تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 471 از 555 اولاول ... 371421461467468469470471472473474475481521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

بله عزيزم... مگه نمي دونستي؟
    همون سايته هم وي پي ان رايگان ميده اما سرعت نداره
    کدوم سایته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برنامه های voice command>>>>> voice talk>>>>>>>> talk هرکدوم کارشون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ چه چوری راه اندازی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا کابل hdmi و otg این گوشی چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی از قیمتهاشون خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برنامه های voice command>>>>> voice talk>>>>>>>> talk هرکدوم کارشون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ چه چوری راه اندازی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    برنامه تاک میتونی اینترنتی تماس صوتی و تصویری و پیامک با بقیه برقرار کنی .با pc , mobile فرق نداره از لحاظ سرعت هم بین بهترین هاست.فقط باید gmail طرف رو داشته باشی.
    voice command میتونی با گوشی حرف بزنی sms , شماره گیری و .... انجام میده. باید اینترنت وصل باشی و لهجه انگلیسیت هم خوب باشه(تنها کاری که درست انجام داد call ramin بود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گودر

پيش فرض

دوستان من در زمینه گوشی های اندرویدی یه ذره بوقم..
    میشه لطف کنید و اگه جواب سوالام رو میدونین بم بگین؟
    من گوشیم رو دیشب ساعت 12 که فول شارژ شد از برق کشیدم و صبح که پاشدم شارژش 50 درصد شده بود چک کردم دیدم برنامه هایی مثل map 17 درصی شارژ رو کشیدن در حالی که من همه برنامه ها رو از تسک منیجر بستم و حتی رم رو هم clear کردم....
    دوم به نظرم حتی اکه مپ هم استفاده کرده باشه این مقدار شارژی که مصرف کرده زیاده...درسته؟؟؟
    سوم گوشی وقتی چند ساعت باهاش کار سنگین میکنی یکم کنارهاش و مانیتور گرم میشه...این هم گرم کردن معروفه؟؟
    این 2 تا مشکل با روت کردن درست میشه؟؟؟
    اگه روت کنم به سامسونگ apps هنوز دسترسی دارم؟؟؟؟
    روت کردن چه خطرهایی میتونه داشته باشه؟؟؟
    بهترین rom که الان برا این مدل هست چیه؟؟؟
    روت و نصب رام و...چه چیزهایی رو پاک میکنه؟؟contact - apps-فایل های صوتی و تصویری که کپی کردم؟؟؟
    نرم افزاری هم هست که این کارو بکنه؟؟؟
    الان توی قسمت kernal version من نوشته:
    2.6.35.7-
    i9100 jpkf3-
    cl303619 root@dell101 #2

اینا رو همه رو پشت سره هم نوشته من برا اینکه قاطی نشه خط به خط نوشتم....این یعنی گوشی من روت شده یا نه؟؟؟
    و سوال آخر الان من باید rom اندروید 4 نصب کنم یا رام همین اندروید 2......

ممنون میشم کسی جواب هرکدوم رو میدونه بده...
    سلام
    اول اینکه مبارک باشه.
    در مورد اینکه چرا شارژ کشیده، شما یه چند مدت صبر کن تا گوشیت به حالت پایدار برسه، باتریت چندبار شارژ و خالی بشه بعد.

در مورد اینکه گرم میشه، دوست عزیز شما ببین رام رسمی که نصبه ورژن چند آندروید هست. اگر پایین تر از 2.3.3 هست باید آپدیت کنی تا این مشکلت برطرفه بشه. ولی خوب باید این رو هم بپزیری که یک گوشیه دو هسته ای تو دستته. با گوشی های دیگه خیلی فرق می کنه.

در مورد سوال سوم: اگر با کرنل رسمی روت کنی که انگار هیچ چیزی رو تغییر ندادی. ولی کرنل هایی مثل Siyah و Speedmod می تونه رو گرما و مصرف باتری تاثیر بسزایی بزاره. ولی خود رامی که استفاده می کنی هم تاثیرگزاره. بهتر هرچه زودتر به 2.3.6 یا 2.3.7 بری.

سوال چهارم: روت کردن ربطی به دسترسی به Samsung Apps و کلن Appها نداره. فقط اجازه دسترسی و ویرایش به فایل های سیستمی رو برای برخی App ها فراهم می کنه. و البته کلی چیزایی دیگه.

سوال پنجم: بطور کلی روت کردن هیچ خطری نداره. نگران نباش.

سوال ششم: بهترین رام که نمی شه گفت. نگاه کن، کلن رام ها به دو دسته تقسیم می شن. یکی اونهایی که براساس رام اصلی خود سامسونگ هستن و یکی اونهایی که خودشون اومدن رام رو برپایه آندرویدی که گوگل داده، نوشتنش که در حال حاضر فقط رام Cyanogen اینجوریه و البته MIUI که اونم برپایه Cyanogen هستش. شما باید این رام ها رو بگیری نصب کنی ببینی کدومش راضیت می کنه. من خودم الان از MIUI استفاده می کنم.

سوال هفتم: برای روت کردن که چیزی پاک نمی شه. ولی وقتی بخوای رام نصب کنی بسته به نوع رام که full wipe هست یا نه، اطلاعاتت ممکنه حذف بشه. اطلاعاتی مثل SMS ها، Contact ها، Call History ها، هرچی تو Setting باشه و از همه مهمتر Appها. کلا چیزی که روی مموری داخلی گوشی باشه پاک نمی شه. ولی خوب برای اینها می تونی با استفاده از نرم افزار بک آپ بگیری و بعد که رام نصب کردی دوباره برگردونی. کاری به فایل های صوتی و تصویری نداره.

سوال هشتم: برای فهمیدن اینکه روت شده یا نه نمی شه اینجوری گفت. شما باید ببینی Appای به نام Superuser توی App هات هست و یا اینکه وقتی گوشی رو روشن می کنی زیر لوگو Galaxy S2 یه مثلث زرد رنگ می بینی یا نه. اگر تا حالا هیچکاری نکردی یعنی روت نشده.

سوال نهم: رام رسمی یا کاستم ای برای آندروید ICS یا همون نسخه 4.0 که پایدار باشه و مشکل نداشته باشه تا الان نیومده بیرون. پس تا زمانی که خود Samsung رام ICS رسمی نداده بیرون و یا نسخه Stable از رام Cyanogen9 نیومده بیرون بهتره به همون نسخه 2.3 اکتفا کنی.

اگر بازم سوال بود در خدمتم

6. 3 کاربر از aliaqua بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چه جوری گوشیمو به 2.3.6 یا 2.3.7 اپ دیت کنم که شارژش بهتر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گودر

پيش فرض

چه جوری گوشیمو به 2.3.6 یا 2.3.7 اپ دیت کنم که شارژش بهتر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نگاه کن، شما باید اول تصمیم بگیری که چه نوع رامی می خوای؟ رام رسمی باشه؟ کاستوم رام با بیس رسمی باشه؟ یا که برپایه Cyanogen باشه؟

اگر رام رسمی بخوای که باید اون رو دانلود کنی بعد با ادین بریزیش. برای بقیه رام ها هم باید بری توی سایتشون یا xda دانلود کنی. هر رامی بغییر از رام رسمی رو باید از طریق ریکاوری بریزیش.

9. این کاربر از aliaqua بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا برنامه مارکت که رو خود گوشی بود برا من مار نمیده وقتی بازش میکنم یک دقیقه ای در حال اسکن هست بعدش بسته میشه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه چیز جالب دیگه :

قیمت این گوشی اینقدر بی ثبات شده و مثل اینکه گوشی نایاب شده که سایت گوشی شاپ نوشته موجود نمیباشد و قیمت هم نداده و نوشته باید تماس بگیرید
    Last edited by mr_khodaei2008; 20-01-2012 at 11:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گودر

پيش فرض

اقا برنامه مارکت که رو خود گوشی بود برا من مار نمیده وقتی بازش میکنم یک دقیقه ای در حال اسکن هست بعدش بسته میشه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه چیز جالب دیگه :

قیمت این گوشی اینقدر بی ثبات شده و مثل اینکه گوشی نایاب شده که سایت گوشی شاپ نوشته موجود نمیباشد و قیمت هم نداده و نوشته باید تماس بگیرید
    سلام دوست عزیز

شما برای استفاده از مارکت خود آندروید همینجوری وصل می شید به وای فای و بازش می کنید؟؟؟ اگر اینجوری هست که باید بگم بخاطر تحر-یم ایران نمی تونید واردش بشید. شما هم باید از چیز پی ان استفاده کنید و هم اینکه با استفاده از Appهایی که هست سرویس دهنده خط گوشیتون رو از ایرانسل یا همراه اول به یه سرویس دهنده دیگه تغییر بدید تا گوگل نفهمه از ایرانید.

داره خودمونی میشه amirdave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بچه ها اگه به طور مداوم از wifi این گوشی استفاده کنم احتمال ضعیف شدنش هست؟
    منظورم این که اگه روزی تا 200 مگابایت دانلود کنم مشکلی از نظر سخت افزاری پیش نمیاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •