فکر میکردم از محدودیت در اومدم ولی اشتباه میکردم.الان شبانه به زور 400 -500 مگ با سرعت 2 مگ دانلود میکنم.مثل اب خوردن شارژم تمام میشه ،هر 2 3 روز هم باید 3 گیگ بخرم.مصرف شما هم بالا رفته؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر میکردم از محدودیت در اومدم ولی اشتباه میکردم.الان شبانه به زور 400 -500 مگ با سرعت 2 مگ دانلود میکنم.مثل اب خوردن شارژم تمام میشه ،هر 2 3 روز هم باید 3 گیگ بخرم.مصرف شما هم بالا رفته؟؟
بله، شما اگه محدود شدی برو 195 شکایتو بزن،ضرر که نداره؛چون هیج جای قانون به جز قرارداد شاتل این محدود کردن نیست....
نه من خدا رو شکر تو حجمو اینا مشکلی ندارم،چون همش با networx و پروفایل خود شاتل چک می کنم.
یادمه قبلا راه اندازی شده بود.. اما به جایی نرسید ... متاسفانه تا وقتی که هزینه ها توسط سازمان تنظیم مقررات تعیین بشه شاتل و بقیه شرکت های خصوصی کاره ای نیستند که شکایت شما به جایی برسه.
من خیلی وقته چک نکردم .. از امروز مانیتور میکنم ببینیم چی میشه !!
آقایون یه سوالی دارم
منی که 72 تومن دادم واسه 4مگ 3ماهه اگه مثلا وسطای ماه اول یا هر موقعیش بخوام خطمو تخلیه کنم و برم یه شرکت دیگه،باقیه پولمو پس میدن؟
دوستان
خط من SNR Margin بخش Downstream اش، از دیشب اومده رو 21!!!!!!!!!!! در حالی که قبل اون رو 30 بود..
چرا اینجوری شده؟؟؟
مودمو خاموش روشن کردم درست شد،برگشت 30!!!!!
چرا اینجوری شد به نظرتون؟!!!!!!!!!!
تو که راضی بودی علیرضا!!! در مورد سوالتم تا جایی که یادمه و از دوستام شنیدم پولتو پس نمیدن.
الانشم راضیم والا ولی چون این دفعه 3 ماهه گرفتم، گفتم اومدیمو 1 ماه دیگه شاتل سرعتاش ترکید،میشه کاری کرد یا نه؛که شما میگی نمیشه......
هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)