تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 471 از 1211 اولاول ... 371421461467468469470471472473474475481521571971 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

امروز بعد از ظهر یکی از بچه های سایت WENB از طریق پیام خصوصی اطلاعاتی در مورد وارد کردن پچها به کنسول ایکس باکس 360 بهم داد . من خودم کنسول ندارم اما احتمالا بدرد دوستانی که ایکس بکس دارن میخوره .
    ایشون گفت از طریق دستگاه زیر باید کنسول بازیو به کامپیوتر متصل کنید و .....

حالا من نمیدونم اصلا چنین چیزی توی ایران هست یا نه ؟ اگه هست بگید که من آموزش این کار رو بطور کامل توضیح بدم .

2. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 2 SHAHROOZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان آفتاب ایران باستان

پيش فرض

اگه میشه آموزش کاملش رو بزار.

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

اینم ورژن جدید برنامه demo-tweak-2010-v30
    با این میتونید دوربینهای دیگرو هم تو بازی داشته باشید

[/URL]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا
    کد:
    منبع
    کد:

5. 6 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

چمن یوونتوس

کد:
    چمن یوفا

کد:
    منبع
    کد:
    Last edited by Mehdi.ss; 14-10-2009 at 19:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

چمن های که خود کنامی میسازه خیلی طبیعی هستش ولی چمن های که این ادیتورها میسازن یک جوری مثل چمن های فیفا فقط رنگ سبز انگار روش ریختن

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض PES 2010 Content Marathon - Beginning 10pm Tonight

یه خبر خوش......
    سایت pesfan قراره از ساعت 10 امشب (البته به وقت GMT) اخبار جدیدی از بازی را منتشر کنه.
    اینم متن اصلی:

Afternoon guys, just posting to let you know that from 10pm tonight we'll have some good old fashioned PES 2010 content for your benefit, so make sure you turn up then to enjoy the latest PES news before anyone else.

We'll be putting up some surprise content at 10pm, 11pm and 12am on the hours. What these will take the form of no one can say, you'll just have to check back and find out at those times tonight.

It doesn't stop there though, as we'll have plenty of stuff right throughout the next few days to keep you going until PES 2010's launch on the 23rd October.

I know this has been a bit thin on the ground in actual details, but we wanted to keep it all under wraps. It's true what they say about good things coming to those who wait, you know.
    منبع:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

آقا من هر کاری کردم این اسکوربرد درست نمیشه
    همش توی بازی که میرم جای اسکوربرد یه صفحه و تیکه سفید میاد
    چه کنم ؟

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم موافقم چمنهای خود کونامی خیلی بهتر هست!
    راستی دوستان من یک ویدیو دیدم مال کد جدید مربوط میشد به بازی منچستر با رئال اول اینکه به نظرم اومد زمان پاسخگویی حل شده بود!
    دوم اینکه نظرم را جلب کرد واکنش دروازه بان بود که واقعا سختر شده بود گل زدن بهش فقط یک چیز من را نگران کرد که احساس کردم سرعت توپ زیاد هست به نظرم من تو دمو سرعت توپ عالی و بی نقص بود ولی باید دید تو نسخه نهایی چیکار میخوان بکنن!
    به نظرم میانگین امیتاز بازی 9 یا کمی خوشبینانه تر نگاه کنیم بالای 9 هم خواهد بود!
    بعد بابا چقدر پچ و این حرفها میگذارید واسه دانلود دهن من سرویس شد اونقدر چمن و توپ و کفش و .......واسه دانلود گذاشتید قرار بود یک تاپیک جداگانه زده بشه واسه این قضیه چی شد پس
    البته دستت دوستان درد نکنن بابت زحماتشون واسه گذاشتن این پچها ولی اینقدر زیاد میشه که اعصاب ادم خورد میشه
    Last edited by joey jordison; 14-10-2009 at 20:26.

11. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که وقتی یکی از تیم های بارسا یا لیورپول و یا اسپانیا رو برمیدارم می تونم خوب بازی کنم و حریف رو گلباران کنم من خیلی راحت می تونم توی تاپ پلیر بازی کنم اتفاقا وقتی توی Legendary فیفا 10 رو بازی می کردم عصر 4-1 بردم هر 4 گلم رو در حالی به ثمر رسوندم که دروازبان رو در مقابل نداشتم چون وقتی گزینه Keeper Dificaulty رو می ذارم روی Legandary اصلا و ابدا گل نمی خوره هیچ شوتی ازش رد نمیشه در وقاع فقط زمانی گل می خوره که به نوعی جا بمونه اگه بین توپ و دروازه باشه اصلا گل نمی خوره این رو واسه این گذاشتن که به چالش بکشن گیمر رو کاش از این جور حق انتخاب ها PES هم می ذاشت.

یک چیز جالب پسر خاله من یک PES خور قدیمی هست ولی اصلا با این دمو حال نکرده برعکس وقتی امروز ازم خواست که فیفا 10 رو بازی کنیم حسابی تمجید کرد از گیم پلی بازی. به هر حال من منتظر یک Review و نمره برای هر دو بازی هستم چون به عقیده خودم نمره گیم پلی فیفا بالا تر از PES خواهد شد به هر حال باید ببینیم چی میشه.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

منم موافقم چمنهای خود کونامی خیلی بهتر هست!
    راستی دوستان من یک ویدیو دیدم مال کد جدید مربوط میشد به بازی منچستر با رئال اول اینکه به نظرم اومد زمان پاسخگویی حل شده بود!
    دوم اینکه نظرم را جلب کرد واکنش دروازه بان بود که واقعا سختر شده بود گل زدن بهش فقط یک چیز من را نگران کرد که احساس کردم سرعت توپ زیاد هست به نظرم من تو دمو سرعت توپ عالی و بی نقص بود ولی باید دید تو نسخه نهایی چیکار میخوان بکنن!
    به نظرم میانگین امیتاز بازی 9 یا کمی خوشبینانه تر نگاه کنیم بالای 9 هم خواهد بود!
    بعد بابا چقدر پچ و این حرفها میگذارید واسه دانلود دهن من سرویس شد اونقدر چمن و توپ و کفش و .......واسه دانلود گذاشتید قرار بود یک تاپیک جداگانه زده بشه واسه این قضیه چی شد پس
    البته دستت دوستان درد نکنن بابت زحماتشون واسه گذاشتن این پچها ولی اینقدر زیاد میشه که اعصاب ادم خورد میشه
    سرعت بازی کلا توی ویدئها زیاد احساس میشه چون از روی ال سی دی فیلمبرداری میکنن .
    همین چند ساعت پیش آدام نسخه نهاییو گرفت میگفت گیم پلی با ریویو کد زیاد فرقی نداره اما گرافیکها بازم بهتر شدن .
    در مورد نمره منم فکر میکنم میانگین نمرات سایتها چیزی حدود 8.5 تا 9 باشه . مهران امروز ریویوی یورو گیمرو خوندی ؟ در مجموع نگرش بسیار امیدوار کننده ای داشتن اما یک جا گفته بودن بازم امسال این بازی در سایه فیفا قرار میگیره .
    باید منتظر ریویوهایی که فردا منتشر میشه باشیم .

من که وقتی یکی از تیم های بارسا یا لیورپول و یا اسپانیا رو برمیدارم می تونم خوب بازی کنم و حریف رو گلباران کنم من خیلی راحت می تونم توی تاپ پلیر بازی کنم اتفاقا وقتی توی Legendary فیفا 10 رو بازی می کردم عصر 4-1 بردم هر 4 گلم رو در حالی به ثمر رسوندم که دروازبان رو در مقابل نداشتم چون وقتی گزینه Keeper Dificaulty رو می ذارم روی Legandary اصلا و ابدا گل نمی خوره هیچ شوتی ازش رد نمیشه در وقاع فقط زمانی گل می خوره که به نوعی جا بمونه اگه بین توپ و دروازه باشه اصلا گل نمی خوره این رو واسه این گذاشتن که به چالش بکشن گیمر رو کاش از این جور حق انتخاب ها PES هم می ذاشت.

یک چیز جالب پسر خاله من یک PES خور قدیمی هست ولی اصلا با این دمو حال نکرده برعکس وقتی امروز ازم خواست که فیفا 10 رو بازی کنیم حسابی تمجید کرد از گیم پلی بازی. به هر حال من منتظر یک Review و نمره برای هر دو بازی هستم چون به عقیده خودم نمره گیم پلی فیفا بالا تر از PES خواهد شد به هر حال باید ببینیم چی میشه.
    البته آرمین میدونی چیه یک مقداری گیم پلی سلیقه ایه یکی دوست داره سرعت بازی زیاد باشه یکی دیگه دوست داره سیستم پاسکاری خیلی آزاد باشه مثل فیفا 09 یکی دیگه دوست داره ON RAIL باشه , یکی عکس العمل و واکنش سریعو دوست داره ( هر چند که واقعی نباشه ) یکی دیگه ........ خلاصه بازار شامی داریم ما . حتما خودت توی تالارهای تخصصی این دو تا بازی دیدی چه خبره دیگه لازم نیست من توضیحی بدم به هر حال نمیشه برای همه یک نسخه پیچید .
    خیلی از گیمرها از مساله RESPONSE TIME خیلی نگران و نارحت هستن ( فکر میکنم خودت هم یکی از همین افراد باشی ) خوشبختانه گفته شده این مساله توی نسخه نهایی خیلی بهتر شده باید ببینیم چی میشه .
    Last edited by 4039; 14-10-2009 at 21:09.

14. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •