تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 471 از 848 اولاول ... 371421461467468469470471472473474475481521571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همه. وقتتون بخیر

دوستان پارسانلاینن میگه فعلا امکان سرویس دهی به من رو نداره.( مرکز مخابراتی پیام نور)
    برای اعمال پارتی بازی و یا پاچه خواری برای راه انداختن سریع تر کار چه راهی رو پیشنهاد میدید؟
    و اینکه من برم کانکس پارس تو مرکز مخابراتی ممکنه بتونن برام کاری کنن؟

داره خودمونی میشه KimNaMGil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

والا من از سال 87 پارس انلاین دارم
    متاسفانه هیچ وقت شبانه چه اون موقع که رایگان بود چه الان که یک سوم حساب میشه سرعتش برای من خوب نبوده
    الانم که دوسالیه فقط 128 یا 256 نامحدود میگیرم
    این اخیرا هم که اپلود هم حساب میشه دیگه خیلی بد شده (هر چند این مورد دست پارس انلاین نبوده و مصوبه بوده)
    خلاصه که وضعیت نت توی ایران به جای اینکه هی بهتر بشه روند پسرفت داشته حداقل توی سرویس های ارایه دهنده adsl

3. این کاربر از KimNaMGil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام به همه. وقتتون بخیر

دوستان پارسانلاینن میگه فعلا امکان سرویس دهی به من رو نداره.( مرکز مخابراتی پیام نور)
    برای اعمال پارتی بازی و یا پاچه خواری برای راه انداختن سریع تر کار چه راهی رو پیشنهاد میدید؟
    و اینکه من برم کانکس پارس تو مرکز مخابراتی ممکنه بتونن برام کاری کنن؟
    اون تعداد پورت که تو منطقه شما داره پر شده، باید صبر کنی کسی انصراف بده، خودم داشتم های وب میگرفتم پورت پر بود پارس گرفتم.

5. این کاربر از afshinworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

متاسفانه هیچ وقت شبانه چه اون موقع که رایگان بود چه الان که یک سوم حساب میشه سرعتش برای من خوب نبوده
    این اخیرا هم که اپلود هم حساب میشه دیگه خیلی بد شده (هر چند این مورد دست پارس انلاین نبوده و مصوبه بوده)
    خلاصه که وضعیت نت توی ایران به جای اینکه هی بهتر بشه روند پسرفت داشته حداقل توی سرویس های ارایه دهنده adsl
    مگه شبانه پارس دوباره رایگان نشده؟
    اون تعداد پورت که تو منطقه شما داره پر شده، باید صبر کنی کسی انصراف بده، خودم داشتم های وب میگرفتم پورت پر بود پارس گرفتم.
    ممنون از جواب

بله منم منظورم این بود راهی هست بشه رفت سر صف؟

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

مگه شبانه پارس دوباره رایگان نشده؟

ممنون از جواب

بله منم منظورم این بود راهی هست بشه رفت سر صف؟
    Last edited by feranko724; 14-06-2017 at 23:10.

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

تواز87کاربرش بودی نمیدونی الان نامحدود 1/3نیست ازجای دیگه خبرنداری بازهمین پارس انلاین داره شبانه میده بدون محدودیت اتفاقان معنم سرعتم چندروزخوب نبود تااینکه ازدیروز دوباره خوب شده اگه صبانت داشتی چی میگفتی از93 شبانه 1/3کرده بود این اخریام زدحذف کرد

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان از هفته گذشته پینگ تایم من برای بازی لیگ او لجنز در پارس آنلاین بسیار بالا رفته و پینگ هم نوسان بسیار زیادی پیدا کرده
    بعد از تماس های بسیار زیاد با پشتیبانی فقط گفتن که باید سرویس گیم بخری ؛ در صورتی که مطمئن هستم دروغ میگن چون دوساله سرویس من پروفایل گیم داشته و هیچ مشکلی هم نداشتم ؛ الان اومدن گیردادن که برم سرویس یک ساله گرون قیمتم رو که پهنای باند اسمی اون بالاست رو لغو کنم بعدش یک سرویس گیم با پهنای باند پایین بخرم .
    من تصمیم تخلیه از پارس آنلاین رو دارم
    اما بازم برای اطمینان اگه دوستی اینجا هست که سرویس گیم از اول خریده ؛ لطفا قبول زحمت کنه و پینگ سرور این بازی رو برای من از داخل این سرویس هم بگیره و اینجا اعلام کنه.
    ممنونتون میشم .

آدرس های بازی لیگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by shaahani; 15-06-2017 at 15:25.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان از هفته گذشته پینگ تایم من برای بازی لیگ او لجنز در پارس آنلاین بسیار بالا رفته و پینگ هم نوسان بسیار زیادی پیدا کرده
    بعد از تماس های بسیار زیاد با پشتیبانی فقط گفتن که باید سرویس گیم بخری ؛ در صورتی که مطمعن هستم دروغ میگن چون دوساله سرویس من پروفایل گیم داشته و هیچ مشکلی هم نداشتم ؛ الان اومدن گیردادن که برم سرویس یک ساله گرون قیمتم رو که پهنای باند اسمی اون بالاست رو لغو کنم بعدش یک سرویس گیم با پهنای باند پایین بخرم .
    من تصمیم تخلیه از پارس آنلاین رو دارم
    اما بازم برای اطمینان اگه دوستی اینجا هست که سرویس گیم از اول خریده ؛ لطفا قبول زحمت کنه و پینگ سرور این بازی رو برای من از داخل این سرویس هم بگیره و اینجا اعلام کنه.
    ممنونتون میشم .

آدرس های بازی لیگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    115ms
    پروفایل گیم فک کنم رایگانه

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

تواز87کاربرش بودی نمیدونی الان نامحدود 1/3نیست ازجای دیگه خبرنداری بازهمین پارس انلاین داره شبانه میده بدون محدودیت اتفاقان معنم سرعتم چندروزخوب نبود تااینکه ازدیروز دوباره خوب شده اگه صبانت داشتی چی میگفتی از93 شبانه 1/3کرده بود این اخریام زدحذف کرد
    منم امروز تمدید کردم شب ببینم وضع چجوریاس

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    115ms
    پروفایل گیم فک کنم رایگانه
    خیلی ممنونم
    شما سرویس گیم خریدی از اول ؟

(بله خود پروفایل گیم رو پشتیبانی بطور رایگان فعال میکنه ، گرون قیمتی سرویس من بخاطر پهنای باند بالا و مدت زمان طولانی اونه )
    Last edited by shaahani; 15-06-2017 at 15:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •