نظر من
206 اس دی وی 9
هیوندا آوانته (نمیدونم اتو ماتیک هم داره یا نه )
هیوندا ورنا (این دوتا نمی دونم دقیقا چند هستن )
کیا سراتو نسل قبل هم فکر کنم فکر کنم کارکرده گیرت بیاد![]()
نظر من
206 اس دی وی 9
هیوندا آوانته (نمیدونم اتو ماتیک هم داره یا نه )
هیوندا ورنا (این دوتا نمی دونم دقیقا چند هستن )
کیا سراتو نسل قبل هم فکر کنم فکر کنم کارکرده گیرت بیاد![]()
به نظر من 207 ارزش خرید نداره ... این ماشین تنها فرقی که با 206 تیپ 5 داره اینه که قیافش یخورده عوض شده ... ولی در عوض خبری از 4 ستاره ایمنی در این ماشین نیست ! این ماشین فقط دو ستاره ایمنی داره ...207هم ماشین خوب وجدید است اما جادار نیست.
به نظر من ارزش خرید تیپ 5 و SD V9 خیلی بیشتره ...
با این پول 206 SD تیپ V9 که اتوماتیک هست از گزینه های خوبیه!دوست عزیز به نظرم با این بودجه اتوماتو حذف کنی بهتره چون با این پول اتومات به درد بخور پیدا نمی کنی
سراتو نسل قبل کارکرده از گزینه های خیلی خوبیه!
سلام دوستان
من میخوام یه 206SD مدلv1 که تولید ماه 12 سال 88 رو که خاکستری رنگه ، معامله کنم.
10 هزار تا کار کرده و لاستیکاش تقریبا نو میزنه!
سمت شاگرد ،گلگیر ش،نزدیک درب یه خوردگی داشته و زیر در هم که بهش فک کنم رکاب ماشین میگن،خوردگی داره.ولی غیر این 2 جا ،هیچ خط و خشی نداره
با این اوصاف این ماشین قیمتش چنده؟
14 تومن خوبه؟
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
اینم بگه خورگی هاش تابلو نیست...
ولی رکابش که از زیر نگاه میکنی یکم تابلو شده
دوستان با 6 تومن چی بخرم خوبه ؟!
فقط چون دانشجو هستم مصرف سوخت پایین تر در اولویت !
14 خوبه اماکمی رو بودجت بزاری مثلا حداقال 500 هزار تومن! میتونی V8 یکی دو مدل پایین تر بگیری که خیلی از لحاز امکانات از V1 سرتره!سلام دوستان
من میخوام یه 206SD مدلv1 که تولید ماه 12 سال 88 رو که خاکستری رنگه ، معامله کنم.
10 هزار تا کار کرده و لاستیکاش تقریبا نو میزنه!
سمت شاگرد ،گلگیر ش،نزدیک درب یه خوردگی داشته و زیر در هم که بهش فک کنم رکاب ماشین میگن،خوردگی داره.ولی غیر این 2 جا ،هیچ خط و خشی نداره
با این اوصاف این ماشین قیمتش چنده؟
14 تومن خوبه؟
بی شک پراید بهترین انتخاب هستش! با این پول مدل 85 تمیزش راحت گیر میاد (صبا)دوستان با 6 تومن چی بخرم خوبه ؟!
فقط چون دانشجو هستم مصرف سوخت پایین تر در اولویت !
سلام دوستان...
من تازه از خدمت تموم شدم و پدرم واسم یه 206 صندوق دار خریده ...البته بنزین سوز...
به خودش نگفتم دستش درد نکنه ولی واقعیتش...اگه دوگانه سوزش نباشه به درد من نمی خوره..
ماشین خیلی خوب و فوق العاده ای هستش...اما خب دوگانه سوزش بیشتر به درد من می خوره..
واس خاطر همین کلی دنبال دوگانه سوزش گشتم حتی توی نمایندگی های خودرو که خیلی کم دوگانه سوزش رو دارن..
نمی دونم چرا کم دوگانه سوزش رو تولید م یکنن..
واسه همین قصد فروشش رو دارم و کلی فکر کردم....
و می خوام یک پژو slx بخرم....از اون مدل جدید های 405...
بنظرتون ماشین خوبیه.../ یک مقدار اطلاعات در بابت اون ماشین می خواستم..؟
و این که ایا برم دنبال دوگانه سوز 206 بهتره یا نه..؟
ممنون میشم کمی بیشتر توضیح بدید......
مرسی..
با سلام
من ماشنمو به اسقاط دادم و به جاش یک روای سال ثبت نام کردم 10300000 شاید این هفته تحویل بدند راستش به هر کسی میگم بهم پیشنهاد میکنند روا رو بفروشم چون ماشین اصلا خوبی نیست و به جاش پژو 405 بگیرم راستش روا رو از چشمم انداخته اند حالا به نظر شما پژو 405 خوبه یا نه و یا همون روا رو نگهدارم
سلام.یه سوال فوری از اساتید داشتم.
تو رنج 25 نهایت 27 میلیون چه خوروهایی رو پیشنهاد میکنین.
ممنون میشم کمک کنین
آقایون سلام
میخواستم بدونم بهترین ماشینی که میشه بجای پراید خرید چیه تو بازار البته هم قیمت پراید باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)