تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 471 از 1759 اولاول ... 3714214614674684694704714724734744754815215719711471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

در آغاز فعالیت jamesblunt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من هم تو 3 روز اول گرفتن اشتراکم دقیقا همین مشکلات رو داشتم
    با asus am 602
    اما از وقتی سیم کشی خطم رو عوض کردم و از همون ورودی دم در خونه splitter گذاشتم و جداشون کردم عالی شد و داره شدیدا کار میکنه
    downstream 610
    upsteram 140
    سرعت دانلود هم روز ها تا 80 هم میره بالا با idm
    ممنون دوست عزیز
    البته من ورودی خونه اسپلیتر داشتم ! ولی یه اسپلیتر هم پشت تلفن اضافه کردم . مثل اینکه درست شده .
    تا ببینم درست میمونه یا نه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من هم تو 3 روز اول گرفتن اشتراکم دقیقا همین مشکلات رو داشتم
    با asus am 602
    اما از وقتی سیم کشی خطم رو عوض کردم و از همون ورودی دم در خونه splitter گذاشتم و جداشون کردم عالی شد و داره شدیدا کار میکنه
    downstream 610
    upsteram 140
    سرعت دانلود هم روز ها تا 80 هم میره بالا با idm
    خب مشخصه که اسپیلیتر باید به خط اصلی وصل بشه ، وگرنه فایده نداره
    شما قبلا به کجا وصل میکردید؟؟
    فکر کنم اگه هر گوشی تلفن بصورت مستقیم بخوان به خط وصل بشن ، برای هر کدوم یه اسپیلیتر جداگانه لازمه
    مگر اینکه اسپیلیتر رو بزاری بغل مودم و یه خط جداگانه برای گوشی بکشی ، یا برعکسش!!
    Last edited by Mahdi.p30; 09-04-2010 at 11:48.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    البته من ورودی خونه اسپلیتر داشتم ! ولی یه اسپلیتر هم پشت تلفن اضافه کردم . مثل اینکه درست شده .
    تا ببینم درست میمونه یا نه !
    هر چند اسپلیتر اضافی مشکلی ایجاد نمی کنه ، ولی بنظر اضافی میاد
    یا باید یه اسپلیتر روی سر خط ورودی اصلی گذاشته بشه و از اون طرف دو تاییش ، یه سیم به گوشی(یا گوشی ها) و یه سیم به مودم کشیده بشه
    یا اگر هر تلفن که بصورت جدا جدا به خط اصلی وصل هستن ، باید به ازای هر کدوم ، یه اسپلیتر گذاشت
    در غیر اینصورت یا نویز روی گوشی تلفن وجود داره یا اینترنت بی کیفیتی داری
    Last edited by Mahdi.p30; 09-04-2010 at 11:47.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما اگه سر خط ورودی ساختمان تست کردی و مشکل پابرجا بود مشکل از شرکت هست جز یک مورد که مشکل از مودم باشه که احتمالش خیلی کمه!
    به هر حال اگه سر خط تست کردی و با مودم دیگه هم تست کردی مشکل برطرف نشد وظیفه شرکت هست که پیگیری کنه!
    میتونی مودمت را ببری شرکت اونجا تستش کنه!
    نویز خطت را زنگ بزن پشتیبانی شرکت بپرس ببین عادی هست یا نه!
    در کل امین نت شرکت درپیتی هست!2 سال پیش که ازش سرویس گرفته بودم سرعت دانلودم از دایل اپ هم کمتر(2 الی 3کیلوبایت) بود به بایت هم می رسید!
    از شما هم ممنونم
    والا همونطور که گفتم ورودی هم خرابه! اما حالا که یه اسپلیتر پشت تلفن اضافه کردم <<<مثل اینکه>>> درست شده .
    درباره شرکت هم من الان یه 1سالی هست که از امیننت ADSL گرفتم راضی هستم . سرویسم 128 هست . سرعت دانلودمم هم 30-35 . قطعی خیلی کم داره . ازساعت 2 تا 7 صبح هم رایگان هست .
    شما از چه شرکتی سرویس میگیرید ؟ اگه بهتره تا شرکتمو عوض کنم .
    پ.ن : میخواستم multi-quote کنم نشد ! نوشت باید پیغام شما توسط مدیریت . . . !

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حالا چه نیازی هست که یوزر و پسورد رو روی مودم ست کنید؟؟
    همون کانکشن ساختن که راحت تره ، مخصوصا روی این مودم ، که من هر کاری کردم ، خودش وصل نشد
    برای حل این مشکل ، خط تلفن رو از مودم جدا کن ، بعد خاموش و روشن کن ، حالا آدرسو وارد کن
    وقتی یوزرنیم و پسورد رو کامل ست کردی و آخرش تنظیماتو سیو کردی و مودم ریست شد ، خط تلفن رو بهش وصل کن
    خب می گفتی همون موقع که شرکت مودمو تنظیم کرد ، یوزر و پسورد رو هم ست میکرد
    تمام کارهای فوق را انجام دادم اما نشد.شرکت در تنظیمات مودم من فقط فایلی به نام اپدیت را وارد مودمم داونلود کرد.قبل از اینکار به راحتی وارد تنظیمات مودم میشدم.به شرکت زنگ زدم گفتند درتنظیمات propertise protocolinternetدر قسمت advancedودر قسمتipsettingروی گزینه addباید ip:192.168.1.2 را وارد کنم وبقیه را ok کنم.اینکارها را هم انجام دادم اما نشد.حالا چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

هر چند اسپلیتر اضافی مشکلی ایجاد نمی کنه ، ولی بنظر اضافی میاد
    یا باید یه اسپلیتر روی سر خط ورودی اصلی گذاشته بشه و از اون طرف دو تاییش ، یه سیم به گوشی(یا گوشی ها) و یه سیم به مودم کشیده بشه
    یا اگر هر وسیله (مودم یا تلفن) بصورت جدا جدا به خط اصلی وصل هستن ، باید به ازای هر کدوم ، یه اسپلیتر گذاشت
    در غیر اینصورت یا نویز روی گوشی تلفن وجود داره یا اینترنت بی کیفیتی داری
    راستش من از اولش اسپلیترم پشت تلفن بود . بعد از اینکه این مشکل برام پیش اومد جاشو عوض کردم گذاشتمش ورودی خونه . اما فرقی نکرد بعدش که پست دوستمون رو خوندم گفتم شاید تلفن هم نویز بندازه روخط ، یه اسپلیتر اضافی داشتم گذاشتمش پشت تلفن . فعلا که جواب داده .منم دیگه دستش نمیزنم . این چند روز 2-3 تا از کلاسامو نرفتم تا اینو درست کنم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پس اگه وصله ، این مراحلو بترتیب دنبال کن:
    1. خط مستقیم رو به طرف تکی اسپیلیتر وصل کن ،
    اون طرف اسپلیتر که دو تا جا داره: گوشی تلفن رو به قسمت phone (یا اونی که عکس گوشی تلفن روشه) وصل کن ، مودم رو به قسمت modem

2.مودم رو از طریق لن ، به سیستمت وصل کن!

اگه چراغ adsl روشن شد:
    3. مودم رو طبق پست قبلی من ریست کن!

4. حالا یه کانکشن adsl (طبق همون پست قبلی) بساز و یوزر وپسوردی که از شرکت گرفتی رو وارد کن و کانکت شو!!!

به همین راحتی!!!

دیگه به آی پی و admin... و این جنگولک بازی ها هم فکر نکن و هیچ کار دیگه ای هم لازم نیست انجام بدی

ضمنا اگه بازم توی سیم تلفن و ... مشکل داشتی ، اسپیلیتر رو فقط بزار روی گوشی تلفنتون و مودم رو مستقیم وصل کن ، فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
    با سلام
    ممنون از راهنماییتون مشکلم حل شد
    سیم تلفنو مستقیم به مودم وصل کردم و اصلا از اسپلیتر استفاده نکردم مشکلی که نداره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    ممنون از راهنماییتون مشکلم حل شد
    خب خدا رو شکر!!
    سیم تلفنو مستقیم به مودم وصل کردم و اصلا از اسپلیتر استفاده نکردم مشکلی که نداره؟
    اگه روی خط تلفنتون گوشی تلفن دارید ، مشکل ایجاد میشه و توی گوشی صدای نویز میاد
    اگه صدای نویز میاد ، اسپلیتر رو وصل کن به گوشی تلفن ، ببین هنوزم نویز داره؟
    ولی اگه نداری ، مشکل خاصی ایجاد نمیشه ، ولی اسپلیتر یه جدا کننده محسوب میشه
    Last edited by Mahdi.p30; 09-04-2010 at 11:47.

9. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دمتون گرم رکورد زدین تو تعداد صفحاتا!ممنون از آموزشاتون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تمام کارهای فوق را انجام دادم اما نشد.شرکت در تنظیمات مودم من فقط فایلی به نام اپدیت را وارد مودمم داونلود کرد.قبل از اینکار به راحتی وارد تنظیمات مودم میشدم.به شرکت زنگ زدم گفتند درتنظیمات propertise protocolinternetدر قسمت advancedودر قسمتipsettingروی گزینه addباید ip:192.168.1.2 را وارد کنم وبقیه را ok کنم.اینکارها را هم انجام دادم اما نشد.حالا چیکار کنم؟
    اگه نظر منو می خوای ، ول کن این حرفا رو!!
    مودمو با دکمه پشتش (داخل سوراخی که زیرش نوشته ریست) ریست کن ، بعد برو کانکشن بساز و راحت (شبیه دیال آپ) کانکت شو!
    همه تنظیمات هم میره روی اتوماتیک!!

راستش من از اولش اسپلیترم پشت تلفن بود . بعد از اینکه این مشکل برام پیش اومد جاشو عوض کردم گذاشتمش ورودی خونه . اما فرقی نکرد بعدش که پست دوستمون رو خوندم گفتم شاید تلفن هم نویز بندازه روخط ، یه اسپلیتر اضافی داشتم گذاشتمش پشت تلفن . فعلا که جواب داده .منم دیگه دستش نمیزنم . این چند روز 2-3 تا از کلاسامو نرفتم تا اینو درست کنم !
    تلفن نویز میندازه روی خط ، ولی شما باید به وسیله اسپلیتر ، تلفن و مودم رو جدا کنید
    باید اگه اونو گذاشتی ورودی خط ، باید علاوه بر سیمی که میره توی ورودی تلفن ، یه سیم دیگه از خروجی مودم اسپلیتر به طرف مودم بکشی ، که احتمالا کار سختیه ، پس فکر کنم بهتره که برای هرکدوم یه اسپلیتر جداگانه بخری
    البته الان بهتره که انگولکش نکنی دیگه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •