البته برنامه jdflasher فايلهاي سيستمي را هم در اختيار قرار ميده
ميشه راحت كپي پيست كرد
حتي CID53 خودت كه ميدوني
اما setool راحت تر از اينه
البته برنامه jdflasher فايلهاي سيستمي را هم در اختيار قرار ميده
ميشه راحت كپي پيست كرد
حتي CID53 خودت كه ميدوني
اما setool راحت تر از اينه
متالیزهای جوی استیکk800ازروی بردکنده شدن نقشه سیم کشیش رومیخوام اگه دارین![]()
عضويتتون را تبريك ميگم
سوال تخصصي هست
بايد از يه نفر تعميركار حرفه اي بپرسيد
با سلام اولا اينكه از كيفيت صدايي بسيار ضعيفي برخودار است و در مورد شنيدن صدا بستگي به كيفيت آهنگ داره-بله شنيده مي شودودر مورد اينكه رنگ دكمه هاش ميره من خودم حدود يك سالي است كه دارم چنين اتفاقي نيفتاده و در مورد قاب شيشيه بله قابش موجود است
صداي گوشي اينقدر هم ضعيف نيســت كه زنگ بخوره شنيده نشــــه صداي زنگ قشنگ شنيده ميشــــهنوشته شده توسط shadmehr_m [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خواهشن کمک کنید من به جواب این سوالام برسم در مورد k810i
اول اینکه من بعضی جاها میبینم نوشتن صدای گوشی بده بعضی جاها نوشتن خوبه. حالا میخوام ببینم اگه من یه آهنگ mp3 برای زنگ این گوشی بذارم. بعد بذارم تو جیبم وقتی گوشی زنگ بخوره قشنگ صدا شنیده میشه یانه؟ صدا بلند هست یانه؟
بعد اینکه همه میگن رنگ دکمه هاش میره.میخوام ببینم این برای همه اتفاق می افته؟ یا ممکنه نره؟
بعذ اینکه میشه واسش قاب شیشه ای گرفت یانداره؟
رنگ دكمه هاش نـــه كي گفتـــه ميرهقاب شيشه اي هم برا همچين مدلي موجوده
موفق باشيد!![]()
Last edited by Hadi King; 18-01-2009 at 14:36.
دوبــــار ارسال شــــد
معـــذرت !
صداش از توی موزیک پلیر مناسبه درسته بلند نیست ولی کیفیت و شفافیت خیلی خوبی داره
درضمن به موقع زنگ خوردن صداش بلندتر میشه کاملا میشنوی از اون طرف ویبره قوی داره که
رنگ دکمه هاش بره؟ فکر نکنم مگر اینکه قابش گوشی رو عوض کنید و از صفحه کلید اون قابت که خریدی استفاده کنید
باسلام
همانطور که من و اقا اسماعیل پشبینی میکردیم k800 توانست 8gig مموری رو ساپورت کنه 4گیگ رو خیلی راحت جواب داد 8گیگ هم که راحت جواب داد فردا من خودم هم میرم بخرم
توی پلیر ویدیو چجوری می تونیم کلیپ رو جلو ببریم؟؟؟
دستت رو روی جلو نگه میداری روی عقب هم نگه داری میکشه عقب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)