کسی سرویس art-base تمدید و یا خرید کرده است؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
کسی سرویس art-base تمدید و یا خرید کرده است؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فعلا که اوضاع شاتل تعریفی نداره همشن میگن مشکل زیر ساخته
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوستان سرعت و پینگ شما هم خراب شده ؟ من صبانت دارم دو سه روز پیش پینگ 8.8.8.8 روی 80 بود برام الان شده 260 !
بنده شاتل دارم امروز که تا این لحظه پینگ بالا و پر از تایم اوته
من تایم اوت ندارم .
پینگمم شده 149 از 8.8.8.8
کلا پر نوسان شده! چند ساعت عالیه و همه چی خوب و چند ساعت پینگ میره بالای 200 و یعضی اوقات هم کلا اینترانت میشه!!!
منم الان دو سه روزه نت پارس آنلاینم وصل شده اونم دقیقا همین طوریه (پروفایل گیم فعال کردم- پینگ تو بعضی از ساعت ها 110-120 بعد یه دفعه (بدون تغییر ip و...) میره روی 220-230!! سرعت تک کانکشن هم به همین نسبت کم و زیاد میشه)- این مشکل تبدیل اینترنت به اینترانت تو پارس آنلاین هم وجود داره (البته مدت زمانش تو هر روز کم و حدود 10 دقیقه است اما بازم اعصاب خوردکنه) مشکل از زیر ساخته، ظاهرا دارن راه اندازی اینترنت ملی رو آزمایش میکنن!
Last edited by broosli; 08-08-2016 at 16:31.
دقیقا مواردی که گفتی عینا واسه من اتفاق میوفته!
بله همه این مشکلات به واسطه آزمایش اینترنت ملی و همچنین فیلترینگه هوشمنده که اینا شدید دنبال راه افتادنش هستند تا متاسفانه به هدف کثیفشون که راه اندازی سیستمی همچون Great Firewall Of China است ، برسند!
جالب اینجاست که تا این قیمت های جدید اعلام شد و قرار شده شاتل سرویس آرت بیس و پارس آنلاین هم سرویس اینترنت ایرانشو راه اندازی کنه تا یه عده ای دیدن قیمت این سرویس ها نسبت به سرویس های عادی کمتره افتادن دنبال شکایت از isp ها که این سرویس ها سریع تر راه اندازی بشه (راه اندازی این سرویس ها یعنی تفکیک ترافیک بین الملل از ملی مقدمه بهره برداری از پروژه اینترنت ملی و قطع کامل اینترنته!!! ولی یه عده دارن گول این یه کم ارزون بودنش رو میخورن- قول میدم اینترانت ملی هم که راه اندازی بشه قیمتش همین اندازه قیمت فعلی اینترنت (شایدهم بیشتر) باشه!!)
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)