ارور piracy hurts تو برنامه folder enhancer رو چه جوری میشه رفع کرد؟![]()
ارور piracy hurts تو برنامه folder enhancer رو چه جوری میشه رفع کرد؟![]()
مودم با وایرلس سری N.
اینم بهتر از اون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتما بعدش میره توی سیف مود؟؟؟
این برنامه رو فقط باید به صورت غیر از سیدیا نصبش کنی تا این ارور رو نده....
به وسیله ی برنامه IFUN-BOX که فقسیدیا رو انتخاب میکنی و فایل .DEB برنامه رو توش درگ میکنی....
حتما بعدش میره توی سیف مود؟
این برنامه رو فقط باید به صورت غیر از سیدیا نصبش کنی تا این ارور رو نده....
به وسیله ی برنامه IFUN-BOX که فقسیدیا رو انتخاب میکنی و فایل .DEB برنامه رو توش درگ میکنی....[/QUOTE]
اره میره تو سیف مود. الان همین کار رو کردم فکر کنم درست شد.ممنون
یه مدت کوتاه امروز مشکل داشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سایت توپ هست به غیر از این چنتا که باید عضو باشی و برای دیدن لینک دانلود باید پست بدید
idwaneo.org
این سایت خیلی باحالا اگه برنامه ای لینک بدید چنتا از بچه هاش از ایتونز میخرن بعد کرک میکنن من که چنبار خواستم خریدن بچه های باحالین![]()
سلام
من تقریبا این ایپد تاچ نسل چهارم اپل چشممو خیلی گرفته .
اول نمیخواستم تو نظرم خرید ایپد رو به خاطر اینکه یه فرمت رو اجرا میکنه بزارم
اما با خودم گفتم که وقتی قراره رزولیشن هر فرمتی رو به رزولیشن ام پی فور تبدیل کنم فرقی نداره که همون جا فرمتشم عوض میکنم (این دلیل من بود که خودمو قانع کردم)
1.اما یه سوال جیلبریک چه قدر واسه ی ایپد خطرناک میتونه باشه ؟
اخه این مطلبو که تو این سایت نوشته رو بخونید
2.به نظرم چاخان گفته نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.حالا کیا تو این انجمن جیلبریک کردن ؟ایا مشکلی داشتن یا نه؟
4.اخه ادم مگه میتونه بدون اینکه جیلبریک بکنه نرم افزار یا بازی بریزه ؟اومدیم همه نرم افزار ها یا بازیهای خوبش برای قفل شکسته ها باشه نه؟
5.اگه جیلبریک کنیم میتونیم اون بازی ها و نرم افزار هایی که خوده اپل تو سایت آیتیونز به صورت فری دانلود گذاشته رو دانلود و استفاده کنیم یا نه؟
6.راستی اون نرم افزار یا بازی هایی که تو ایپد های جیلبرکی اجرا میشه همون بازی ها و نرم افزارهایی هستن که باید برای دانلود پول بسولفیم ؟
7. یه چیز دیگهمیگم 8 گیگ خیلی کمه چون من نهایتم همینه که بتونم ایپد نسل چهار تاچ 8 گیگ بخرم
![]()
سلام...
بچه ها من وقتی تایپ میکنم با آیپاد جا میمونه کیبردش : دی
چشه ؟؟!
عزیزم آیپد 2نسل بیش ندارهاین آیپاد ــه
![]()
اون که میگه خطریه که وز وز مگسیست در وان افسای فرود مگس کش
3.تقریباً همه ! نه بابا نرم افزاره دیگه با ریستور میپره
4.اره میشه ولی باید پول بسرفی : دی
5.آره به راحتی
6.آره دیگه ولی کرک شدن .. مفتس
7.برا آیپاد 8گیگ یعنی هیشچون شما 6گیگ میتونی استفاده کنی 2گیگ میره برا فریمور... آیپدم که آی وورک و اینا داره کلاً کمه... 100% باید بیشتر بگیری...
![]()
Last edited by HESAM_5700; 24-03-2011 at 10:12.
از وینتر بورد تمی نصب نکردی؟
سلام
دلایل سایت خیلی مزخرفه و همش پیرامون اینه که بخوای بدی بیرون واست جیل کنن.
من خودم قبل از اینکه آیپاد بگیرم 1 دقیقه هم با محصولات اپل کار نکرده بودم.مطالبو از سایتای مختلف خوندم و بعضی از سوالامو هم roteal عزیز جواب دادن و2 روز بعد از خرید جیل بریک کردم مشکلی هم نداشتم.
سلام من میخوام ایپاد4 بگیرم ایا تقلبیش هم وجود داره؟ راه تشخیص چیه؟؟؟
دوم
همانطور که میدونید سی پی یو ایپاد a4 هست که کلاک ارجینال 1000مگا هرتزه اما توی ایپاد اندر کلاک شده به 800 مگا هرتز و قفل شده برای مصرف انرژی کمتر حالا کسی بلده به من بگه چه جور روی حالت عادی 1000 مگا بیارم؟؟ برای یکی از دوستام میخوام شنیدم با یک تغییر کوچیک میشه قفل 800 مگا هرتز را باز کرد تا بیاد کلاک طبیعی کسی بلده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)