تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 471 از 870 اولاول ... 371421461467468469470471472473474475481521571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

کاش بشه حقشه تا دفه بعد تیمشو و غیرتشو به رفتن به تیم ملی نفروشه

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

کاش بشه حقشه تا دفه بعد تیمشو و غیرتشو به رفتن به تیم ملی نفروشه
    گوره باباي عرق ملي!

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض مشاور فنی سرمربی استقلال:ناکامی‌های گذشته عامل شکست‌های امروز است

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال سقوط این تیم به جایگاه هفدهم جدول رده بندی در فصل گذشته را از عوامل ناکامی امروز آبی پوشان عنوان کرد.
    رضا رجبی مشاور فنی امیر قلعه نویی در تیم فوتبال استقلال تهران با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: تیم استقلال تا به امروز از نظر فنی عملکرد بدی نداشته و نمی توان نتایج این تیم در پنج هفته اخیر را ناشی از کاستی و ضعف فنی بازیکنان دانست. متاسفانه عامل اصلی ضعف تیم، ناکامی‌های دو فصل اخیر است که به نوعی شخصیت و روحیه پیروزی و قهرمانی را در تیم تخریب کرده است. برای بازگشت این روحیه کار دشواری پیش رو داریم اما سعی می کنیم در کمترین زمان ممکن تیم را از این حیث ارتقا دهیم.

وی آسیب دیدگی بازیکن تاثیرگذاری چون امید روانخواه را از دیگر عوامل ناکامی تیم فوتبال استقلال برشمرد و گفت: براساس برآوردی که از عملکرد تیم طی هفته های اخیر داشته‌ایم، مهمترین نقطه ضعف ما استفاده نکردن از فرصت‌های گلزنی است. در مقابل تیم‌های دیگر از تک شانس‌های خود نهایت بهره را برده پیروز از زمین مسابقه خارج می شوند. بازیکنان استقلال متاثر از سیزدهمی فصل گذشته با ترس و استرس بازی می کنند و خود را باور ندارد. این مشکل یکی دو روز حل نمی شود و نیاز به زمان دارد.

رجبی هم مانند امیر قلعه نویی مدعی شد تیم استقلال در بازی با صباباتری باید با نتیجه 4 بریک پیروز می شده و در توجیه این مدعا گفت: حد فاصل دقایق 46 تا 55 تیم ما سه فرصت مسلم گلزنی را از دست داد. این شانس‌ها جدا از موقعیت تک به تکی است که جان واریو در دقایق ابتدایی مسابقه از دست داد.

مشاورسرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه از تلاش کادر فنی این تیم برای بهبود روحیه بازیکنان این تیم یاد کرد و گفت: طی هفته جاری بیشتر تمرکز ما روی مسائل روحی و روانی خواهد بود. در این شرایط انتظار ما از بزرگترهای تیم این است که در زمین بزرگی کنند. در شرایط سخت مسابقه که کاری از دست کادر فنی هم برنمی آید آنها می توانند تیم را رهبری کرده و از بحران خارج کنند.

وی با بیان اینکه فوتبال ما کوچک شده است، در پاسخ به منتقدان تیم فوتبال استقلال گفت: ما شکست خورده ایم و این شکست باعث شده تا برخی از قدیمی ها تیم استقلال لب به انتقاد بازکرده و همه چیز باشگاه را زیر سئوال ببرند. درپاسخ به آنها فقط می توانم بگویم مردم آنقدر فهیم هستند که می دانند چه کسی استقلال را برای استقلال می خواهد و چه کسی به دنبال منافع اش است. دوستانی که تا دیروز منافع شان با استقلال گره خورده بود همه چیز استقلال را خوب می دانستند اما به محض اینکه از باشگاه رفتند منتقد درجه یک شده اند.

رجبی افزود: همین صادق ورمزیار که هواداران استقلال او را صادق با تعصب می خواندند، تعصب واقعی خود به استقلال را در بازی روز جمعه نشان داد. او آنقدر از پیروزی صبا خوشحال بود که در زمان گلزنی این تیم سرش به سقف جایگاه ورزشگاه یادگار امام برخورد کرد. ورمزیار که مدعی بود استقلال برای قلعه نویی نیست، نشان داد که چقدر استقلال را دوست دارد. اینها تا زمانی که در استقلال بودند برای مدیرعامل و مسئولان باشگاه دولا راست می شدند و حالا فقط انتقاد می کنند. من به آنها می گویم اگر انتقادی هست فنی بگویید تا ما هم استفاده کنیم نه اینکه چشم بسته از همه چیز انتقاد کنید.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض باز هم مایلی کهن

در گفت‌وگو با فارس
    مايلي‌كهن: ظاهرا ديپلماسي ورزشي ايران تغيير كرده است
    خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: ظاهرا ديپلماسي ورزش ايران برخلاف ديپماسي كل كشور است.
    محمد مايلي كهن در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: نمي‌دانم در اين مملكت چه مي‌گذرد. تا آنجايي كه به ياد دارم در 30 سال انقلاب اسلامي تمام شعارها بر عليه امريكا بوده است؛ اما ظاهرا ديپلماسي ما در ورزش تغيير كرده است.
    وي افزود:‌ نمي دانم چرا كسي كه با التماس و خواهش از امريكا درخواست سيتي زن شيپي(شهروندي) دارد و به همين خاطر ديدار تداركاتي تيم ملي فوتبال را لغو مي‌كند، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران است.
    سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نمي‌دانم چه اتفاقي مي‌افتد كه كسي كه 30 سال پيش از ايران رفته و حتي كارت پايان خدمت نيز ندارد، زن و دو دخترش را در امريكا رها مي‌كند و به همراه يك زن ديگر كه دوستش است به ايران مي‌آيد و با 500 هزار تومان برايش صيغه محرميت جاري مي‌كنند و يك ميليون دلار نيز به او دستمزد مي‌دهند.
    مايلي‌ كهن با اشاره به تيم كشتي ايران عنوان كرد: نمي‌دانم چه اتفاقي رخ مي‌دهد كه شخصي كه بعد از هر المپيك 3 سال در كانادا زندگي مي‌كند و مي‌رود و 6 ماه قبل از المپيك مي‌آيد و دوباره در تيم كشتي سمت مي‌گيرد.
    عضو مستعفي پرسپوليس اضافه كرد: شخصي كه زماني در فدراسيون فوتبال رئيس بود و در مقطعي دبيركل اين فدراسيون بود و داور انتخاب مي‌كرد و به داور مي‌گفت كه مثلا در ديدار پرسپوليس و ملوان، ملوان پيروز شود حالا مدير يكي از بهترين‌ باشگاه‌هاي ايران است و داوران را قرباني مي‌كند. بعد از رفتن او از فدراسيون سه داور، قضاوت را كنار گذاشتند كه ديگر اسم‌هاي آنها را عنوان نمي‌كنم.
    مايلي كهن در خصوص جلسه دادگاه خود با علي دايي گفت: بعد از جلسه اول قاضي به ما گفت كه مصاحبه نكنيد؛ اما در همان جلسه به وكيل علي دايي گفت كه موكل شما بايد در جلسه امروز حاضر باشد؛ اما امروز ايشان گفت من نگفتم كه دايي بايد حتما در جلسه حاضر باشد.
    وي ادامه داد:‌ در جلسه امروز اگر وكيل مدافع دايي نيز حاضر نبود اشكالي پيش نمي‌آمد زيرا بلافاصله حكم محكوميت صادر شد. در همه جا ابتدا متهم دفاع مي‌كند و قاضي به حرفهايش گوش مي‌كند و بعد از چند دقيقه شور راي صادر مي‌كند؛ اما اينجا اينطور نبود.
    مايلي كهن ادامه داد: وقتي امروز قرار التزام 100 ميليون ريالي برايم صادر شد گفتم من هيچ چيز ندارم و مي‌توانيد مرا به زندان ببريد؛ اما قاضي گفت، ما قبول داريم كه شما خودت ضامن خودت باشي كه من گفتم،‌ هرگز ضامن خودم نمي‌شوم و اگر متهم هستم مرا به زندان ببريد؛ ولي اگر بار ديگر مرا بخواهيد ديگر به دادگاه نخواهم آمد.
    سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال گفت: ظاهرا مي‌خواهند دايي پس از برنده شدن در اين پرونده من را مورد عفو قرار دهد؛ اما نمي‌خواهم اين اتفاق رخ دهد. آنها به من مي‌گويند شما حاجي هستيد و بايد حلاليت و گذشت داشته باشيد؛ اما مي‌گويم نمي‌توانم اعتقادم را زيرپا بگذارم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد مايلي كهن در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: نمي‌دانم در اين مملكت چه مي‌گذرد. تا آنجايي كه به ياد دارم در 30 سال انقلاب اسلامي تمام شعارها بر عليه امريكا بوده است؛ اما ظاهرا ديپلماسي ما در ورزش تغيير كرده است.
    وي افزود:‌ نمي دانم چرا كسي كه با التماس و خواهش از امريكا درخواست سيتي زن شيپي(شهروندي) دارد و به همين خاطر ديدار تداركاتي تيم ملي فوتبال را لغو مي‌كند، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران است.
    چه ربطی داره.دایی که روز fifa day آمریکا نرفته بود و قرار نبود بره.دقیقا یادم نیست ولی اون طرفا فکر نکنم بود

سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نمي‌دانم چه اتفاقي مي‌افتد كه كسي كه 30 سال پيش از ايران رفته و حتي كارت پايان خدمت نيز ندارد، زن و دو دخترش را در امريكا رها مي‌كند و به همراه يك زن ديگر كه دوستش است به ايران مي‌آيد و با 500 هزار تومان برايش صيغه محرميت جاري مي‌كنند و يك ميليون دلار نيز به او دستمزد مي‌دهند.
    هیچ سندی برای حرفش نداره ولی حتی بر فرض محال اگرم درست باشه باید بگم که زندگی خصوصی افراد هیچ ربطی به این بابا نداره و ارزش قطبی هم به خاطر ارزش کار و توانایی فنیش هست،درست چیزی که مایلی نداره.

مايلي‌ كهن با اشاره به تيم كشتي ايران عنوان كرد: نمي‌دانم چه اتفاقي رخ مي‌دهد كه شخصي كه بعد از هر المپيك 3 سال در كانادا زندگي مي‌كند و مي‌رود و 6 ماه قبل از المپيك مي‌آيد و دوباره در تيم كشتي سمت مي‌گيرد.
    ما آخر تخصص این بابا رو نفهمیدیم که کشتی گیره یا فوتبالیسته.پیشکسوتای کشتی خیلی سزاوار ترن برای اظهار نظر درین باره تا این یکی که اون پیشکسوتا هم راجع به اون شخص قبلا اظهار نظر کردن.

عضو مستعفي پرسپوليس اضافه كرد: شخصي كه زماني در فدراسيون فوتبال رئيس بود و در مقطعي دبيركل اين فدراسيون بود و داور انتخاب مي‌كرد و به داور مي‌گفت كه مثلا در ديدار پرسپوليس و ملوان، ملوان پيروز شود حالا مدير يكي از بهترين‌ باشگاه‌هاي ايران است و داوران را قرباني مي‌كند. بعد از رفتن او از فدراسيون سه داور، قضاوت را كنار گذاشتند كه ديگر اسم‌هاي آنها را عنوان نمي‌كنم.
    کیو میگه؟منظورش مصطفوی هستش؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این مایلی کهن یکی از کارمندای سازمان تربیت بدنیه و اونجا با همه در ارتباطه و مطمئنن از طرف سازمان ازش حمایت میشه که یک همچنین مصاحبه های چرت و پرتی می کنه

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جان من دیگه از این مایلی کهن مطلب نذارید وقتی اسمش را می شنوم حالم بد میشه
    دیگه باید شناخته باشید این ادم بی کار هست میشنه غیبت دیگران را میکنه!
    اخه به تو چه رفته درخواست شهروندی امریکا را داده؟
    فضول!!!
    اخ حالم بعد شد

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من که خیلی از حرفاش سر در نیاوردم.. بدون سند و دلیل و مدرک که نمیتونه هرچی دلش خواست بگه..
    محکومش کرده بودن، داغ بوده، هرچی که تو ذهنش بوده رو گفته..
    اگه درست فهمیده باشم، با دایی دعوا داشته. چرا بقیه رو محکوم کرده. دیده دستش به دایی نمیرسه.......

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فوتبال ما خاطرات خوشي با محمد مايلي داره
    چند وقت پيش هم جلوي قطبي خوب دراومد
    همون جوري که ديشب مدير عامل ذوب اهن خيلي خوب جواب مصطفوي رو داد
    Last edited by H A M A S; 16-09-2008 at 21:36.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فوتبال ما خاطرات خوشي با محمد مايلي داره
    چند وقت پيش هم جلوي قطبي خوب دراومد
    همون جوري که ديشب مدير عامل ذوب اهن خيلي خوب جواب مصطفوي رو داد
    بله بله
    خاطرات خیلی خوشی
    در آستانه حذف قرار گرفتن تیم ملی تو جام 98
    حذف کردن تیم امید از مقدماتی المپیک
    گرفتن نتایج طلایی با پیکان که بعد از چند هفته اخراج شدش
    کارایی فوق العاده با تیم فولاد که هنوز به نیم فصل نرسیده برکنار شد و....
    توی دوران بازیگریش هم که یه لات تمام عیار بوده و حتی چند بار شنیدم از فنس بالا رفته تا با تماشاگرا دعوا کنه
    حالا این آقا شده اسطوره اخلاق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •