ترکه زنگ می زنه دوست دخترش دختره می گه:اه چقدر لهجه داری می گه:قطع کن دوباره می گیرم
ترکه زنگ می زنه دوست دخترش دختره می گه:اه چقدر لهجه داری می گه:قطع کن دوباره می گیرم
قزوینیه 3تا بچه افریقایی سیاه رو می دزده می یاره خونه .می گن واسه چی اینارو می خوای ؟ می گه اگه خدا قبول کنه واسه عاشورا تاسوعا می خوام
سه تا زن دارن بستنی می خورن : یکی لیس می زنه .یکی هم گاز می زنه .یکی هم می مکه .کدومشون شوهر دارن؟ نه بی ادب اونی که حلقه دستشه!!!
يه نفر تو دستشويي غش مي كنه تا كه به هوش مياد ميگه من كييم ؟ اين جا كجاست؟ كي منو ر ي د ه ؟؟
navare maghze maamoli
_\_\_\_\_\_\_\_\_\
navare maghze esfahani
-$-$-$-$-$-$-$-$-
navare maghze ghazvini
(|)(|)(|)(|)(|)(|)(|)(|)(|)
navare magze lorha
میگه 251هزار و 561متر مکعب
بهش میگن گاگول متر مربع برای مساحت استفاده می شه؟!؟!؟!
یارو می گه از وقتی که فلا ني رئيس جمهور شد(گلاب به روتون) به ارتفاع يك متر ر يده شده توش![]()
[SIZE=3](از فلاني منظور خاصي ندارم فقط محض خنده بود خدايي نكرده سو تفاهم نشه)
ghanoon avale zakaria razi:Aghl,mesle alkol
mimoone ,age ashegh beshy,mippare
دیگه اومدم بترکونم صفحه ها رو سیو کنید .![]()
![]()
یه اصفهانیه به دوستش میگه : حسن خودکار داری . میگه نه جوهرش تموم شده . به اون یکی دوستش میگه : مجتبی مداد داری میگه نه مدادم نوکش شکسته . اصفهانیه میگه ای بدبختا حالا باید از خودکار خودم استفاده کنم.
اصفهانیه میخواسته جک بگه می گه باشه برای بعد ازش می پرسن چرا بعد می گه انرژی مصرف می شه
اصفهانیه در حال مرگ بوده از زنش می پرسه محمد کجاست ؟ زنش میگه : همین جا کنارت نشسته . میگه علی کجاست ؟ زنش میگه اونطرفت نشسته . میگه حامد کجاست ؟ میگه اونم همین جاست . یهو داد می زنه پس برای چی چراغ اون اتاق بی خودی روشنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)