بچه ها من همارا گرفتم با حجم 5 گیگ.اپدیت ویندوز و همه ی نر افزارارو قطع کردم.ولی تن تن از حجمم کم میشه.جالب اینجاست که دانلود نمیکنم و فقط زیاد تو اینترنت چرخ میزنم.مشکل از کجاست؟مرسی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها من همارا گرفتم با حجم 5 گیگ.اپدیت ویندوز و همه ی نر افزارارو قطع کردم.ولی تن تن از حجمم کم میشه.جالب اینجاست که دانلود نمیکنم و فقط زیاد تو اینترنت چرخ میزنم.مشکل از کجاست؟مرسی
سلام.
اونطور که میگید تن تن از حجم تون کم میشه شک میکنم که ویروس دانلودر گرفته باشید
اگه معمولا از صفحاتی که حجم بالایی دارند (مثل عکسها و مشاهده آنلاین فیلم و چت صوتی و غیره....) استفاده نمیکنید و حجم تون کم میشه حتما این ویروس رو گرفتید.
چاره ش هم تعویض ویندوز هست.
(البته فکر نکنم ویروسی شده باشید. این تفکر برخی از یوزرها هست که استفاده از وب از حجم کم نمیکنه..... با اینکه این موضوع صحیح نیست)
موفق باشید![]()
خب خودت جواب سوال خودتو دادی.گفتی تو اینترنت زیاد میچرخم.فقط کافیه یکی 2 تا سایت پر از عکس باز کنی یا ویدئو تماشا کنی میبینی چقدر از حجمت کم شده.![]()
بالاخره مشکل بسته بودن پورت رو حل کردید؟
تبریکبابا دستت درد نکنه . من وقتی دیال آپ داشتم و روی adsl رو ندیده بودم رفتم تو سایت isp دیال آپم حدود 1 سال از اون شرکت اونم فقط با یک یوزر و پس کارت می گرفتم دیدم در عرض 1 سال 300 مگابایت مصرف کردم و تو زهنم گفتم با Adsl شاید یکم بیشتر مصرف کنم ولی 2 گیگ در ماه خیلیه و 1 گیگ در ماه ( 6 گیگ در 6 ماه ) گرفتم که اونم شانس آوردم به خاطر طرح نوروزی ماکس 15 گیگ بهم دان و حالا می بینم مصرف adsl اونم فقط تو وب گردی چقدره .
نه حل نشد و مشکلش هم فقط شیر بودن آی پی هست.
دوستان من الان 512 پارس آنلاین دارم بد نیست ولی از اونجایی که میخوام از شیرینگ اینترنتی برای باز کردن
کانالهای کارتی استفاده کنم حداقل 3 گیگ برای هر ماه نیاز دارم و همچنین باید پینگم پایین باشه که پارس پینگش
بالاست دوستانی که نامحدود همارا یا ماکس دارند لطف کنند پینگ تست بذارند ممنون میشم شما خودتون چی
پیشنهاد میدین ؟
شوخی میکنید؟
یعنی IP های مکس نت اینولید هست؟
پس بدرد تورنت نمی خوره دیگه؟
شما ip سروری که قراره ازش سرویس بگیری بده تا براتون تست بگذارند.
چون ممکنه مثلا همارا پینگش با سرور با کو چون بهش نزدیکتره بهتر از پارس باشه ولی پینگش با سرور کارت شرینگ شما بدتر باشه.
با روش های دیگه مثل DHT یا Magnet میشه دانلود کرد ولی بسته بودن پورت خودش یه ایراد بزرگه.
نه کلا بدرد نمی خوره. خیلی از کارها رو نمی تونی بکنی.
اون کارهایی که واسه تورنت میگی تو ترکرها خصوصی ممنوعه و اصلا کاربرد هم نداره.
فقط یک نکته شما می تونی اگر به صورت بریج کانکت میشی از کانکشن قسمت status عکس بگیری یا یک عکسی از مودمت پیدا کنی که توش IP مکس نت بهت میده رو نشونم بدی؟
مثل این:
اون دو ردیف شماره آخر رو هم سیاه کن که مشکلی پیش نیاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sei_pm; 26-07-2010 at 11:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)