفتم بیرون.آخه شکایت چه فایده داره بدتر لج میکنن.پشتیبانی سعی کرد کمک کنه ولی مثل اینکه سطح سوادشون به حل این مشکل نمیرسه و میگن مشکل از ما نیست از خودته من 6 ساله مشترک شاتلم ولی فکر کنم سر ماه برم پارس آفلاین بگیرم.
    درسته مشکل فریز گریبان گیر ما هم شده متاسفانه چند هفته اخیر...

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارس آنلاین که همه دارن فرار می کنن بعد شما می خوای بری تو باتلاقش؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

حق باشماست... راه حلی سراغ ندارید؟ فکرمیکردم مولتی شر و فایلگیر سرور داخلی باشن...شاتل هیچ وقت داخلی رو محدود نمیکنه؟
    راهش رو مثل اینکه قبل از جواب من پیدا کردید و الان دنبالش هستید؛ یعنی استفاده از سرویس​هایی مثل اکسپرس​لیچ که فایلهای خارجی رو روی سرورهای داخلی منتقل میکنن.
    در مورد محدود کردن داخلی هم منطقه​به​منطقه متفاوت هست. یه جایی ممکنه اصلا محدود نکنه و یه جایی هم دیرتر یا زودتر.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راهش رو مثل اینکه قبل از جواب من پیدا کردید و الان دنبالش هستید؛ یعنی استفاده از سرویس​هایی مثل اکسپرس​لیچ که فایلهای خارجی رو روی سرورهای داخلی منتقل میکنن.
    در مورد محدود کردن داخلی هم منطقه​به​منطقه متفاوت هست. یه جایی ممکنه اصلا محدود نکنه و یه جایی هم دیرتر یا زودتر.
    ممنونم..پس حدسم درسته میشه با اکسپرس فایل رو اوکی کرد الان اشتراک میخرم ببینم اوکی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •