تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 471 از 674 اولاول ... 371421461467468469470471472473474475481521571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عکس از ارور قرار بدید .ممنون

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام به احتمال 100 درصد فایل اجرایی بازی pes2011 در حالت read-only قرار داره.برای حل مشکل روی فایل pes2011 کلیک راست و بعد به properties برید و تیک گزینه ی read-only رو بردارید و دوباره کیت سرور رو اتچ کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به احتمال 100 درصد فایل اجرایی بازی pes2011 در حالت read-only قرار داره.برای حل مشکل روی فایل pes2011 کلیک راست و بعد به properties برید و تیک گزینه ی read-only رو بردارید و دوباره کیت سرور رو اتچ کنید
    اون رو چک کردم رادونلی نیست مگر اون آیکونی که روی دسکتاپ هاست رادونلی باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

اون رو چک کردم رادونلی نیست مگر اون آیکونی که روی دسکتاپ هاست رادونلی باشه
    دوست عزیز این ارور مربوط به read-only بودن میشه .به ایکون دسکتاپ هم ربطی نداره .حتما مشکل دیگه ای هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مجید جان منم نمی خوام بگم که صبح تا شب پشت PC داری گیم میزنی از کاربریت و امضات اینطور برمیاد که 3d کار باشی ولی این نشون میده که بازی ها رو روی کنسول تجربه نکردی. من منظورم همین بود حالا باز شما خوبی بعضیا PC Gamer هستند و بعضا مخالف با کنسول یا حالا به نحوه پرهیز می کنن از بازی با کنسول و حتی نگاش هم نمی کنن اینجاست که این شخص باید از مقایسه و اظهار نظر در مورد بازی هایی مانند FIFA سایر بازی هایی که کنسول ها در اون حرف های بیشتری واسه گفتن دارن بپرهیزه ولی می بینیم نمی پرهیزه متاسفانه کاربر های این مدلی هم توی همین انجمن فت و فراوون داریم. نمی خوام بگم من خیلی خوب مقایسه می کنم ولی می خوام بگم که با داشتن ابزار نسبتا کافی می تونم تحلیل کنم که خروجی فیفا توی کنسول بهتر هست تا همین پارسال هم فیفا کارنت که روی PC عرضه میشد یه محصول از رده خارج بود که حتی نقد هم نمیشد یا توی پست قبلیم دیدی اشاره کردم که با داشتن نسخه ایکس باکس و PC بازی PES2011 متوجه بالا بودن کیفیت کلی روی PC شدم.

+

من عاجزانه خواهش می کنم از پست های نیم خطی عشق است فیفا و عشق است PES یا کوبوندنش پرهیز کنید تاکید می کنم پست های نیم خطی

پستی که بار محتوایی نداشته باشه و یه جور تحقیر طرفدارای اون بازی باشه بعد این پاک میشه با اجازه تون... من اگه میام در مورد ضعف و برتری هر یک از این ها اظهار نظر می کنم با دلایل کافی و آوردن چند مطلب بیان می کنم تا دوستان با خوندنش تفکر و تعمق بیشتری در موردشون بکنن. علاقه شدید خودتون رو به جای پست دادن می تونید در امضا قرار بدید. من این درخواست رو کردم به چند دلیل

1- کسی که چنین پستی میده در نظر فن های اون بازی شدیدا از چشم می افته و همه دیدشون به اون کاربر یه اسپمر می شه که اصلا صاحب نظر نیست با یکی از اینا حال کرده حالا هم اومده بازی دیگه رو بکوبه اونم بدون اینکه قادر باشه فاکتور های برتری یا ضعف رو مقایسه و ارائه بده

2- در هر حال پست بی ارزشی هست و اسپم محسوب میشه و واجد شرایط پاکیده شدن

3- واقعا شروع اکثر کل کل ها از چنین پست هایی بیخ پیدا می کنه دیگه تاپیک های نسخه های قبلی این دو بازی شواهد این حرفام هست

alir500 عزیز من هم با همین نظر شما دقیقا موافق هستم و به عنوان کسی که 2 سال متوالی و به صورت حرفه ای پی PES بودم و حقیقتا براش وقت گذاشتم با نسخه 2011 ارتباط برقرار نکردم اینم بگم که نمی خوام بذارمش کنار دنبال راهی بهانه ای چیزی هستم که باعث بشه بازی کنم و براش وقت بذارم. به هر حال پیشتر از همه تون ممنونم که خواهش این حقیر را می پذیرید...
    موفق و گیمر باشید
    ممنون از توضیحات و تذکرات خوبتون...
    ولی به نظر من اینجا همه مثل شما گیمر نیستن که بخوان همیشه اظهار نظرهای طولانی و فنی انجام بدن...
    کسانی مثل من هم هستن که بیشترین انتقادشون میتونه همون جمله های نیم خطی که فرمودید باشه...

شما در نظر بگیر مثلا یک اتوموبیل کار حرفه ای میاد ماشین زانتیا رو نقد میکنه(برای مثال میگم) ولی یکی مثل من که نمیتونم اظهار نظر فنی کنم ،فقط میتونم بگم زانتیا خیلی خوبه یا برعکس خیلی افتضاحه !!!
    حالا این که من گفتم pes 2011 افتضاحه دقیقا مثل همین مثال میمونه...شما میتونی از لحاظ فنی این بازی رو نقد کنی (چون به قول خودتون گیمر هستی) اما من تنها چیزی که میتونم بگم همینه.این هم که گیمر نیستم دلیل نمیشه که نظرم رو نگم.

شما هم داری خیلی سخت میگیری

6. 2 کاربر از kingmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ولی به نظر من اینجا همه مثل شما گیمر نیستن که بخوان همیشه اظهار نظرهای طولانی و فنی انجام بدن...
    کسانی مثل من هم هستن که بیشترین انتقادشون میتونه همون جمله های نیم خطی که فرمودید باشه...

شما در نظر بگیر مثلا یک اتوموبیل کار حرفه ای میاد ماشین زانتیا رو نقد میکنه(برای مثال میگم) ولی یکی مثل من که نمیتونم اظهار نظر فنی کنم ،فقط میتونم بگم زانتیا خیلی خوبه یا برعکس خیلی افتضاحه !!!
    حالا این که من گفتم pes 2011 افتضاحه دقیقا مثل همین مثال میمونه...شما میتونی از لحاظ فنی این بازی رو نقد کنی (چون به قول خودتون گیمر هستی) اما من تنها چیزی که میتونم بگم همینه.این هم که گیمر نیستم دلیل نمیشه که نظرم رو نگم.

حرفای مصطفی رو قبول دارم
    هر کی نسبت به اون دیدی که داره و بازی میکنه نظرش رو میگه ... راستی توی حرفت بیشتر به بحث کنسول و این جور چیزا پرداختی، من نظرمو در مورد نسخه ی PC بازی دادم که به نظرم خیلی نسخه ی خوبی از آب در اومده بقیه نسخه ها واسه کنسولارو که ندیدم !

به نظر من اون حرفایی که برای بازی های نسخه ی PC زدی دلیلی نمیشه که بگیم pC داره از مد میفته و کسی ساپورتش نمیکنه !

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------

میشه بگی به نظرت واسه چی این بازی افتضاحه ؟
    میخوام دلیلشو بدونم

8. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من این قایلی که تو پست دوم مربوط به فایل های اورجانال نصب بود را دانلود کردم .

1) این به چه درد میخوره ؟؟
    2) الان این بازی که دارم را پاک کنم و این را نصب کنم ؟؟
    3) با این فایل ها اگر بازی را نصب کنم میتونم تو سرورهای KONAMI آنلاین بازی کنم یا نه ؟؟
    4) چطوری از این فایل ها استفاده کنم ؟؟
    5) موقع نصب شماره سریال میخواد چکار کنم ؟؟
    6) یعنی با همین 3 مگ میشه بازی را نصب کرد و بازی کرد ؟؟ هیچ چیز اضافی نمیخواد ؟؟

ممنون
    Last edited by Mr.Pooya; 10-11-2010 at 18:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من گیم پلی این بازی (البته نسخه pc رو دارم میگم !!) اصلا جذاب نیست.درسته خیلی طبیعی تر شده اما طبیعی تر شدن بازی دلیل بر بهتر شدن بازی نیست...

