سلام
روش دانگرید بی نقص گوشی ها رو بدون باکس پیدا کردم!
دارم بررسی می کنم
به زودی خبرتون می کنم...
شاد و پیروز باشین![]()
سلام
روش دانگرید بی نقص گوشی ها رو بدون باکس پیدا کردم!
دارم بررسی می کنم
به زودی خبرتون می کنم...
شاد و پیروز باشین![]()
منم آپدیت کردم چیزی عوض نشد بجز اسم فریمور که از 31 به 35 ارتقا پیدا کرد![]()
مخلص همه ی بروبکس این تایپیک
میخواستم بدونم عکس برداری این گوشی بهتره یا سامسنونگ جت؟!(فقط عکاسی)
اگه دنبال دوربین خوبی برو دنبال سونی اریکسون مخصوصا از نوع ساتیوش
1.
2.
3.
<<<<<---------------------
سلام
اولین تغییر بعد از آپدیت:
البته احساس میکنم..: دی
شارژ بهتر نگه میداره... 5 ساعت با 1 خط شارژ روشن موند...باهاش 20 دقیقه آهنگ و 10 دقیقه هم صحبت کردم و 15 دقیقه هم کلیپ!
شاد باشید![]()
سلام دوستان..
من یه مشکلی با گوشیم دارم.. قبلا خیلی راحت میتونستم برم توی اینترنت و توی هر سایتی هم میرفت ولی بعد از اینکه مستر ریست کردم دیگه توی بلد نیستم اینترنتشو راه بندازم..
خطم هم ایرانسله..
سلام
با این رادیو N82 ..میشه رادیو های شبکه های خارجی مثل BBC رو گرفت ؟
اگه میشه چجوری ؟ اگه نمیشه فقط این نمیشه یا اصلا چرا نمیشه ؟![]()
اگه کیفیت برات مهمه، نوکیا N82
اگه کیفیت برات مهم نیست و فقط امکانات می خوای، سامسونگ جت
کیفیت لنز و سنسور N82 بسیار سر تر و بهتر از جت هست...
سونی اریکسون ساتیو کیفیتش بهتر از N82 هست ( البته فقط از لحاظ ثبت جزئیات؛ وگرنه از لحاظ ثبت رنگ و نور پردازی و کلا پردازش تصویر، N82 در برابر این گوشی پادشاهی می کنه!). این هم بخاطر اینه که 12 مگاپیکسله و N82 فقط 5 مگاپیکسله...
اما در قیاس با 12 مگاپیکسلی های دیگه مانند سامسونگ پیکسون 12، افتضاحه!انگار که یه دوربین عهد قرقره میرزا رو بگذاری کنار یه دوربین دیجیتال مدرن!
![]()
اولا رو سامسونگ جماعت که اصلا نمیشه حساب باز کرد همون یه یار سامسونگ که خریدیم برا هفت پشتمون بسه
دوما شرط میبندم که تا حالا ساتیو رو از نزدیک ندیدی که هیچ عکساشم تا حالا ندیدی فقط یه چیزایی شاید اونم شاید شنیده باشیو از اونجایی که اینجام مربوط به ان82 اونم از نوع نوکیاش هست نمیخام بیشتر ادامه بدم و فقط اینو میگم که بهتره اگه آدم در مورد یه چیزی اطلاعاتی نداره اجباری نیست که نظر بده
![]()
میخاستم قاب گوشیم را عوض کنم .... کسی نمیدونه از کجا و با چه قیمتی میتونم قاب اصلش را گیر بیارم .....؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)