تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 471 از 1291 اولاول ... 371421461467468469470471472473474475481521571971 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میخواستم 2 مگابیت ایرانسل بگیرم...چند تا سوال دارم اول اینکه تا چند گیگ میتونم در ماه دانلود کنم؟؟/بعد تو نقشه قرمز هست...میخوام ببینم اصلا میشه تو این پوشش گرفت یا نه؟؟؟اگه بگیره سرعت چقدر افت میخواد داشته باشه؟

سلام دوست عزیز در صورتی که شما 2 مگابایت میخوای بخری و منطقت در پوشش قرمز رنگ واقع شده باید بری نمایندگی ایرانسل بگی پوشش منطقت قرمزه ، سرعتت خیلی میاد پایین برو ثبت نام کن در نمایندگی و کارشناس ایرانسل میاد اگه آنتن دهی خوب باشه که استفاده میکنی اگه آنتن دهیش پایین باشه پول رو به حسابت واریز میکنن ، در مورد دانلود بگم که فکر کنم نامحدوده ولی فکر کنم تا 200 گیگ بیشتر نتونی دانلود کنم حالا از خود شرکت بپرس چون کاراشون معلوم نیست سوال دیگه ای داشتی بپرس راستی چه مودمی رو میخوای انتخاب کنی ؟ ولی نامحدود میدن چون دارن 130 تومن ازت میگیرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان پینگ وایمکس چطوره؟
    بعد سرویسهای 512 و بالاتر رو راحت میدن؟
    بعد سرویسهای نامحدودش واقعا نامحدوده؟
    هر چقدر دانلود کنی که مشکلی نداره؟
    Last edited by Mr Unknown; 02-09-2011 at 12:03.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خوبيش اينه به برق احتياج نداره ولي در كل مودم wifi خيلي بهتره.... wifi تنظيمات خاصي نميخواد... پسوورد بذاري ديكه كي ميتونه استفاده كنه ؟ اين كه يك نفر وصل بشه خوبه ؟ اكه بالاي بنجره انتن داشتي جي؟ مكه جقدر ميخوايم بريم بيرون كه اونم با كوشي كانكت ميشيم... براي همه اين حرف درست نيست كلي تر ببين .... بعدم مشكل كام با يك كارت شبكه حل ميشه

سلام دوست عزیز هر کسی یه سلیقه ای داره شما درست میفرمایین ولی به نظر من مودم یو اس بی بهتره برای مسافرت و در ماشین شما براحتی میتونی استفاده کنی ولی کیفیت و سرعت گوشی رو با وایمکس مقایسه نکن تازه گوشی مجهر به سیستم wap هستش و صفحات وب بعضی اوقات در باز کردن مشکل داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزیزم خواهش میکنم قابلی نداشت ، من واسه انتخاب کردن مودم Usb دلیل دارم تازه شما باید به حرف کسی گوش کنید که چند وقت از مودم یو اس بی استفاده میکنه دلایلم لینه
    1-امکان جابجایی بدون نیاز به برق و مناسب برای مسافرت و استفاده در ماشین
    2- همون آنتن دهی که مودم یو اس بی داره مودم داخلی و وای فای داره
    3- مودم یو اس بی نیاز به تنظیمات خاصی نیست با یوزر نیم و پسوورد تنظیم و کانفیگ میشه
    4- نیاز به پسوورد نداره چون تک کاربره و هیچ کس نمیتونه با مودم شما به اینترنت وصل بشه
    اگه دلایلی که گفتی مودم داخلی بهتره رو بگی ازت ممنون میشم
    هیچ دلیله خاصی نداره!
    1- فقط اینکه شنیدم کابل شبکه برای اینترنت از کابل USB بهتره!
    2- اینکه با وای فای چند تا کامپیوتر یا لب تاب با هم میشه به اینترنت وصل بشه!

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان پینگ وایمکس چطوره؟
    بعد سرویسهای 512 و بالاتر رو راحت میدن؟

سلام خوبی سرعت و پینگ عالیه 128 به بالا رو باید نامه از دانشگاه یا شرکت داشته باشی که میتونی سرعت 512 تا 2 مگابایت رو بگیری ولی الان یه خورده سرعت پایینه چون مخابرات داره یه غلطایی میکنه که رو سرعت کل اینترنت ایران تاثیر داره

6. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز هر کسی یه سلیقه ای داره شما درست میفرمایین ولی به نظر من مودم یو اس بی بهتره برای مسافرت و در ماشین شما براحتی میتونی استفاده کنی ولی کیفیت و سرعت گوشی رو با وایمکس مقایسه نکن تازه گوشی مجهر به سیستم wap هستش و صفحات وب بعضی اوقات در باز کردن مشکل داره

منظورم از طريق بلوتوث با نوت بوك كانكت بشيم مكه تو جاده هم جواب ميده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

هیچ دلیله خاصی نداره!
    1- فقط اینکه شنیدم کابل شبکه برای اینترنت از کابل USB بهتره!
    2- اینکه با وای فای چند تا کامپیوتر یا لب تاب با هم میشه به اینترنت وصل بشه!

سلام
    در مورد جواب اولت اشتباه کرده هر کی این حرفو زده
    2- در مورد جواب دوم درسته چون share کردن شبکه در وای فای وجود داره خوبی وای فای فقط فقط همین دلیله ولی خیالت راحت مودم یو اس بی رو بگیر و لذت ببر من تضمین میکنم

9. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام خوبی سرعت و پینگ عالیه 128 به بالا رو باید نامه از دانشگاه یا شرکت داشته باشی که میتونی سرعت 512 تا 2 مگابایت رو بگیری ولی الان یه خورده سرعت پایینه چون مخابرات داره یه غلطایی میکنه که رو سرعت کل اینترنت ایران تاثیر داره
    ممنون
    الان با 4.2.2.4 پینگ شما چنده؟
    بعد سرویسهای نامحدودش واقعا نامحدوده؟
    هر چقدر دانلود کنی که مشکلی نداره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منظورم از طريق بلوتوث با نوت بوك كانكت بشيم مكه تو جاده هم جواب ميده؟

دوست عزیز منظور من جاده نیست منظور من کل تهرانه شما فرض کن با ماشین میخوای از سمت آزادی میخوای بری سمت پیروزی و سوار ماشینی و دسترسی به برق نداری حالا چیکار میکنی مودمت باید به برق وصل بشه تا کار کنه ، تازه شما هر 2 سال یکبار میخوای بری شمال اینترنتو میخوای چیکار ، و اینکه در صورتی که میخوای تو شمال هم بری مودم دانگل سیم کارتی تری جی میخری و تو شمال و تو جاده هم میری

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من هم usb داشتم هم wifi ... به نظر من wifi بهتره ... مثلا اكه مودم usb توي اتاق انتن نداشت ( اتاق كام ) بايد جي كار كنيم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •