تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 471 از 577 اولاول ... 371421461467468469470471472473474475481521571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

سعيد من ديروز رفتم از شبكيه گرفتم اون خانمه هست كه چشماش رنگيه يه جوري زوري فرم داد

امضا كردم ولي اين فرمه مشكوكه ها اخه تو قبلا فكر كنم گفته بودي پينگ ياهوم 300 هست الان 400

شده مال همين تعويض پرت نيست حالا چي ميشد امضا نميكرديم .

شهاب شما يه تست از speedtest.net ميشه بزاري با يه سرور توي ايالات متحده امريكا

Last edited by MARSHAL_AOL; 13-12-2011 at 23:05.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سعيد من ديروز رفتم از شبكيه گرفتم اون خانمه هست كه چشماش رنگيه يه جوري زوري فرم داد

امضا كردم ولي اين فرمه مشكوكه ها اخه تو قبلا فكر كنم گفته بودي پينگ ياهوم 300 هست الان 400

بله ایشون خانم رستمی هستند فکر کنم!

الان آی پی من از مخابرات هست.شبکیه اینطور که خودشون گفتن داره تجهیزاتش رو عوض میکنه.واسه همین از مخابرات پینهای باند گرفه و پورت ها رو گذاسته روی پورت مخابرات.اون فرم هم واسه اینکه وقتی خواستن تجهیزات منطقه شما رو هم عوض کنند بتونند پورتت رو بذارن روی یه جای دیگه.

من الان سرعتم بد نیست.یعنی خیلی فرقی نکرده.اما پینگ رفته بالاتر!

3. این کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

بله ایشون خانم رستمی هستند فکر کنم!

الان آی پی من از مخابرات هست.شبکیه اینطور که خودشون گفتن داره تجهیزاتش رو عوض میکنه.واسه همین از مخابرات پینهای باند گرفه و پورت ها رو گذاسته روی پورت مخابرات.اون فرم هم واسه اینکه وقتی خواستن تجهیزات منطقه شما رو هم عوض کنند بتونند پورتت رو بذارن روی یه جای دیگه.

من الان سرعتم بد نیست.یعنی خیلی فرقی نکرده.اما پینگ رفته بالاتر!
    لول الان زنگ زدم گفتم خطم رانژه شده ميشه Username Password بهم بدين گفت شما از كجا ميدوني خطط رانژه شده منم خنديدم گفتم خوب چراغش روشنه اخه اينا كيان اونجا گذاشتن
    گفت يه ربع ديگه زنگ بزن از همين كه تو گفتي خانم رستمي User Pass بگير

يه چيز ديگه يعني بعدا ميارن دوباره پرت ها رو روي مال خودشون اخه مخابرات پهناي باندش بد نيست اما پينگش افتضاص
    Last edited by MARSHAL_AOL; 14-12-2011 at 14:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لان آی پی من از مخابرات هست.شبکیه اینطور که خودشون گفتن داره تجهیزاتش رو عوض میکنه.واسه همین از مخابرات پینهای باند گرفه و پورت ها رو گذاسته روی پورت مخابرات.اون فرم هم واسه اینکه وقتی خواستن تجهیزات منطقه شما رو هم عوض کنند بتونند پورتت رو بذارن روی یه جای دیگه.
    حالا من شنیدم گویا میخوان با همین مخابرات قراداد امضا کنند که روی فیبر نوری هم سرویس بدن ! یعنی با همون رانژه مخابرات و تجهیزات مخابرات !

من الان فیبر نوری ام و از مخابرات میگیرم ! میخوام یک خط ردیف کنم با پیش شماره 560 و از شبکیه یا پار آنلاین سرویس بگیرم .
    سرعت شبانه و روزانه شبکیه واسه سرویس های مختلف فرق داره ؟ 128 و 256 و 1mb ؟!
    میخوام 1mb بگیرم ! دانلود شب هم واسم مهم هست ! نمیخوام مثلا من که 1مگ دارم با کسی که 128 داره سرعت دانلودش یکی باشه !!!
    کلا شبکیه(یا همون آسیاتک) رو پیشنهاد میدین؟

الان گزینه های من شبکیه،پارس آنلاین و صبانت (البته رفیقم داشت رفت رو پارس!میگفت خیلی دنگ و فنگ شبانه داره و ...)
    مهمترین چیز هم واسم سرعت بالا تو دانلود شبانه هست !
    Last edited by r0ss0neri; 15-12-2011 at 00:07.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

سعيد من امروز خطم رانژه شد واي اين كه همون Adsl پنچ هزار توماني 2030 مخابرات سگي هست هيچ سايتي باز نميكنه حتي سايت خود شبكيه با ديال اپ بايد برم تو سايت شبكيه شما از .... پي ان استفاده ميكني ؟؟؟ يا سايتها برات باز ميشه گفتم اين فرم مشكوكه سرعت دانلود با vpn هم 60 كيلو بايته الان
    Last edited by MARSHAL_AOL; 14-12-2011 at 16:28.

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از سرور شیکاگو

تهران

8. این کاربر از SHAHAB-P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با تمام زوری که دیشب زدم تونستم 3.3 گیگ دانلود کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سعيد من امروز خطم رانژه شد واي اين كه همون Adsl پنچ هزار توماني 2030 مخابرات سگي هست هيچ سايتي باز نميكنه حتي سايت خود شبكيه با ديال اپ بايد برم تو سايت شبكيه شما از .... پي ان استفاده ميكني ؟؟؟ يا سايتها برات باز ميشه گفتم اين فرم مشكوكه سرعت دانلود با vpn هم 60 كيلو بايته الان
    خب مبارک باشه!

نه اوضاع به این وخامتی که تو میگی نیست.واسه من سرعت لودم بد نیست.پینگم هم الان خوبه.با وی پی ان هم سرعت رو 150 اینا میچرخه.البته شانسیه.

با تمام زوری که دیشب زدم تونستم 3.3 گیگ دانلود کنم
    شما 128 دارید؟سرعت شبانه 1 مگ با 128 فرقی میکنه؟شنیدم تو روز یکی هست!

11. این کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

8

خب مبارک باشه!

نه اوضاع به این وخامتی که تو میگی نیست.واسه من سرعت لودم بد نیست.پینگم هم الان خوبه.با وی پی ان هم سرعت رو 150 اینا میچرخه.البته شانسیه.

سعيد بابا عجب گهي خوردم از اين شبكيه سرويس گرفتم بابا بدون Vp----n سايت ياهو رو هم باز نميكنه اين بيشرفا رفتن پرتشون رو گذاشتن روي مخابرات سگي مخابراتم اگه تا حالا از 2030 سرويس گرفته بودي ميفهميدي كه هيچ سايتي رو باز نميكنه چه مجاز چه غير مجاز مثلا همين P30world رو هم من با vpn باز كردم شما ميتوني بدون VPn همين سايت خودمون رو باز كني يا مثلا ياهو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا اين خيلي مسخرس خوده Adsl مخابراته اين شبكيه
    تمام محدوديت هاش محدوديتهاي مخابراته ميخواستم از شر مخابرات راحت شم بدتر افتادم دوباره تو دامش
    نميشه برم همين الان قرارداد سو فسخ كنم پولم بگيرم نخاستيممم بابا به قول .... گي خردم گي خردم يعني من بدبخت بايد برم پول بدم چيز پي ان بخرم كه سايت مثلا پي سي ورد رو باز كنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by MARSHAL_AOL; 15-12-2011 at 01:16.

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بله یکی هست.اکثر آی اس پی ها یکی هست!

ملاک فقط ساعتشه.توی پنل میتونی ببینی که از کی کم نمیکنه.اصولا ساعات رایگان که شروع میشه یه لحظه قطع میشه و دوباره وصل میشه.سرعت هم واقعی میشه.

الان زنگ زدم دوباره حجمم رو برگردوند.گفت تا وقتی که بهتون نگفتیم شبانه دانلود نکنید.گفت یه باگ تو سیستم هست.حدود 8 روز هم به زمانم اضافه کردند.

الان صبا شب چطوره؟

تو این 5 ساعت چقدر میشه گرفت؟
    وضعیت ندا اصفهان خیلی با تهران و بقیه شهرها فرق داره
    من خودم نصابم البته غیر رسمی برای ندا مشتری جمع میکنیم یه مودم کانفیگ میکنیم و یه خط رانزه و اینها
    خوب این چیزی که خدمتتون میگم آمار نه تجربه شخصی تنها یعنی جمع نظرات مشتری هامه
    شبانه از 3 تا 7 عموما با هر لینک فقط تا40 یا50 یا 60 یا 70 یا 80 کیلو دانلود میده از 7 تا 8 صبح عموما با یک لینک 220 تا پر سرعت میده
    اما ما عموما شبها رو از 3 تا 7 صبح با 6 تا 10 تا لینک همزمان میزاریم واسه دانلود نتیجه این که 220 رو پر میکنه
    از 7 تا 8 رو تک لینک میزاریم واسه دانلود
    در مورد روزانه عموما بسته گی به محلتون داره بگو نه کوچتون باور کن فرق داره ولی دیگه از 90 پایین تر نمیاد یا 80
    اما پینگ ندا افتضاحه دو ماه بود روی 700 بود الان روی 400 تا 500 منظورم با 128
    تازه خدایی هرچی هم که چک کردم چه از خودم چه از مشتریهام البته نه همشون به شکل رندم حتی شما بگو 100 مگ هم دزدی تو ندا ندیدم
    یوزر پس ما هم برای شبانه و روزانه فرق میکنه و مودم رو بریج کانفیگ میکنیم و بعد دوتا کانکشن پاپاپ می سازیم یکی روزانه یکی شبانه
    کلا دیگه راحته و حرص نداره واسه کم شدن یا نشدن ترافیک و نمیدونم اینها
    راستی هر از چند گاهی ندا روزانش هم دچار باگ میشه یعنی مثلا وسط ظهر میتونی با شبانه کانکت بشی یعنی با همون یوزر پس شبانه.. (یعنی با اون یکی کانکشن)
    شبی همون 3.5 تا 3.7 میشه دانلود کرد البته قبلا سرعت روی 230 فیکس میشد که من 4.2 هم تا حالا دانلود کردم

درست شنیدی اما نه خیلی درست
    کلا روزانه فعلا پینگش خوب نیست پس فرق آن چنانی نداره کسی هم که روزانه دان نمیکنه یعنی عاقلانه نیست
    برای شبها هم تفاوتش خیلی نیست البته خیلی زیاد بشه یه چیزی نزدیک به 50 مگ تفاوتش میشه
    همه عموما 128 نیگیرن به غیر اونهایی که پینگ روزانه براشون مهمه که حتما زیر 180 باشه(که خوب البته الان خیلی وضع پینگش بد شده)

Last edited by hovo; 14-12-2011 at 23:57. دليل: پینگ

14. 3 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •