ممنون دوست عزیز
البته من ورودی خونه اسپلیتر داشتم ! ولی یه اسپلیتر هم پشت تلفن اضافه کردم . مثل اینکه درست شده .
تا ببینم درست میمونه یا نه !
ممنون دوست عزیز
البته من ورودی خونه اسپلیتر داشتم ! ولی یه اسپلیتر هم پشت تلفن اضافه کردم . مثل اینکه درست شده .
تا ببینم درست میمونه یا نه !
خب مشخصه که اسپیلیتر باید به خط اصلی وصل بشه ، وگرنه فایده نداره
شما قبلا به کجا وصل میکردید؟؟
فکر کنم اگه هر گوشی تلفن بصورت مستقیم بخوان به خط وصل بشن ، برای هر کدوم یه اسپیلیتر جداگانه لازمه
مگر اینکه اسپیلیتر رو بزاری بغل مودم و یه خط جداگانه برای گوشی بکشی ، یا برعکسش!!
Last edited by Mahdi.p30; 09-04-2010 at 11:48.
هر چند اسپلیتر اضافی مشکلی ایجاد نمی کنه ، ولی بنظر اضافی میاد
یا باید یه اسپلیتر روی سر خط ورودی اصلی گذاشته بشه و از اون طرف دو تاییش ، یه سیم به گوشی(یا گوشی ها) و یه سیم به مودم کشیده بشه
یا اگر هر تلفن که بصورت جدا جدا به خط اصلی وصل هستن ، باید به ازای هر کدوم ، یه اسپلیتر گذاشت
در غیر اینصورت یا نویز روی گوشی تلفن وجود داره یا اینترنت بی کیفیتی داری
Last edited by Mahdi.p30; 09-04-2010 at 11:47.
از شما هم ممنونم
والا همونطور که گفتم ورودی هم خرابه! اما حالا که یه اسپلیتر پشت تلفن اضافه کردم <<<مثل اینکه>>> درست شده .
درباره شرکت هم من الان یه 1سالی هست که از امیننت ADSL گرفتم راضی هستم . سرویسم 128 هست . سرعت دانلودمم هم 30-35 . قطعی خیلی کم داره . ازساعت 2 تا 7 صبح هم رایگان هست .
شما از چه شرکتی سرویس میگیرید ؟ اگه بهتره تا شرکتمو عوض کنم .
پ.ن : میخواستم multi-quote کنم نشد ! نوشت باید پیغام شما توسط مدیریت . . . !
تمام کارهای فوق را انجام دادم اما نشد.شرکت در تنظیمات مودم من فقط فایلی به نام اپدیت را وارد مودمم داونلود کرد.قبل از اینکار به راحتی وارد تنظیمات مودم میشدم.به شرکت زنگ زدم گفتند درتنظیمات propertise protocolinternetدر قسمت advancedودر قسمتipsettingروی گزینه addباید ip:192.168.1.2 را وارد کنم وبقیه را ok کنم.اینکارها را هم انجام دادم اما نشد.حالا چیکار کنم؟
راستش من از اولش اسپلیترم پشت تلفن بود . بعد از اینکه این مشکل برام پیش اومد جاشو عوض کردم گذاشتمش ورودی خونه . اما فرقی نکرد بعدش که پست دوستمون رو خوندم گفتم شاید تلفن هم نویز بندازه روخط ، یه اسپلیتر اضافی داشتم گذاشتمش پشت تلفن . فعلا که جواب داده .منم دیگه دستش نمیزنم . این چند روز 2-3 تا از کلاسامو نرفتم تا اینو درست کنم !
با سلام
ممنون از راهنماییتون مشکلم حل شد
سیم تلفنو مستقیم به مودم وصل کردم و اصلا از اسپلیتر استفاده نکردم مشکلی که نداره؟
خب خدا رو شکر!!
اگه روی خط تلفنتون گوشی تلفن دارید ، مشکل ایجاد میشه و توی گوشی صدای نویز میادسیم تلفنو مستقیم به مودم وصل کردم و اصلا از اسپلیتر استفاده نکردم مشکلی که نداره؟
اگه صدای نویز میاد ، اسپلیتر رو وصل کن به گوشی تلفن ، ببین هنوزم نویز داره؟
ولی اگه نداری ، مشکل خاصی ایجاد نمیشه ، ولی اسپلیتر یه جدا کننده محسوب میشه
Last edited by Mahdi.p30; 09-04-2010 at 11:47.
دمتون گرم رکورد زدین تو تعداد صفحاتا!ممنون از آموزشاتون
اگه نظر منو می خوای ، ول کن این حرفا رو!!
مودمو با دکمه پشتش (داخل سوراخی که زیرش نوشته ریست) ریست کن ، بعد برو کانکشن بساز و راحت (شبیه دیال آپ) کانکت شو!
همه تنظیمات هم میره روی اتوماتیک!!
تلفن نویز میندازه روی خط ، ولی شما باید به وسیله اسپلیتر ، تلفن و مودم رو جدا کنیدراستش من از اولش اسپلیترم پشت تلفن بود . بعد از اینکه این مشکل برام پیش اومد جاشو عوض کردم گذاشتمش ورودی خونه . اما فرقی نکرد بعدش که پست دوستمون رو خوندم گفتم شاید تلفن هم نویز بندازه روخط ، یه اسپلیتر اضافی داشتم گذاشتمش پشت تلفن . فعلا که جواب داده .منم دیگه دستش نمیزنم . این چند روز 2-3 تا از کلاسامو نرفتم تا اینو درست کنم !
باید اگه اونو گذاشتی ورودی خط ، باید علاوه بر سیمی که میره توی ورودی تلفن ، یه سیم دیگه از خروجی مودم اسپلیتر به طرف مودم بکشی ، که احتمالا کار سختیه ، پس فکر کنم بهتره که برای هرکدوم یه اسپلیتر جداگانه بخری
البته الان بهتره که انگولکش نکنی دیگه!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)