تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 471 از 639 اولاول ... 371421461467468469470471472473474475481521571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

طبق محاسبه من الان سکه حدود 25 هزار تومان حباب داره
    فکر میکنم یه اشکالی تو محاسبات هست چون محاسبه من نشون میده تفاوت قیمتی (که البته من اسمشو حباب نمیذارم) 2هزار تومنه و درصد تفاوت قیمت خیلی خیلی کمه. تازه بدون محاسبه مالیات ارزش افزوده که من نمیدونم چند درصد هست روی سکه چون موقع عرضه محاسبه شده رو قیمت.

Last edited by Mohammad Hosseyn; 04-12-2016 at 16:05.

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ببخشید ولی اینا رو میدونستم اینا بیشتر اما اگر بود با این حال ممنون
    البته تورم همین الانش 20 درصد به بالاست نمیدونم 10 درصد منظورتون چی بود!
    ولی فک کنم طلا برای طولانی مدت سرمایه خوبی باشه. من نهایت سال بعد پولم رو از بانک بر میدارم میرم!
    کمتر از ۱۰ هست در واقع
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها یه سوالی. وقتی چک رو پشت نویسی میکنیم به طور معمول باید در پاسخ به سوال آخر گزینه برگشتی رو تیک بزنیم یا بدون برگشتی؟..
    و اگر برگشتی رو زدیم این به معنای بی اعتمادی ماست؟ مثلا اگر کار منتفی بود و ما خواستیم چک طرف رو برگردونیم دیدن این تیک زشت هست؟!

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

به هیچ وجه!
    هیچگاه اگر تورم کمتر از 10 بود بانکها سود 20 حتی 22 نمیدادن. خیلی راحت بگم تورم واقعی در ایران بالای 20 درصد است در این مساله شکی نیست. حالا دولت اقتصاددان و ... هرچی میخواد بگه واقعیتی که نمیشه کتمان کرد. کاری با تورم نقطه به نقطه هم نداریم.وقتی قیمت ها هر روز به طور متوسط 1 درصد بالاتر میره جایی برای شک در این مساله نیست.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به هیچ وجه!
    هیچگاه اگر تورم کمتر از 10 بود بانکها سود 20 حتی 22 نمیدادن. خیلی راحت بگم تورم واقعی در ایران بالای 20 درصد است در این مساله شکی نیست. حالا دولت اقتصاددان و ... هرچی میخواد بگه واقعیتی که نمیشه کتمان کرد. کاری با تورم نقطه به نقطه هم نداریم.وقتی قیمت ها هر روز به طور متوسط 1 درصد بالاتر میره جایی برای شک در این مساله نیست.
    خیر. فکر میکنم اون بیشتر به خاطر اینست که نرخ تورم ایران در یک محدوده معینی ثابت نبوده و حرکت های غیر قابل پیش بینی داره.. و الا اگر فرضا روی ۹ درصد طی سالها ثابت بود بله بانکها دیگه سود ۲۰ درصد نمیدادند..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

به هیچ وجه!
    تورم شاخص مشخصی داره و با معیار مشخصی محاسبه میشه و چیزی به نام تورم واقعی [احتمالا منظورتون اون چیزی هست که بقول بعضی ها مردم حس میکنند!] نداریم!!
    تورم بطور رسمی در ایران زیر 10درصد هست الان.

اینکه نرخ بهره در بازار پول بالاست (هرچند اون هم کاهش داشته) بخاطر مسائل دیگریست. باید توجه کنید که قیمت توسط عرضه و تقاضا تعیین میشه. در مورد پول، نرخ بهره [که یکی از قیمتهای پوله] توسط عرضه و تقاضای پول در بازار تعیین میشه. چرا بانکها حاضر هستن در این تورم پائین سود بالایی بدهند؟ بخاطر اینکه کمبود نقدینگی در کشور وجود داره (بعد از بحران بانکی اخیر بانکها و بنگاهها معضل نقدینگی پیدا کردند) و همین خاطر رقابت بینشون برای جذب نقدینگی نرخ بهره رو بالا برده. بانک مرکزی میتونست با عرضه پول نرخ بهره رو پائین بیاره ولی در اینصورت اهداف تورمیش رو باید تا حدی کنار میگذاشت که اینطور نمیخواست.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

تورم شاخص مشخصی داره و با معیار مشخصی محاسبه میشه و چیزی به نام تورم واقعی [احتمالا منظورتون اون چیزی هست که بقول بعضی ها مردم حس میکنند!] نداریم!!
    تورم بطور رسمی در ایران زیر 10درصد هست الان.

اینکه نرخ بهره در بازار پول بالاست (هرچند اون هم کاهش داشته) بخاطر مسائل دیگریست. باید توجه کنید که قیمت توسط عرضه و تقاضا تعیین میشه. در مورد پول، نرخ بهره [که یکی از قیمتهای پوله] توسط عرضه و تقاضای پول در بازار تعیین میشه. چرا بانکها حاضر هستن در این تورم پائین سود بالایی بدهند؟ بخاطر اینکه کمبود نقدینگی در کشور وجود داره (بعد از بحران بانکی اخیر بانکها و بنگاهها معضل نقدینگی پیدا کردند) و همین خاطر رقابت بینشون برای جذب نقدینگی نرخ بهره رو بالا برده. بانک مرکزی میتونست با عرضه پول نرخ بهره رو پائین بیاره ولی در اینصورت اهداف تورمیش رو باید تا حدی کنار میگذاشت که اینطور نمیخواست.
    همین کمبود نقدینگی نشان از تورم بالا داره دیگه
    من فقط این رو میدونم که این نرخ تورم دستوری است و چنین نیست. ممکن نیست نرخ تورم عددی باشه که قبمت اجناس از اون تبعیت نکنه.
    من نمیتونم قبول کنم تورم 8 درصد باشه ولی قبمتها 30 درصدی بره بالا

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

همین کمبود نقدینگی نشان از تورم بالا داره دیگه
    من فقط این رو میدونم که این نرخ تورم دستوری است و چنین نیست. ممکن نیست نرخ تورم عددی باشه که قبمت اجناس از اون تبعیت نکنه.
    من نمیتونم قبول کنم تورم 8 درصد باشه ولی قبمتها 30 درصدی بره بالا
    اینجا بحث یکم خارج از حیطه تاپیک میشه.
    اول باید بدونیم تورم چی هست و چطور محاسبه میشه. در ساده ترین شکلش این یه مسئله ریاضیه نه اقتصادی.
    تورم یه رشد میانگین وزنی از قیمت مجموعه وسیعی از کالاهاست. طبق منطق ریاضی ممکنه که در یک مجموعه از متغیرها برخی افزایش داشته باشند ولی رشد میانگین اونها کمتر از رشد برخی از متغیرها باشه.
    شما اول باید ببینید گروه کالاهایی که در تورم محاسبه میشه چی هست، و البته وزنشون چه مقداره.
    میتونیم بعنوان مثال از چند گروه کالایی یک سبد کالا تعریف کنیم و رشد میانگین قیمت سبد رو طی یکسال گذشته مقایسه کنیم با هم ببینید که محاسبات ما با محاسبه رسمی تفاوت فاحشی نداره.
    ذهنیت ما راجع به دستوری بودن تورم شاید به خیلی از عوامل برگرده مثل بدبینی ما به دولت و حاکمیت یا حتی ناشی از مضمن بودن تورم در گذشته باشه که باورش رو برامون سخت میکنه الان تورم زیر 10درصد باشه. ولی شخص من وقتی کل کالاهایی که مصرف می کنم رو در نظر میگیرم، میبینم خیلی هاشون طی یکسال اخیر تغییر محسوسی نکردن یا تغیرات کمی داشتند. به هر حال آمار تفصیلی تر در گزارشات بانک مرکزی و مرکز آمار هست که هر گروه کالایی (مواد خوراکی، حمل و نقل، مسکن، تحصیل و...) چه میزان تغییر داشته.

در مورد اینکه عامل کمبود نقدینگی تورمه بعنوان کسی که سالها اقتصاد خونده نفهمیدم منظورتون چیه واقعیتش!. اینجا دیگه بحث ریاضی نیست علمیه. بیشتر از این بخوام توضیح بدم هم کسل کننده میشه هم خارج از حوصله تاپیکه ؛)

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

اینجا بحث یکم خارج از حیطه تاپیک میشه.
    اول باید بدونیم تورم چی هست و چطور محاسبه میشه. در ساده ترین شکلش این یه مسئله ریاضیه نه اقتصادی.
    تورم یه رشد میانگین وزنی از قیمت مجموعه وسیعی از کالاهاست. طبق منطق ریاضی ممکنه که در یک مجموعه از متغیرها برخی افزایش داشته باشند ولی رشد میانگین اونها کمتر از رشد برخی از متغیرها باشه.
    شما اول باید ببینید گروه کالاهایی که در تورم محاسبه میشه چی هست، و البته وزنشون چه مقداره.
    میتونیم بعنوان مثال از چند گروه کالایی یک سبد کالا تعریف کنیم و رشد میانگین قیمت سبد رو طی یکسال گذشته مقایسه کنیم با هم ببینید که محاسبات ما با محاسبه رسمی تفاوت فاحشی نداره.
    ذهنیت ما راجع به دستوری بودن تورم شاید به خیلی از عوامل برگرده مثل بدبینی ما به دولت و حاکمیت یا حتی ناشی از مضمن بودن تورم در گذشته باشه که باورش رو برامون سخت میکنه الان تورم زیر 10درصد باشه. ولی شخص من وقتی کل کالاهایی که مصرف می کنم رو در نظر میگیرم، میبینم خیلی هاشون طی یکسال اخیر تغییر محسوسی نکردن یا تغیرات کمی داشتند. به هر حال آمار تفصیلی تر در گزارشات بانک مرکزی و مرکز آمار هست که هر گروه کالایی (مواد خوراکی، حمل و نقل، مسکن، تحصیل و...) چه میزان تغییر داشته.

در مورد اینکه عامل کمبود نقدینگی تورمه بعنوان کسی که سالها اقتصاد خونده نفهمیدم منظورتون چیه واقعیتش!. اینجا دیگه بحث ریاضی نیست علمیه. بیشتر از این بخوام توضیح بدم هم کسل کننده میشه هم خارج از حوصله تاپیکه ؛)

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
    بله از بحث تاپیک دور شدیم
    ولی میشه اسامی چند تا از اون کالا رو بگین ما هم یاد بگیریم
    یا حداقل بگین از کدوم محله میگیرین ما هم از اونجا بگیریم. به قول یارو گفتنی؛)
    برادر من قیمت خیلی از اجناس بالا رفته. اصلا تورم در ایران معنی نداره چون بسیاری از اجناس قاچاق وارد میشن و قیمت رو سربازان گمنام تعیین میکنن!!
    من بر خلاف شما هر چی دیدم قیمتش بیش از اون تعریف تورم زیاد شده کاری هم با دولت ندارم
    از پراید گرفته! تا دلار و پنیر و لپه ! و عدس و شیر و یورو و قبوض چهارگانه! و خیلی خیلی که از حوصله خارجه
    من فقط این رو میتونم به عنوان شاهد عینی بیارم :
    به دلیل این که ارزش پولی ریال سال به سال کمتر میشه و نرخ تورم از نرخ سود بانک هم بیشتره . حتی اگر نقدینگی هم باشد و تورم زیر 10 بانک برای جبرانش سود ببش از تورم نمیده مثل همه جای دنیا. اینا خوب میدونن تورم چقدره که سود حتی 20 هم میدن. اگر تورم 8 درصد بود همون رقابتی که شما گفتید بین 9 و 10 میشد دیگه نه 20!
    Last edited by shangil; 05-12-2016 at 07:44.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فکر میکنم یه اشکالی تو محاسبات هست چون محاسبه من نشون میده تفاوت قیمتی (که البته من اسمشو حباب نمیذارم) 2هزار تومنه و درصد تفاوت قیمت خیلی خیلی کمه. تازه بدون محاسبه مالیات ارزش افزوده که من نمیدونم چند درصد هست روی سکه چون موقع عرضه محاسبه شده رو قیمت.

توی محاسبه سکه جایی ندیدم عوارض ورود محاسبه کنند یا مالیات ارزش افزوده. مالیات ارزش افزوده الان 9 درصده و چیز پنهانی نیست
    شما می تونید به محاسبه این سایت هم مراجعه کنید و حباب رو ملاحظه کنید
    یه نکته دیگه اینه که خیلی ازجاها عیار سکه رو 22 اعلام کردند که منم همینو توی فرمول گذاشتم اما ظاهرا دقیقش 21.6 هست که شما هم همینو ملاک قرار دادید

اینم محاسبه مجدد من با 21.6 عیار

Last edited by ak313; 05-12-2016 at 12:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •