تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 471 از 502 اولاول ... 371421461467468469470471472473474475481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

الله اکبر فینگرتاچ که خودش داشت برنامشم داشت اما این تشخیص چهره رو از کجا آوردی دیگه
    برنامش مال خود اچ پی هستش؟یه لینکی بده ماهم یه فیضی ببریم
    نه برای من برنامش نصب نبود. یه برنامه protect tools داره + ملحقاتش که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم. بخش security . بعضی چیزا داره که دیگه خرخره امنیتو جوییده.
    می تونی یه certificate یک ساله رایگان از کومودو بگیری. برای ایمیل و اسنادت مثل قفل کردن اسناد آفیس
    برای تشخیص چهره 7 تا عکس از زوایای مختلف ازت میگیره تا با هر زاویه ای بتونه تشخیصت بده.
    تشخیص چهره ، اثر انگشت ، رمز و کد دیجیتال چهار راه وارد شدن به ویندوز هست که می تونی این امنیت رو به قسمت بوت انتقال بدی که توصیه نمیکنه برنامه. چون هیچ جوره نمیشه ریستش کرد.
    می تونی درایو رو قفل کنی.
    می تونی بعضی از برنامه ها رو که نیاز به وارد کردن یوزر و پس هستن بدون وارد کردن یوزر پس و فقط با یکی از این چهار راه لاگین کنی. مثلا من این قابلیت رو روی یاهو مسنجر اعمال کردم. وقتی برنامه بالا میاد با تشخیص اثر انگشتم یوزر پس رو وارد می کنه و لاگین میشه.
    می تونی استفاده از دستگاه های جانبی مثل فلش مموری و بلوتوث و ... رو غیر فعال کنی .
    یه برنامه جانبی هم داره که می تونی ازش بخوای مواقع خاص جاهای خاصی رو مثل سطل زباله ویندوز یا کوکی مرورگر رو حذف کنه و این حذف کردن غیر قابل بازگردانی هست.
    من که خیلی با این برنامه امنیتیش حال کردم. همچین احساس امنیت می کنم.

2. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه s.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    از دوستانی که اچ پی دارند مخصوصااونایی که مدل4540s رو دارند یا دوستان مطللع میدونند که هارد وباطری و رمی که روی دستگاه هست چه مارکیه؟خواهشا هرکی میدونه جواب بده که خیلی مهممه برام این مساله!

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نه برای من برنامش نصب نبود. یه برنامه protect tools داره + ملحقاتش که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم. بخش security . بعضی چیزا داره که دیگه خرخره امنیتو جوییده.
    می تونی یه certificate یک ساله رایگان از کومودو بگیری. برای ایمیل و اسنادت مثل قفل کردن اسناد آفیس
    برای تشخیص چهره 7 تا عکس از زوایای مختلف ازت میگیره تا با هر زاویه ای بتونه تشخیصت بده.
    تشخیص چهره ، اثر انگشت ، رمز و کد دیجیتال چهار راه وارد شدن به ویندوز هست که می تونی این امنیت رو به قسمت بوت انتقال بدی که توصیه نمیکنه برنامه. چون هیچ جوره نمیشه ریستش کرد.
    می تونی بعضی از برنامه ها رو که نیاز به وارد کردن یوزر و پس هستن بدون وارد کردن یوزر پس و فقط با یکی از این چهار راه لاگین کنی. مثلا من این قابلیت رو روی یاهو مسنجر اعمال کردم. وقتی برنامه بالا میاد با تشخیص اثر انگشتم یوزر پس رو وارد می کنه و لاگین میشه.
    می تونی استفاده از دستگاه های جانبی مثل فلش مموری و بلوتوث و ... رو غیر فعال کنی .
    یه برنامه جانبی هم داره که می تونی ازش بخوای مواقع خاص جاهای خاصی رو مثل سطل زباله ویندوز یا کوکی مرورگر رو حذف کنه و این حذف کردن غیر قابل بازگردانی هست.
    بیخیال داداش تازه داشتیم فقدان فینگر پرینتمو فراموش میکردم شما باز داغ دلمون تازه کردی
    من 4540 گرفتم اولش فینگر پرینت داشت ولی لپتاپ مشکل داشت داداشم برد گارانتی عوض کردن ولی فینگر پرینت نداشت این یکی

سلام
    از دوستانی که اچ پی دارند مخصوصااونایی که مدل4540s رو دارند یا دوستان مطللع میدونند که هارد وباطری و رمی که روی دستگاه هست چه مارکیه؟خواهشا هرکی میدونه جواب بده که خیلی مهممه برام این مساله!

سلام /4540 دارم مشخصات :
    رم : Module Name Kingston HP536726-H41-ELCUW

هارد river Description Hitachi HTS547575A9E384 ATA Device

باطری :
    Power Management Properties
    Current Power Source AC Line
    Battery Status 100 % (High Level)
    Full Battery Lifetime Unknown
    Remaining Battery Lifetime Unknown

Battery Properties
    Device Name Primary
    Manufacturer Hewlett-Packard

Battery Type Rechargeable Li-Ion
    Designed Capacity 47714 mWh
    Fully Charged Capacity 47714 mWh
    Current Capacity 47714 mWh (100 %)
    Battery Voltage 12.559 V
    Wear Level 0 %
    Power State AC Line
    Last edited by Greedy; 17-11-2012 at 21:39.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

برای من هارد هیتاچی ، باتری اچ پی ، رم adata . البته هارد اصلی فک کنم seagate باشه و سیستم من یه کاستومه

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

بیخیال داداش تازه داشتیم فقدان فینگر پرینتمو فراموش میکردم شما باز داغ دلمون تازه کردی
    من 4540 گرفتم اولش فینگر پرینت داشت ولی لپتاپ مشکل داشت داداشم برد گارانتی عوض کردن ولی فینگر پرینت نداشت این یکی

خب می تونی از امکانات دیگش استفاده کنی. فقط اثر انگشت نداره. تشخیص چهرش خداست.

7. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

فکر کنم این برنامه مخصوص 4540 باشه من DV6t-7000 دارم تو نرم افزارای اون نیستش اما خوب دانلود میکنیم انشالا که کار کنه

9. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    I S F A H A N

پيش فرض

سلام من به تازگی مدل probook 4540s خریدم حالا یه سری سوال از دوستان با تجربه دارم :
    اول اینکه بعضی مواقع شارژ باطری رو مثلاً 96 درصد میمونه یا 98 درصد و در حالی که به برق وصله میزنه NotCharging ولی نمیدونم چه جوری میشه بعضی وقتا کامل میشه و 100 درصد میزنه و میزنه فول شارژ !!
    سوال دوم در مورد گرافیک سیستم فکر کنم سویچ نمیشه رو 7650 و رو اینتل میمونه چون وقتی یه بازی میزاری مثل need for speed آخرین نسخش رو کم میاره اصلاً چه جوری بفهمم این سیستم همچین گرافیکی داره یا نه هرچی هرجا نیگا میکنم هیچ نشونه ای از این گرافیک تو سیستم نیست از کجا ببینم آخه همچین چیزی سیستمم داره یا نه ؟؟؟؟؟؟بعد چرا تو این بازی کم میاره خیلی بده انتظار دیگه ای داشتم از این لپ تاپ ؟؟؟:(
    راستی system rate که میگیرم با خود ویندوز قسمت گرافیکم رو امتیاز پایین میده بعد چک کردم دیدم با گرافیک اینتل امتیاز داده !!! جریان چیه اصلاً فکر کنم همچین گرافیکی ( 7650 ) اصلاً رو سیستم نباشه آیا امکانش هست ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام من به تازگی مدل probook 4540s خریدم حالا یه سری سوال از دوستان با تجربه دارم :
    اول اینکه بعضی مواقع شارژ باطری رو مثلاً 96 درصد میمونه یا 98 درصد و در حالی که به برق وصله میزنه NotCharging ولی نمیدونم چه جوری میشه بعضی وقتا کامل میشه و 100 درصد میزنه و میزنه فول شارژ !!
    سوال دوم در مورد گرافیک سیستم فکر کنم سویچ نمیشه رو 7650 و رو اینتل میمونه چون وقتی یه بازی میزاری مثل need for speed آخرین نسخش رو کم میاره اصلاً چه جوری بفهمم این سیستم همچین گرافیکی داره یا نه هرچی هرجا نیگا میکنم هیچ نشونه ای از این گرافیک تو سیستم نیست از کجا ببینم آخه همچین چیزی سیستمم داره یا نه ؟؟؟؟؟؟بعد چرا تو این بازی کم میاره خیلی بده انتظار دیگه ای داشتم از این لپ تاپ ؟؟؟:(
    راستی system rate که میگیرم با خود ویندوز قسمت گرافیکم رو امتیاز پایین میده بعد چک کردم دیدم با گرافیک اینتل امتیاز داده !!! جریان چیه اصلاً فکر کنم همچین گرافیکی ( 7650 ) اصلاً رو سیستم نباشه آیا امکانش هست ؟؟؟؟؟
    سلام دقیقا همین سوالایی که برات پیش اومد برای منم پیش اومد یه ماه پیش که خریدم
    منم شارژ که از 90 میره پایینتر میزنم به شارژ تا 100 درصد میره ولی بالای 90 که باشه میزنم به شارژ مثلا تا 98 میره همین پیغام تو رو میده مشکلی نیست و نگران نباش
    گرافیکم که منم چند وقته کلا اینترنت سرچ کردم این مشکل بتونم حل کنم که سوییچ کنه که هنوز نتونستم 7650 که داره ولی سوییچ نمیکنه تو دیوایس منیجر زده دو تا گرافیکتو

12. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

این لینک رو یه نگاه بندازید برای بعضیها مشکل حل شده.شاید برای شما هم حل بشه.البته قبللا هم یه لینک گداشته بودم فکر کنم همین بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

این لینک رو یه نگاه بندازید برای بعضیها مشکل حل شده.شاید برای شما هم حل بشه.البته قبللا هم یه لینک گداشته بودم فکر کنم همین بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینکارو هم کردم حل نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •