تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 471 از 959 اولاول ... 371421461467468469470471472473474475481521571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض uncharted 2 به عنوان بهترین بازی کنسولها در gamescom 2009 انتخاب شد

یک هیئت داوری متخصص بازیهای Uncharted 2, Legend of Zelda: Spirit Tracks, Mario و Sonic at the Olympic Winter را به عنوان بهترین های نمایشگاه gamescom 2009 در بخش های جداگانه برگزید
    .

یک سری از داوران متخصص که شامل نمایندگان رسانه های برجسته مربوط به بازی و ESRB بودند بازی starcraft 2 از کمپانی blizzard entertainment را از بین 100 بازی مختلف حاضر در نمایشگاه به عنوان بهترین بازی gamescom 2009 انتخاب کردند.

هیئت داوران در رابطه با این بازی می گوید :" مطمئنا این بازی از لحاظ توازن در گرافیک صدا گیمپلی و قابلیت سرگرم کنندگی و حس پیشرفت در بازی , کاملترین در نمایشگاه بوده است".

بازی Uncharted 2: Among Thieves نیز به راحتی به عنوان بهترین بازی کنسولی انتخاب شد.بهترین بازی برای کنسولهای دستی نیز Legend of Zelda: Spirit tracks برای نینتدو دی اس برگزیده شد. هیئت داوران بازی Mario and Sonic at the Olympic Winter Games را به عنوان بهترین بازی خانوادگی و Call of Duty - Modern Warfare 2 را بهترین بازی pc اعلام کرد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع اصلی:
    کد:

2. 2 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض واکنش مایکروسافت به امار اخیر در رابطه با خرابی xbox 360

مایکروسافت به امار اخیر منتشر شده در رابطه با خرابی بیش از 54 درصد از 360 های تولیدشده واکنش نشان داده است. اگرچه مایکروسافت xbox 360 را " کنسول برتر " خواند اما تصدیق کرد که دائما "در حال بهبود کیفیت " طراحی این دستگاه است.

یکی از سخنگویان مایکروسافت به سایت tgdaily گفت :" ما به طور مداوم در حال بهبود کیفیت طراحی , ساخت و کارایی دستگاه از طریق ازمایش گسترده ی هر مشکل بالقوه هستیم. xbox 360 مفتخر است که لقب کنسولی که بیشترین میزان با ان بازی شده است را داراست. و اکثریت بزرگ دارندگان xbox 360 از اولین روز خرید تا به امروز از تجربه ی فوق العاده ی بازی و سرگرمی بسیار لذت برده اند و همچنان این روند ادامه دارد."

این تحقیق جنجال برانگیز توسط Game Informer و از طریق نظرسنجی از تقریبا 5000 تن از خوانندگان این مجله انجام شد . این تحقیق همچنین نشان می داد که ps3 و wii با امار خرابی به ترتیب 10.6 و 6.8 درصد با فاصله ی بسیاری پشت سر 360 قرار دارند.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

4. 5 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

مایکروسافت هنگامی که در E3 عنوان کرد forza 3 دارای 400 اتوموبیل و 60 جاده خواهد بود علاقه مندان به بازیهای ریسینگ را شگفت زده کرد .ولی در حالیکه از gran turismo 5 در gamescom امسال خبری نبود polyphony digitals با انتشار خبرهایی جدید در وبسایت ژاپني خود نشان داد که این رقابت را بسیار جدی گرفته است.

بر اساس ترجمه ی اطلاعات جدید توسط وبسایت gtplanet در بازی gt5 تعداد 1000 اتوموبیل وجود خواهد داشت .( درست است , یک به همراه سه صفر !!!)

ظاهرا 170 اتوموبیل از این تعداد به طور ويژه طراحی شده اند و دارای جزییات درونی بیشتری خواهند بود.همینطور این اتوموبیلها بر خلاف 830 تای دیگر علاوه بر تخریب قسمت های بیرونی از درون نیز قابلیت تخریب بیشتری دارند. در GT5 همچنین شاهد اتوموبیل های الکتریکی همچون pirus و insight و انواع دیگر هیبریدی نیز خواهیم بود.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:
    به حق چیزای ندیده و نشنیده .
    اصلا کلا 1000 تا ماشین تو دنی وجود دارن ؟
    من آخرین GT که بازی کردم شماره 2 بود روی پلی استیشن 1 که واقعا هنوزم بهترین ریسینگیه که تو عمرم بازی کردم ...

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

اصلا کلا 1000 تا ماشین تو دنی وجود دارن ؟
    بابا مثلا اومدن همون viper رو کاستومایزش کردن و ...

7. این کاربر از *QWERT* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

12

Commandos 4 in Development

Pyro Studios گفته که در حال کار بر روی چهارمین نسخه از این بازی فوق العاده هست و توسعه دهنده بازی Planet 51هست
    آخرین نسخه ی بازی به طور احمقانه ای یک بازی استراتژی عالی رو به بازی FPS تبدیل کرد اما خوشبختانه Pyro گفته که بازی دوباره به صورت استراتژی همزمان خواهد بود !
    کد:
    ---
    واای پسر خدا کنه این خبر درست باشه همین چند وقت پیش بود تو فکرش بودم که چرا این عنوان به فراموشی سپرده شده ؟ ولی مثل اینکه اونا یادشون نرفته

9. 6 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Gran Turismo 5 امسال منتشر خواهد شد !!!

سونی المان تاریخ انتشار Gran Turismo 5 را در بروشوری که هفته پیش در Gamescom قرار داده بودن فصل چهارم 2009 (Quarter 4) زده !
    هفته پیش GT 5 در Cologne قابل بازی بود و در نمایشگاه حضور داشت. رئیس SCEE اقای Andrew House به VG247 گفته بود که ما به زودی جزئیاتی را از بازی خواهیم دید -منظور خود ما هست-
    همچنین سردسته و رئیس Polyphony اقای Kazunori Yamauchi هفته پیش گفته بود که بازی به زودی بعد از انتشار برادر کوچکترش (GT برای PSPgo در تاریخ 1 اکتبر) منتشر خواهد شد !

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

11. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یک تحلیلگر : مدت زیادی تا معرفی xbox 360 slim باقی نمانده است.

David Cole از تحلیلگران DFC Intelligence به Industry Gamers گفته که مدت زیادی طول تا معرفی xbox 360 slim توسط مایکروسافت باقی نمانده است.
    او در مصاحبه ای با این وبسایت گفت :" من فکر می کنم که سوالی که در رابطه به xbox slim باید پرسیده شود " چه موقع " است , نه " ایا". به هر حال در زمان عرضه ی ان تردید وجود دارد و شایعه های بسیاری در رابطه با ان در حال شکل گیری است.مردم همین سوال را سال پیش همین موقع از من می پرسیدند. این خیلی خوب است که صرفه جویی در هزینه به ساخت سخت افزار کوچکتر و قابل اطمینان تر کمک می کند. به هر حال چیزی مثل natal وجود دارد که می تواند با طراحی دوباره سخت افزار در رابطه باشد."
    " سوالات بسیاری وجود دارد که مایکروسافت باید ان ها را بسنجد و همیشه بحث هایی از هر دوطرف قضیه در رابطه با زمان بندی ان وجود دارد. به همین علت من دقیقا مطلع نیستم ولی ما در پیش بینی های DFC منتظر یک تجدید طراحی عمده در سال 2010 هستیم ."
    این در حالیست که سه تحلیگر دیگر از جمله Tom Greenwald از signal hill و Arvind Bhatia از Sterne Agee و Ben Schachter از Broadpoint AmTech با وی موافق نبودند و پیش بینی انها یک sku ی جدید همراه با ناتال در سال 2010 بود.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

13. 4 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

WoW دارای بزرگترین جامعه ی بازیباز در دنیا شناخته شد

World of Warcraft هنگامی که موفق به جذب 10 میلیون مشترک شد به عنوان دارنده ی بزرگترین جامعه ی بازیباز در دنیا شناخته شد و این امار نیز در کتاب guinness به ثبت رسیده است.

Rob Pardo چند روز پیش در battle.net در Blizzcon 2009 اعلام کرد که World of Warcraft هم اکنون دارای 11.5 میلیون مشترک است که این با این امار پشت سر battle.net با 12 میلیون قرار گرفته است.xbox live با 4 میلیون اختلاف با داشتن 8 میلیون مشترک در رده ی بعدی قرار گرفته است.

Battle.net از ماه جولای 2003 هنگام عرضه ی Warcraft 3: Frozen Throne تا به کنون نه اپدیت مهمی به خود دیده است نه هیچ بازی جدید ی برای این پلتفرم منتشر شده است .با این حال Battle.net دارای بزرگترین جامعه ی بازیباز در دنیاست. در ضمن این پلتفرم رایگان نیز هست.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

15. 3 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

id software : مایکروسافت برای اغاز نسل بعد در بهترین موقعیت قرار دارد.

مدیر ارشد id Software اقای Todd Hollenshead به وبسایت VG247 گفته که مایکروسافت برای بیرون دادن اولین کنسول نسل بعد "بهترین موقعیت" را داراست.

وی مدتی پیش در حالی که در QuakeCon صحبت می کرد گفت : " بالاخره یکی باید نسل بعد را شروع کند و به نظر من مایکروسافت در بهترین موقعیت برای انجام ان است , به این علت که انها بیشترین میزان هزینه ی خود را از طریق کنسولشان دوباره بدست اورده اند."

" احتمال دارد که مایکروسافت عمر 360 را تا 6 سال تمدید کند - شاید هم هفت سال - ولی من معتقدم که انها از همین الان شروع به اماده شدن برای انتقال به نسل بعدی هستند.مایکروسافت هم اکنون در حال ارزیابی شرایط است چراکه من فکر می کنم انها می خواهند از نقطه ضعف ها و شرایطی که سونی هم اکنون گریبانگیر انها است به نفع خود بهره برداری کنند."

todd ادامه داد :" البته جای نگرانی برای گیمرها نیست چرا که ما هنوز مدت طولانی با کنسولهای کنونی خواهیم بود ."

" من فکر می کنم اینکه صنعت بازی چگونه با انتقال به نسل یعدی کنسولها کنار خواهد امد بسیار مهم است.به این علت که تعداد ps3 های فروخته شده هنوز برای سونی و بازیسازان ps3 یک مساله است. قیمت هر کنسول ps3 و 360 هنوز بالاتر از میزانی است که برای جذب قشر متوسط بازار مناسب باشد . ما هنوز بازیهای زیادی داریم که روی پلتفرم های مختلف فروش بسیار بالایی دارند. "

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

17. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Juan Carlos Fresnadillo به عنوان کارگردان جدید فیلم Bioshock منصوب شد !

فیلم Bioshock کارگردان جدیدی را به خود دید ! اسم این کارگردان Juan Carlos Fresnadilo میباشد !
    سایت Variety گذارش داده است که Fresnadilo به عنوان کارگردان جدید فیلم Bioshock به وسیله Universal (بعد از تصمیم عزل Gore Verbinski از کارگردانی وی و ایفای نقش به عنوان سازنده فیلم به دلیل متعهد نبودن به فیلمبرداری کردن در خارج از کشور که قراره برای فیلم انجام بشه) انتخاب شده است.
    Fresnadilo در گذشته کارگردان عناوینی مانند Esposados و 28 Weeks Later بوده است !

درهر حال این قرارومدار فعلا به صورت موقت میباشد. Take Two باید این تصمیم ـه Universal را تصویب کند.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

19. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •