تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 471 از 2550 اولاول ... 3714214614674684694704714724734744754815215719711471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه shahin Blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها من همارا گرفتم با حجم 5 گیگ.اپدیت ویندوز و همه ی نر افزارارو قطع کردم.ولی تن تن از حجمم کم میشه.جالب اینجاست که دانلود نمیکنم و فقط زیاد تو اینترنت چرخ میزنم.مشکل از کجاست؟مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من همارا گرفتم با حجم 5 گیگ.اپدیت ویندوز و همه ی نر افزارارو قطع کردم.ولی تن تن از حجمم کم میشه.جالب اینجاست که دانلود نمیکنم و فقط زیاد تو اینترنت چرخ میزنم.مشکل از کجاست؟مرسی
    سلام.

اونطور که میگید تن تن از حجم تون کم میشه شک میکنم که ویروس دانلودر گرفته باشید

اگه معمولا از صفحاتی که حجم بالایی دارند (مثل عکسها و مشاهده آنلاین فیلم و چت صوتی و غیره....) استفاده نمیکنید و حجم تون کم میشه حتما این ویروس رو گرفتید.

چاره ش هم تعویض ویندوز هست.

(البته فکر نکنم ویروسی شده باشید. این تفکر برخی از یوزرها هست که استفاده از وب از حجم کم نمیکنه..... با اینکه این موضوع صحیح نیست)

موفق باشید

3. 3 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

خب خودت جواب سوال خودتو دادی.گفتی تو اینترنت زیاد میچرخم.فقط کافیه یکی 2 تا سایت پر از عکس باز کنی یا ویدئو تماشا کنی میبینی چقدر از حجمت کم شده.

5. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خب خودت جواب سوال خودتو دادی.گفتی تو اینترنت زیاد میچرخم.فقط کافیه یکی 2 تا سایت پر از عکس باز کنی یا ویدئو تماشا کنی میبینی چقدر از حجمت کم شده.
    بالاخره مشکل بسته بودن پورت رو حل کردید؟

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تبریک بابا دستت درد نکنه . من وقتی دیال آپ داشتم و روی adsl رو ندیده بودم رفتم تو سایت isp دیال آپم حدود 1 سال از اون شرکت اونم فقط با یک یوزر و پس کارت می گرفتم دیدم در عرض 1 سال 300 مگابایت مصرف کردم و تو زهنم گفتم با Adsl شاید یکم بیشتر مصرف کنم ولی 2 گیگ در ماه خیلیه و 1 گیگ در ماه ( 6 گیگ در 6 ماه ) گرفتم که اونم شانس آوردم به خاطر طرح نوروزی ماکس 15 گیگ بهم دان و حالا می بینم مصرف adsl اونم فقط تو وب گردی چقدره .

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

بالاخره مشکل بسته بودن پورت رو حل کردید؟
    نه حل نشد و مشکلش هم فقط شیر بودن آی پی هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TBZ

پيش فرض

دوستان من الان 512 پارس آنلاین دارم بد نیست ولی از اونجایی که میخوام از شیرینگ اینترنتی برای باز کردن

کانالهای کارتی استفاده کنم حداقل 3 گیگ برای هر ماه نیاز دارم و همچنین باید پینگم پایین باشه که پارس پینگش

بالاست دوستانی که نامحدود همارا یا ماکس دارند لطف کنند پینگ تست بذارند ممنون میشم شما خودتون چی

پیشنهاد میدین
    ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه حل نشد و مشکلش هم فقط شیر بودن آی پی هست.
    شوخی میکنید؟
    یعنی IP های مکس نت اینولید هست؟
    پس بدرد تورنت نمی خوره دیگه؟

دوستان من الان 512 پارس آنلاین دارم بد نیست ولی از اونجایی که میخوام از شیرینگ اینترنتی برای باز کردن

کانالهای کارتی استفاده کنم حداقل 3 گیگ برای هر ماه نیاز دارم و همچنین باید پینگم پایین باشه که پارس پینگش

بالاست دوستانی که نامحدود همارا یا ماکس دارند لطف کنند پینگ تست بذارند ممنون میشم شما خودتون چی

پیشنهاد میدین
    ؟
    شما ip سروری که قراره ازش سرویس بگیری بده تا براتون تست بگذارند.
    چون ممکنه مثلا همارا پینگش با سرور با کو چون بهش نزدیکتره بهتر از پارس باشه ولی پینگش با سرور کارت شرینگ شما بدتر باشه.

11. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

شوخی میکنید؟
    یعنی IP های مکس نت اینولید هست؟
    پس بدرد تورنت نمی خوره دیگه؟
    با روش های دیگه مثل DHT یا Magnet میشه دانلود کرد ولی بسته بودن پورت خودش یه ایراد بزرگه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با روش های دیگه مثل DHT یا Magnet میشه دانلود کرد ولی بسته بودن پورت خودش یه ایراد بزرگه.
    نه کلا بدرد نمی خوره. خیلی از کارها رو نمی تونی بکنی.
    اون کارهایی که واسه تورنت میگی تو ترکرها خصوصی ممنوعه و اصلا کاربرد هم نداره.
    فقط یک نکته شما می تونی اگر به صورت بریج کانکت میشی از کانکشن قسمت status عکس بگیری یا یک عکسی از مودمت پیدا کنی که توش IP مکس نت بهت میده رو نشونم بدی؟
    مثل این:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون دو ردیف شماره آخر رو هم سیاه کن که مشکلی پیش نیاد.
    Last edited by sei_pm; 26-07-2010 at 11:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •