بازی رو روی یه سیستم دیگه اجرا کن.
کارتت در حد این بازی هست. درایور کارتت رو هم دوباره بریز.
بازی رو روی یه سیستم دیگه اجرا کن.
کارتت در حد این بازی هست. درایور کارتت رو هم دوباره بریز.
چه خبره تو ah ^^ گادستون اومده اینجا ملت ریختن دورش ... مراسمیه![]()
این کارها را هم کردم نشد که نشد
حالا یک چیزی اگه بازی رو از دوباره نصب کنم آبدیتهاش پاک میشه یا نه
بله . نصب دوباره آپدیت دوباره می خواد.
اگه روی یه سیستم دیگه تست کردی و دقیقا همونجا پرید بیرون دیگه اشکال از فایل اصلیه که دانلود کردی. متاسفانه همه چیز از صفر fhdn av,u ;kd !
به صورت قطره چکانی EXP می گیرم .
هشت - نه روز دیگه لازم دارم تا 58 بشم الان 50 % ام. بعدش هم احتمالا یک ماه برای 59 شدن O.o
اینطرف هیشکی نیست اون طرف dd2 پر از دارکی هست . خیلی سخت شده قبلا گوشه موشه های مپ ها نمی اومدن الان اونقدر الاف هستن کل مپ ها رو وجب به وجب می گردن ... بعد هم اونقدر دوره منو بکشن دیگه حال ندارم تا اونجا برم دوباره . لگ می کنم .
هفته دیگه ep5 میاد.سه سوته لول 60 میشی.یه مپ داره مثه pando هست که ما نمیتونیم بریم توش 2 تا مپ دیگه هم داره که یکی مث jungle یکی هم مث dd1/2 هست که ما توشون پلاسیم
اطلاعات مربوط به مپ ها رو تو فروم گذاشتن ؟ لینکش رو داری؟
مجتبی چرا همه میگن Perma ban شدی ؟! Range hacck کردی ؟!!!
هکک کیلو چنده.من نمیدونم کنترل پنل کجاست.هکم کجا بود.یارو از این ap buyer های خفن بود lag میزد.من بدبخت هم اون موقع داشتم دنبالش میکردم frap گرفت داد 1 ساعت بعد بن شدم.
خدا حافظ همه.این حق من ولی نبود که اینجوری منو از بازی بیرون کنن.2 سال خون و دل خوردم از نون شبم گذشتم بخواطر اینکه تو بازی یه پخی بشم
مجتبی جان شما کل چار هات توی یه اکانت بود؟ توی دو تا سرور بودی آخه ... یعنی هیچی به هیچی ؟ >.<
واقعا مسخره ست . اینا یه بند داره توی قوانینشون که می گه می تونن هر کس رو بدون ارایه دلیل Perm ban کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)