اینم فایل درست ولی با تغییرات ساخته شده من و GTA Place :
-----------------------------------
کارش اینه که مشکلات ترافیکی حل شده و هیچ گونه باگ ندارد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اینم فایل درست ولی با تغییرات ساخته شده من و GTA Place :
-----------------------------------
کارش اینه که مشکلات ترافیکی حل شده و هیچ گونه باگ ندارد
اقا افیسر که خواسته بودند مدی باشه که پلیس ها مردم را دستگیر کنند ممکن است در اینجا پیدا کندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جای کارل در جی تی ای 5 این نیکو بازیگر جی ای ای IV میاد تو بازی
==========================
Installation:
1) Installation Sanny Builder ()کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2) Unpack all file "cleo".cs in X:\Program Files\Rockstar Games\Gta San Andreas\CLEO
3) Unpack all file "TXD".txd in X:\Program Files\Rockstar Games\Gta San Andreas\models\txd
4) Unpack file fonts.txd in X:\Program Files\Rockstar Games\Gta San Andreas\models
================================
با این مدسرعت سنج و 2 چیز دیگه به بازی اضاف میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا کسی ماشین سمند 87 نداره بذاره ؟؟؟
یا پیکان جدید که اسپرت باشه ؟؟؟
راستی جنرال از چیزایی که ساختی عکس نذاشتی . عکس بزرگ بزار من یه کم به تو مشکوکم.
سلام
با تشکر از جنرال فور بخاطر پیگیریشون ولی باید بگم که سایت gtainside رو پسرعموی مهد کودکی من هم میشناسه و اینکه چند روز پیش بخاط عکسی که فکر کنم hamid emiter از تکچرخ گذاشته بود تمام 119 صفحه مود این سایت رو گشتم ولی نه اون مود رو دیدم و نه این مود پلیس رو.......گرفتی منظورم چیه؟؟؟؟![]()
باز هم مرسی که پیگیری میکنین..
general Four
فکر کنم تو داری از این جا سو استفاده میکنی.
گفتی سمند 87 یا پیکان اسپرت میخوای ، اینا یعنی که تو داری با استفاده از کاری که دیگران میکنند استفاده تجاری میکنی.
جی تی ایه تو هم مال اهوازه ، اهوازم ماله ایرانه و تو ماشینه ایرانی برای بازیت میخوای.
عکسای جی تی ایه عزیزت رو هم دیدم ، متاسفانه اون سه تا ماشینا رو من دارم اسفاده میکنم. من از مود
super Cj و این ماشینای تو حدود دو ساله که دارم استفاده میکنم.
جوجه ، بهتره بچسبی به کار خودت.
GRAND
THEFT
AUTO
UNDERGROUND
اینم اسم بازیه منه.
Last edited by GAME-GTR; 14-07-2008 at 00:19.
ببخشيد
من يك سوالي داشتم و اون اينه كه وقتي من بازي را اجرا مي كنم سرعت بازي فوق العاده بالا و زمان به سرعت مي ره و ماشين ها با هم تصادف مي كنند و بطور كلي اصلا نميشه بازي كرد مي خواستم اگه ميشه يك نفر لطف كنه راه درست كردنش را به ما بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)