فوتبال کامپیوتر و کلا" همه کنسول ها به فوتبال پلی استیشنی معروفه...دلیلش هم اینه که این جور بازی ها به خاطر بعضی از مصنوعیاتش محبوبن...الان اگه رای گیری کنین میبینید که بازی هایی مثل WE96 (فوتبال 99 پلی 1 ) یا همین pes 2006 ،خیلی محبوب تر از بازی هایی مثل pes 2008 و 09 و 10 و 11 هستند...دلیلش هم اینه که این فوتبال های جدید خیلی به سمت طبیعی شدن رفتن و این جذابیت رو ازشون گرفته...

این در مورد اکثر بازی ها صدق میکنه...مثلا الان همین MW 2 که یکی از محبوبترین بازی های رایانه ای هست وقتی چند تا تیر میخوری بعد از چند دقیقه دوباره جون کاراکتر 100% میشه...اما اگه شرکت سازنده این بازی میخواست بازی رو به طبیعی ترین شکل بسازه و بعد از دو سه تا تیر کاراکتر بمیره ،مسلما این بازی به توفیقی دست پیدا نمیکرد...

یا مثلا همین pes 2011 برای پاس دادن هم باید مثل شوت شدن دکمه پاس رو بگیری و پر کنی...درسته که این باعث میشه بازی طبیعی تر بشه اما دیگه برای اکثر مخاطب ها اون جذابیت فوتبال پلی استیشنی رو نداره

البته این نظر منه...

البته به جز این من از منو های بازی خیلی بدم اومد... منوی formation واقعا به نظرم بد بود ...دوربین های بازی به سلیقه من نساخت...ولی اگه گیم پلی بازی خوب بود حاضر بودم با همه اینها کنار بیام.

11. 2 کاربر از kingmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پچ 0.4 PESEdit رو ریختم

چندتایی استادیوم ریخته توش که بدرد نمیخورن

منم 2 تایی اضاف کردم حالا استادیوم کریتور قفل شده

چه طوری میتونم این استادیوم های مزخرفی که ریخته شده رو پاک کنم !!!

تو قسمت آپشن فایل هم نیست

--------------

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

پچ 0.4 PESEdit رو ریختم

چندتایی استادیوم ریخته توش که بدرد نمیخورن

منم 2 تایی اضاف کردم حالا استادیوم کریتور قفل شده

چه طوری میتونم این استادیوم های مزخرفی که ریخته شده رو پاک کنم !!!

تو قسمت آپشن فایل هم نیست

--------------
    استادیوم در dt07 قرار میگیره البته برا پاک کردنشون باید شمارشونو یاد داشت .اگر هم استادیومی باشه که توسط خود بازی ساخته باشن فکر نکنم پاک شه مگه این که ادیت فایلتونو پاک کنید

سلام
    من این قایلی که تو پست دوم مربوط به فایل های اورجانال نصب بود را دانلود کردم .

1) این به چه درد میخوره ؟؟
    2) الان این بازی که دارم را پاک کنم و این را نصب کنم ؟؟
    3) با این فایل ها اگر بازی را نصب کنم میتونم تو سرورهای KONAMI آنلاین بازی کنم یا نه ؟؟
    4) چطوری از این فایل ها استفاده کنم ؟؟
    5) موقع نصب شماره سریال میخواد چکار کنم ؟؟
    6) یعنی با همین 3 مگ میشه بازی را نصب کرد و بازی کرد ؟؟ هیچ چیز اضافی نمیخواد ؟؟

ممنون
    اگه اشتباه نکنم برای کسانیه که بازیشون مشکل داره
    نه براچی پاک کنید مگه بازیتون مشکل داره؟
    نه نمیشه باید نسخه اورجینال بازی رو داشته باشید که 40 50 هزار تومن قیمتشه
    نمیدونم
    نمیدونم
    نه اینطور که ارمین جان گفتن باید فایلهای img داخل dvd بازی رو در داخل پوشه ی img این فایل دانلوذی قرار بدید و بعد نصبش کنید
    Last edited by R O O T; 10-11-2010 at 18:51.

14. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •