مرسی دادا لطف کردی![]()
تاریخ ثبت: ۱۳۹۱/۱۲/۱۵ 14:06:23 عنوان پیام درج شده: نارضایتی از طرح ها متن پیام: باسلام تو هر کاری همه میان طرح جدید میدن که استقبال بیشتر بشه و به نفع ملت بشه شما میاید حجم کم میکنید قیمت رو زیاد ساعات رایگان شبانه رو برمیدارید فقط برای 6 ماهه و یک ساله قرار میدید ما کاری به کار اپراتوهای دیگه نداریم که چه شرایطی دارن شما مخابرات هستید هسته مرکزی وقتی شما به این شکل طرح ها رو تغییر دادید دیگه از اپراترهای دیگه چه انتظاری میشه داشت ادعا هم میکنید که که به نفع کاربران شده این طرح جدیدتون بخوره تو سرمون ما با همون طرحهای قدیمی راحتریم طرح قدیمی رو میخوایم باید کی رو ببینیم .....کجا رو امضا کنیم لطفا تجدیدنظری در رابطه با این طرح ها انجام دهید با تشکر تاریخ پاسخ: ۱۳۹۱/۱۲/۱۵ 14:50:20 پاسخ پیام: با سلام.مطابق مصوبه جديد سازمان تنطيم و ابلاغ شركت مخابرات ايران تعرفه ها تغيير يافته و تعرفه هاي قبلي فقط براي مشتركين تا پايان قرارداد قابل استفاده است.
من میگم بریم از سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعتراض کنیمسایتی داره؟
اونا هم تو جواب احتمالا میگن دسته ما دست دولت هست
از دولت اعتراض کنیم میگه دست ما نیست تحریم اینجوری کرده
این تحریم پدرمونو در آورده
بالاترین اعتراض اینه که دیگ سرویس مخابرات خریده نشه
اونوقت خودشون کوتاه میان...
دوستان اگر امکانش هست از لینک برنامه میرور تهیه نفرمایید
میخوام آمار دانلود دستم باشه
اگر میشه لینک بالا رو ویرایش کنید
دقیقا همینطوره!!
من ی ماه پیش ی پیام دیگه جهت شکایت نوشته بودم که کلا متن شکایتم در مورد چیزه دیگه ای بود و اینم بگم دقیقا همین جواب برام امد اصلا کسی این شکایات رو پیگیری نمیکنه و به صورت اتومات این پیام براتون میاد
میگم ی فحش بدیم ببینیم چی جواب میاد![]()
سلام من شاتل دارم میخوام مخابرات بگیرم نظر شما چیه بگیرم یا نه شبانه تا چند گیگ میتونین دانلود منین؟
برادر عزیز پست های بالا رو ببین!!!
مخابرات به جز 6 ماهه و 1 ساله اصلا شبانه نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)