رایتل فاجعه شده. کسی خبر داره عت چیه ؟ سیاست شرکت یا اختلال شبکه ؟ (سرعت 30 کیلوبایت ثابت!!)
رایتل فاجعه شده. کسی خبر داره عت چیه ؟ سیاست شرکت یا اختلال شبکه ؟ (سرعت 30 کیلوبایت ثابت!!)
منم از ۳ ماه پیش دقیقا همین مشکل رو دارم، با اپراتور هم تماس زیاد گرفتم هیچ فایده ای نداشت
قبلش سرعت و کیفیت عالی بود
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
سلام کسی این مشکلو نداره!!
من چند روزی شده که (بغیر از وضعیت پینگ و سرعت افتضاح رایتل) کلا بادکل ارتباطش قطع میشه و بعد از 20 ثانیه یا چند دقیقه دوباره وصل میشه وصل میشه
حدسم اینه که کلا ماشاالله منو از دکل Kick میکنه یعنی اگه ظرفیتش پر بشه هر کی زودتر وصل بشه اون یکی دیگه رو میندازه بیرون
اوج فاجعه
دوستان رایتل رو تحریم کنید
من بخاطر سرویس بلند مدتم گیر افتادم
بقیه طرفش نیان پشیمون میشن
سلام
شما یک نمونه اشاره کن که تحریم مردم جواب داده باشه؟
برای اینکه تحریمی صورت نگرفته تا جواب داده باشه
شما یه نمونه بگید که ما تحریم کردیم و جواب نگرفتیم
رایتل انقد ایراد بزرگ نداره که بخوایم تحریمش کنیم،فعلا که من ایرانسلو تحریم کردم با اون آنتن دهی افتضاحش، رایتل فقط بعضی وقتا اختلال داره که بهتره به پشتیبانی اطلاع بدیم
این جمله " تحریم کنید " فقط صرفا یک جمله خبریه که از وضعیت بدش رو بگم میتونه یه پیشنهاد باشه کلا اجباری نیست
برای من داره دوست عزیز وقتی از ساعت 7 عصر تا 12 شب عملا نمیشه باهاش کار کرد با پینگ 2000 میلی ثانیه سرور داخلی یا خارجی منم دقیقا 20 روز پیش باهاش مشکلی نداشتم و حتی بهش اعتماد کردم و طرح یک ساله 144+144 رو خریدم
تماس هم گرفتم اطراف من دو تا دکل هست و آنتنم با e3372 و archer mr200 هم 100 درصد
جوابشون فقط اینه که آنتنتونو چک کنید مشکل آنتن دارید (پس چرا 20 روز پیش دقیقا مشکل آنتن نداشتم)
خودشون میدونن مشکل دارن و خودشونو به اون راه زدن (کسی که خوابیده میشه از خواب بیدار کرد ولی کسی که خودشو بخواب زده نمیشه)
الان اونور آبی ها مارو تحریم کردن و دلارو به نزدیک 4000 تومانی رسوندن همه حالشون خوبه هیچ مشکلی نداریم
حتما تحریم فایده داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بسته هارو میشه هنوز خرید؟
البته موافقم از حدود ساعت ۱۸ تا ۲۴ سرعت افت میکنه و اما علت ضعف اینترنت هم احتمالا اختلال سراسری است که به زیرساخت مربوطه
کارشناسهای رایتل فقط آنتن بلدن و مخابرات هم پروفایل. هر دوشون هم یه جورایی دولتین و بیش از این توقعی ازشون نیست ( تجربه من )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)