دوستان قیمت ادکلن هم افزایش داشته با این وضع اقتصادی و تحریما؟
این اد کلانا که بوی سیگار رو میبره چند تا معرفی کنید . اگه قیمتای حدودیشونم بگید ممنونتون میشم.
مرسی
دوستان قیمت ادکلن هم افزایش داشته با این وضع اقتصادی و تحریما؟
این اد کلانا که بوی سیگار رو میبره چند تا معرفی کنید . اگه قیمتای حدودیشونم بگید ممنونتون میشم.
مرسی
Last edited by ba maram; 27-02-2012 at 22:55.
البته من 100 میلشو نگرفتم..فقط یه 7 میلشو گرفتم برا تست.. که اونم فکرم میکنم اصل باشه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه چیز بیشتر این ادکلن ها بودند که رکورد افزایش قیمت رو شکوندند
یاتاقان مناسب هست
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
پس سعی کنید با دقت بیشتری بررسی کنید چون اینطور که میگید نیست
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
اینا چی هستند؟
با یاتاقان کاملا موافقم هیچی ازبوی سیکار نمیمونه اواسه من که به شدت گرم و سنگین اومد
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
اینا رو یادم رفته بود دوتا ادکلن عربی یکی با بوی گرم و جنگلی که خیلی سنگینه من خوشم نمیاد اون یکی اما بوش خوبه سرد و فلزی مانند البته موندگاری حداکثر3ساعت هستن![]()
میگن زینو هم اینجوره![]()
یکی دوبار هم شنیدم که ژینو مناسب هست
ولی هیچ ادکلنی تابه حال مثل یاتاقان جواب نداده
من که خیلی خوشم میاد ولی یه خصلت بدی که دارم اینه که ادکلن تکراری نمیتونم بخرم
البته بحث اوپیوم و سفری جداست![]()
خب دوستان اینم از خرید امروز ما:
Burberry London
مدتها بود دلم میخواست داشته باشمش و امروز دیدن قیمت بسیار بالای عطرا بدجوری عقده ایم کرد و دیدم مغازه عطر فروشی گل آفتاب در بوستان پونک داره تسترش رو به قیمت 90 تومن میده در حالی که اصلیش رو 114 تومن میداد منم نه گذاشتم و نه برداشتم وخریدمش...البته این مغازه به شدت آدم اصل فروش و مطمئنیه و ازین که از این مغازه اینو خریدم اصلا ناراضی نیستم چون واقعا آدم خوبیه و قبولش دارم...از معدود جاهاییه که هنوز ادکلن چیک اصل رو با همون درب شفافش که نور ازش رد میشه میفروشه و هرگز جنس تقلبی به داخل جنساش راه پیدا نکرده...قیمتاش هم در مقام مقایسه کاملا استاندارده
میدونم البته بربری لاندن رو قیمت خوبی نخریدمش اما مطمئنم بعد از عید همین قیمت هم عمرا دیگه گیر کسی نیاد...
در هر صورت به شدت بوی یاس مانندش رو دوست دارم...البته از نظر خودم بوش بیشتر به یونی س . ک . س میزنه تا مردونه اما خب با وجود این به شدت رمانتیکه و دوستش دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)