سلام
این دوستمون فکر میکنم مرکز سعدی بودن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام
این دوستمون فکر میکنم مرکز سعدی بودن
ببخشید میشه یه اسپید تست با سرور تهران ار همیارنت بگیری.یکی با سرور تهران.یکی با سرور اروپا.
دروود
همیا سرعت های واقعی میده!اگر 256 بگییرید 32~30 کیلوبایت سرعت میده!شب و روز هم یکی هست!اما شوربختانه من قعلن شارجم تمام شده
یعنی من اگه سرویس 1mb بگیرم شبانه رایگان بالای 100 دانلود میکنم.اینجوری باشه خیلی خوبه.شبانه از ساهت چند هست؟
الان با فروش و پشتیبانی ماتریکس داشتم صحبت میکردم ، بخاطر جشنواره پائیزه رانژه مجانی یا سرویس 256-3G !
میگفتند Kb512 که بگیرید 64KB به بالا باید دان کنید دروغ یا راستش پای خودشون، اخیرا پارس آنلاین گرفتم سرویس 128K یک شب بین 8-18ک میگیره ، منطقی این هست از سرویس خریداری شده پائین تر نیاد 90% مواقع.
دوستان کسی 512 یا 1مگ نداره بگه کیفیت به چه صورته ؟ ( ماتریکس )
Last edited by Alone-Star; 12-11-2011 at 11:26.
جدیدا زیاد از این پیام واسم میاد کسی علت و میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
من 128 دارم.روزا خیلی سکته ای هست.یعنی یه دیقه پینگ 100 ممکنه ده دیقه بعد بشه 700 . شبا کلا ار 1/5 به بعد پینگ بالای 700 800 . دانلود روزانه بالای 100 150 هست.ولی دانلود شبانه نمیدونم.چون من شبانه ندارم.سرویس پایم کمتر از 4 گیگ در ماه هست
فکر میکنم اگر سرویس بالاتر خرید کنید امکان رزرو گذاشتن سرویس فعلی باشه.
از کسی نشنیدید که شبانه چطور هست ؟
Down/Up Stream روی چند بسته میشه ؟
مثلا این سرویس 128 همین الان گرفتم
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
شبانه یکی از بچه ها گفت همون اندازه اصلی هست.یعنی اگه مثلا 256 بگیرید 32 .مثلا 512 سرعت 64 هست.
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
معمولا اکثر شرکتا الان بالای 1 مگ میبدن دانلود روزانه رو.آپلود شاید کمتر ببندن.مال من که حدود 600 بستن.
و اما 1 ساعت بعد
به این میگن سکته ای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)