کسی نمی دونه دقیقا چند روز بعد از ازدواج بچه دار می شم؟
نه پرورشگاهی تو بازی هست نه سطل ماست ا جوب بچه بگیریم!
کسی نمی دونه دقیقا چند روز بعد از ازدواج بچه دار می شم؟
نه پرورشگاهی تو بازی هست نه سطل ماست ا جوب بچه بگیریم!
اگه اشتباح نکنم بعد از یک سال که با زنت ازدواج میکنی
سلام
آمدم خیال همه رو راحت کنم من اگه کسی دیده باشه تو اون سیوی که صفحه قبل هستش از گیاه آبی 99تا جمع کردم تلاش خودم رو میکنم از علف های قرمز و سبز هم 99 تا جمع کنم و سیو اونو در این جا بزارم و خودتون 99تا به دکتر بدید یک بار هم همشو بفروشید ببینید کدوم درسته ولی اینم بگم من در پلی 1 که بازی می کردم یک با توانستم تمام دارو هارو آزاد کردم ولی یادم نیست چطور فکر کنم با الی ازدواج کردم و با دکتر هم دوست شدم اگه اشتباه نکنم به اون از هر علف 50 تا و چند تا هم ساندویچ دادم خواستید بگید روش پخت ساندویچ رو هم بگم ولی شاید بدون ازدواج با الی هم بشه خدا می داند دوستان عزیز![]()
خوب مشکلی نیست دوباره مطلب می فرستم؟؟
iman reza جان اگهاشتباه نکنم بع از یک سال که با زنت ازدواج می کنی بچه دار میشی
و حالا می رم سر اصل مطاب اگه مپ من که لینکش را در صفحه قبل هستش دیده باشید در یخچال 99 تا از اون علف آبی ها دارم و تلاشم را میکنم تا از عاف سبز و قرمز هم در این حد جمع کنم و لینکش رو بزارم آن وقت خودتون برید یک بار به دکتر بدید یک بار هم بفروشید خودتون می فهمید کدوم درسته
راستی من اون وقت ها که با پلی 1 بازی میکردم یک بار تونستم این دو دارو رو آزاد کنم اونم این جوری که زنم الی بود و با دکتر رقابت کردم و با اون دوست شدم اگه اشتباه نکنم به اون از تمام علف ها 50 تا دادم و 6 عدد هم ساندویچ دادم اگه لازم بود بگید روش درست کردن ساندویچ رو بگم
البت شاید بدون الی هم بشه دو داروی دیگه رو هم به دست آورد
فعلا خدانگهدار![]()
[quote=A.P.R;4028505]با سلام.
البته جاش اینحا نیست. ولی ...
این قضیه ی برنامه ی KGB یوخده بوداره. اون فیلمی رو که دانلود کردید، استخراج کردید و نگاه کردید، یا اینکه نه؟
بازی GTA رو بازی کردید؟ Extract کردید؟
با تشکر![]()
کاملا درستباید 50 تا از هر گیاه آبیت سبز و قرمز بفروشین تا دکتر دارو ها مخفی رو بفروشه پس کلید یکی از قفل ها رو باز کردیماگه این تعداد رو بفروشین نامه ای میاد در خونتون که دکی این دارو ها می فروشه
سلام
اینو یکی از بچه ها صفحات خیلی قبل بود گفتم اید ندیده باشن
![]()
خودم جواب سوال خودم رو می دم بعد از 9 ماه دو روز بعد از ازدواج بچه دار می چین
سلامکاملا درست
باید 50 تا از هر گیاه آبیت سبز و قرمز بفروشین تا دکتر دارو ها مخفی رو بفروشه پس کلید یکی از قفل ها رو باز کردیم
اگه این تعداد رو بفروشین نامه ای میاد در خونتون که دکی این دارو ها می فروشه
ممنون که امتحان کردید ... اینم یکی دیگه از عجایب که کشف شد ... ممنون از دوستان
گفتم بیشتر از 3 فصل طول میکشه ...خودم جواب سوال خودم رو می دم بعد از 9 ماه دو روز بعد از ازدواج بچه دار می چین
به مبارکه... حالا سیسمونی براش خریدی ؟!! راستی شیرینیش کو ؟!!!
فکر نکنم.خودم جواب سوال خودم رو می دم بعد از 9 ماه دو روز بعد از ازدواج بچه دار می چین
مثلا اگه اون دموی اولین روزه ازدواج که با همسرت تو خونه یه غذا میخوری روز 2 زمستون باشه.شما 2 تابستون سال بعد بچه دار میشی.به احتمال خیلی کم هم شاید 3 تابستون سال بعد
چون منم زنم مثل ایمان رضا کارن بود 3 فصل طول کشید ... مطمئنم... چون به نظر منم خیلی زیاد اومد ...
اینجور که شما میگی یعنی 2 فصل ... شاید برای دخترای دیگه کمتر باشه !!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)