گوشی رو خاموش کن وقتی که میگه وصل کن بدون اینکه روشن کنی دستتو بذار رو بک یو اس بی رو وصل کن
اگه میخوای چیزی رو فلش کنی
گوشی رو خاموش کن وقتی که میگه وصل کن بدون اینکه روشن کنی دستتو بذار رو بک یو اس بی رو وصل کن
اگه میخوای چیزی رو فلش کنی
Last edited by The Rock 2; 21-08-2011 at 15:09.
آقا جان نگاه کن وقتی روت کردی صفه گوشی رو آنلاک میکنی,فلش تولزو باز میکنی,گوشیرو به سیستم وصل میکنی و ask perm root رو میزنی,تو گوشی هم allow رو میزنی,بعدش xrecovery رو میزنی و صبر میکنی تا نصب شه!
نمنه؟؟؟
فورس کلوز حقیقت نداره ، صفاااس : دی
منوی دوربینشم تقریبا مث آیفونه ، تنظیماتشم بد نیست...
باطریش هم خیلی خوبه داغ هم نمیکنه جیگر : دی
آخریه رو هم نمیدونم ، گیم ندارم هیچی : دی
اولش وقتی فلش تولز بازه....نباید در حالت انلاک صفحه وصل کتی گوشی رو به پی سی؟منم که همین رو گفتم اما ask root perms روشن نمیشه دکمش!
پارسا کوشی؟![]()
آقا اصلا خیلی خوبه همه برید امتحان کنید
من مشکلایی که خودم بهش برخوردم رو گفتم حالا باورتون نمیشه تست کنید شاید فقط برا من اینطوری بوده![]()
توی گوشی اجازه به سوپر یوزر میدی؟شاید از اونه.منم که همین رو گفتم اما ask root perms روشن نمیشه دکمش!
من امتحان میکنم و خبر میدم.آقا اصلا خیلی خوبه همه برید امتحان کنید
من مشکلایی که خودم بهش برخوردم رو گفتم حالا باورتون نمیشه تست کنید شاید فقط برا من اینطوری بود
شما وایپ دالویک کش و پارتیشن و باتری استاتوس رو انجام داده بودی؟پرمیژنها رو فیکس کرده بود؟
اینا دیگه چی ین؟
فعلا اینو داشته باش تا 1700 تاشم بزنم واست بیارم : دی
(ساری حواسم نبود هاید رو بزنم : دی)
اینم بند و بساط : دی
![]()
اینا دیگه چی ین؟اینا توی منو ریکاوری هستن.وقتی رام جدید میریزی باید اینا رو بزنی.البته بسته به رام.
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
این چرا RAM رو زده 512؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)