یه سایت آپلود درست درمون بگو.
یه سایت آپلود درست درمون بگو.
من داشتم آپلود می کردم برات. ولی این دوستمون زود تر لطف کرد.
اينا كه دوتا خواهر دوقلو بودن و هردوتاشون هم رتبه دورقمي آورده بودن ؛ چرا فقط اسم يكيشون رو نوشتن ؟؟؟؟
یه لحظه گفتم آقا کوروش اومده اینجا!!!!
بله سراسریه
بچه ها بنظرم از بعد از ثبت نام کنکور خیلیا به خودشون میان و اگه درس رو شروع نکردن شروع میکنن اوناییم که شروع کردن شدید تر و بهتر میخونن. برای اینکه از بقیه عقب نیوفتیم پیشنهاد میکنم از این به بعد جمعه های بعد از آزمون جمع شیم و کارنامه بذاریم و اگه مشکلی با درسا داریم با هم در میون بذاریم . من که با اجازتون از امروز دیگه فقط جمعه ها سر میزنم به شما هم همین پیشنهادو میکنم. ممکنه 1ساعت بیشتر درس خوندن در روز رشته شهر قبولیمونو کلی جابه جا کنه .تا جمعه بعد![]()
منم از این به بعد فقط جمعه ها میام.![]()
من تا الان از این 50 هفته ای که واسه کنکور وقت داشتیم و 24 هفتش رفته خداییش 14 هفتشو خوب استفاده کردم ولی به خاطر اون 10 هفته ای که هدر دادم به خودم از 100 میدم 10 یا به زور 15 چون یه ذره از اون اهداف اولیه که یه رتبه فوق العاده تووووپ در حد یک رقمی دو رقمی به دست بیارم دور شدم![]()
( فک کنم اگه میگفتم 1000 دو هزار باشم دیگه الان روی 10 20 هزار باید فکر میکردم
![]()
![]()
) هر چی هدفتونو بالاتر و کاملتر بگیرین با پشتوانه قوی ای که هر کدوم دارین کمتر ازش دور میشین
![]()
من دیگه برم سر درس که شیرین تر میشه هر چه قدر بیشتر میخونیش
![]()
![]()
رتبه ي كشوري سايه دو رقمي نبود...تو منطقه 35 شده بود و اينجا تا 33 يا 34 منطقه2 (دقيق يادم نيست) زدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)