تلفن شرکت هست :
6473355 رضا فرح بخش
2340127 بهمن فرح بخش
تلفن شرکت هست :
6473355 رضا فرح بخش
2340127 بهمن فرح بخش
چند روز پیش دوتا هارد مکستور 160 و 250 ساتا خریدم از 2جای مختلف
دیروز اومدم تست کنم ، سیستم به زور میشناسه اونا رو میخوام ویندوز نصب کنم پارتیشن رو درست میکنه ولی فرمت نمیکنه و گیر میکنه ، هارد ها رو به یک سیستم که هارد سالم داره زدم باز دیر میشناسه و وقتی میرم تو ویندوز پارتیشن بسازم باز فرمت نمیشه و فقط یک بار تونستم به fat32 فرمت که کنم
به 5 تا سیستم زدم و اینجوری شد
موقع نصب ویندوز xp وقتی فرمت ntfs میزنم و 100درصد میشه که میره واسه نصب فایلها ارور میده:
setup was unable to format the partition, the disk may be damaged make sure the drive is switched on any properly connected to your computer, if the disk is a scsi disk, make sure your scsi devices are properly terminated. consult your computer manual or scsi adapter documenttation for more information for windows xp..
the continue, press enter
اینتر که میزنم برمیگرده به انتخاب درایوها و باز همین آش و همین کاسه
m
با توجه به حرف ها شما هارد در بایوس دیتکت شده
اگه با پارتیشن بندی مجدد مشکلتون حل نشد هارد ایراد داره چون روی سیستم های دیگه هم مشکل داشته
نرم افزار hdd regenerator رو دانلود کنید و یک اسکن کامل بکنید هارد رو و نتیجرو بگین
بردم تعمیر گفتن هاردها بدسکتوری داره
درست میشه کرد ؟ چقدر هزینه داره و کجا ؟
شهرستان هستم
به طرف هم گفتم گفت من با تست گذاشتم ، هیچ کاری هم نمیشه کرد
اگه بدسکتور داره با نرم افزار hdd regenerator به احتمال زیاد میشه درستش کرد نشد low level format میکنید درست نشد باید بدید بیرون پلاتر بررسی بشه
با سلام به دوستان گرامی
چند وقت پیش داشتم فوتبال انلاین نگاه میکردم که یکهو کامپیوتر هنگ کرد و فقط صدای فوتبال شنیده میشد هر کاری کردم از هنگ در نیامد به ناچار دکمه پاور رو نگه داشتم تا خاموش بشه و وقتی دوباره لپ تاب روشن کردم پیام داد که هیچ سیستم عاملی یافت نمیشه
هر کاری کردم فایده ناداشت و هارد نمیشناخت
خواستم فرمت کنم و ویندوز جدید بریزم ولی بکل هارد نمیشناخت
یه هارد دیگه خریدم و هارد قبلی رو با USB وصل کردم به لپ تاپ ولی باز هیچ اثری از هیچ پارتیشنی نبود
تو device manager که میرم تو قسمت disk drive به این اسم شناخته : SPIF30x USB2sata Bridge USB Device
مشخصات هارد من اینه :
HITACHI
HDD : 250
MODEL : HTS542525K9SA00
5400PM
من بدلیل اینکه در ایران نیستم برام مقدور نیست که هارد رو ببرم پیش افراد قابل اعتماد برای تعمیر و چون مقدار زیادی عکس خانوادگی دارم نمیتونم بدم بیرون برای تعمیر
امیدوارم شما دوست گرام راهنمایی کنیند تا مشکل من برطرف بشه
برام فقط اطلاعات هارد مهمه نه خود هارد .
ممنون
این مشکل بیشتر میتونه از موتور هارد باشه شما هارد رو به لپ تاب بزنید ببیند موتور هارد کار میکنه یا نه همچنین ببینید موتور هارد داغ میکنه یا نه
از لرزش خفیفش میشه فهمید موتور داره کار میکنه
ولی این مشکل بیشتز از موتور برد الکتورنیک و آی سی درایور موتور میتونه باشه
به نظر میاد با این لرزش خفیفی که داره موتور هارد کار میکنه و مقدار مکی هم حرارت رو احساس میکنم
صدایی از موتور هارد نمیاد ؟
نه صدایی نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)