تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 471 از 2403 اولاول ... 3714214614674684694704714724734744754815215719711471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به سلامتی هات فایل هم قیلطر شد من موندم این موتور قیلطرگر چقدر به این کامه هات حساسیت داره :
    IIMDb IP Address:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Hotfile IP Address:
    کد:
    Last edited by assimi; 10-06-2010 at 16:31.

2. 5 کاربر از assimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دوستانی که پارس آنلاین استفاده میکنن سرعتشون چقدره؟از پارس راضین؟ و از چه سرویسی استفاده میکنن؟از لحاظ قطعی وضع پارس چطوره(غیر از این چند روزه )؟
    با تشکر

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به سلامتی هات فایل هم قیلطر شد من موندم این موتور قیلطرگر چقدر به این کامه هات حساسیت داره :
    IIMDb IP Address:
    کد:
    Hotfile IP Address:
    کد:
    ای ول اینارو از کجا گیراوردی؟

یه مطلب دیگر هم بگم و اون اینکه دادن سرعت بالا تو روز برای اینتر نت های محدود غیر قانونی نیست مطلبش رو مدتها پیش خوندم در یه سایت خبری یادم نیست از زبون کی گفته شده اما دلیلیش این بود که اگه سرعت بالا هم بدن چون محدوده مثلا نمی تونه بیشتر از 2 گیگ دان کنه اخه دوستان سر این موضوع که این سرعتها تشویقه و غیر قانونه و isp عجب جرعتی داره حرف میزنن من گفتم که بدونین

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------

سلام
    دوستانی که پارس آنلاین استفاده میکنن سرعتشون چقدره؟از پارس راضین؟ و از چه سرویسی استفاده میکنن؟از لحاظ قطعی وضع پارس چطوره(غیر از این چند روزه )؟
    با تشکر
    دوست عزیز از من به شما نصیحت کلا توی تابستون از هر شرکتی هر جایی هر نوع سرویسی بگیری باید عصاب فولادی داشته باشی

5. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من من بخیل نیستم به همه سرعت بالا بدن اصلا من سرعت بالا نمیخوام من حقمو میخوام.
    به خدا اگه به همه افرادی که 128 دارن بر فرض 10 مگابایت سرعت بدن 24 ساعت شبانه روز من هیچ اعتراضی نمیکنم خوشحال هم میشم ولی حق 64 کیلوبایت منو بدن لا اقل من با همون 64 کیلوبایت خودم راضیم.
    ...در ضمن جناب Birak ادم چیز نداشته رو تقسیم نمیکنه هیچوقت حرف منو قبول داری؟
    وقتی شما پهنای باند نداری کسی مجبورت نکرده بیشتر از ظرفیتت اینترنت بدی این کار خلاف قانون هست هزار تا مشکل هم پیش میاد برای کاربر هات و باعث افزایش نا رضایتی میشه.
    ...
    من هم کاملا با شما موافقم که وقتی پول سرویسی رو میدی حق هم داری با کیفیت مورد نظر خدمات بگیری و تو این قضیه بازم می گم حق اعتراض دارین .
    اما در مورد قرارداد شرکتای ISP تو ایران با کمال تاسف اون چیزی که تو قرارداد یا رو کاغذ میاد این نیست که مثلا وقتی سرعت 512 میگیری اونا تعهد بدن سرعتت حداقل 512 باشه ! اگه یه بار دیگه به لیست سرعت شرکتها نگاه کنی ( همه شرکتها ) مثلا مینویسن دریافت تاااااا 512 ! یا دریافت تاااااا 256 .... یعنی چی ؟! یعنی شرکت میگه سقف سرعتت اینه واسه سرویسی که داری میگیری و من تعهدی ندارم حتما مساوی با این سرعت یا بالاتر از این بهت خدمات بدم ! اگه تونستم تا این سرعت میدم !!! و در اصل یه جورایی ضایع کردن حق کاربراست و تو کل ایران همینطوره. تا همین یکی 2 سال پیش تا جایی که میدونم وضع خیلی بدتر بود و مثلا همین اشتراک 128 سرعتش بین 12 تا 14 بودو یکی از دوستام که تو تهران از شرکت داتک اشتراک 128 داشت همیشه سرعتش رو 90-100 بود و کاملا هم براش عادی بود! اما الان شرکتا یه کمی با انصاف تر شدن و حتی تو حالت استاندارد هم لااقل سرعت بین 18 تا 20 هست ... در مورد اینکه آدم چیز نداشته رو تقسیم نمیکنه درست میگید اما من برخلاف شما قبول ندارم که اندیشه با توجه به قراردادهایی که با کاربراش داره الان کمبود پهنای باند داشته باشه.یعنی مثلا اگه بخواد به همه سرعت استاندارد بده هنوز خیلیییی از پهنای باندش بلا استفاده میمونه ... اگه یادتون باشه وقتی تازه پهنای باند خریدن سرعتا حدود 1 ماه عالی بود اما با این روندی که همه ملت سر ساعت 1 شروع به دانلود میکنن و به سرعت استاندارد هم راضی نیستن همیشه مشکل خواهیم داشت مگه اینکه یه شرکت بیاد سرمایه گذازی خیلی کلانی بکنه و مثلا حداقل پهنای باندش رو بر اساس سرعت دانلود 200 کیلو بایت برا تک تک کاربرا اون هم تو اوج ترافیک در نظر بگیره !!! که این هم عملا برا شرکتا امکان پذیر نیست . تنها کاری که باید بکنن تا اینجور مشکلات و نارضایتی ها کمتر بشه اینه که مثلا کسانی مثل شما که اشتراک با سرعت بالاتر دارند پهنای باندشون رو بین کاربرای کمتری شر کنن تا در هنگام اوج ترافیک لااقل سرعتتون خیلی از سرعت استاندارد پایین تر نیاد و این کاری هست که از ISP بر میاد . یعنی هر چی سرعت قرارداد بالاتر باشه تعداد کاربرای کمتری پهنای باند رو شر کرده باشن .

اما اگه من جای شما باشم این کارها رو میکنم :
    1) از شرکت میخوام مشکلم رو حل کنه . البته من زیاد بد بین نیستم تا حدی که بگم بلک لیست هست و این چیزا . اما میدونم با شکایت و دعوا هم خیلی وقتا نتیجه به دست نمیاد.اگه مشکل طوری باشه که از عهده شرکت بر بیاد مطمئن باش اونها هم اعتبارشون رو دوست دارن و اونها هم دنبال دردسر نیستن .
    2) اما اگه دیدم وضعیت درست بشو نیست میرم از کسایی که تو مرکز مخابراتی مشابه خط دارن و با سرویس 512 به پارس یا دامون یا گیلانت یا ... وصل میشن کیفیت سرعت تو 24 ساعت رو دقیق سوال میکنم . اگه دیدم واقعا تفاوت محسوسه با کسی تعارف نداریم ! خب میرم جای دیگه ... وقتی آدم اینقده داره برای اشتراک 512 هزینه میده حق داره از جایی سرویس بگیره که براش به صرفه تره .
    3) اگه جای شما باشم چیز-پی-ان رو هم امتحان میکنم ببینم تو سرعتم چه تاثیری میذاره . اگه هم دسترسی نداشته باشم لااقل یه اکانت تست میگیرم و یه تست میکنم نتیجش چطوره.
    من هم برای شما آرزوی سرعتهای خفن میکنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

...
    یه مطلب دیگر هم بگم و اون اینکه دادن سرعت بالا تو روز برای اینتر نت های محدود غیر قانونی نیست مطلبش رو مدتها پیش خوندم در یه سایت خبری یادم نیست از زبون کی گفته شده اما دلیلیش این بود که اگه سرعت بالا هم بدن چون محدوده مثلا نمی تونه بیشتر از 2 گیگ دان کنه اخه دوستان سر این موضوع که این سرعتها تشویقه و غیر قانونه و isp عجب جرعتی داره حرف میزنن من گفتم که بدونین
    ...
    طبق قانونی که تصویب شده کلا برا همه کاربران خانگی که واجد شرایط سرعت بالاتر نیستند سرعت بالاتر از 128 ممنوعه و هیچ کجا هم ذکر نشده مثلا برا کسی که اشتراک محدود حجمی داره مجاز هست !
    چون وقتی داشتن این رو ابلاغ میکردن مهندس سلیمانی گفت که امنیت اخلاقی اینترنت خیلی واجب تر از داشتن سرعت بالاتره ! و هر وقت ما بتونیم تو سرعتای بالاتر هم اینترنت رو سالم کنیم اون موقع سرعت بالاتر هم میدیم ... دلیلش هم 2 چیز بود ... اول اینکه اون موقع برنامه فیل-ترینگشون با سرعتهای بالا به مشکل برخورده بود و در بعضی موارد درست کار نمیکرد ... از اون مهمتر اینکه برای دیدن تصاویر ویدئو آنلاین یا شبکه های تلویزیونی از تو سایتها برای اینکه تصویر راحت دریافت بشه و فریز نداشته باشه حداقل سرعت 512 مورد نیاز هست و با محدود کردن سرعت به 128 عملا استفاده از اونها غیر ممکن میشه حتی اگه کسی از فیل - شکن استفاده کرده باشه بازم نمیتونه با سرعت 128 از اونا درست حسابی استفاده کنه. پس حتی اشتراک 512 با حجم 1 گیگ هم ممنوعه ! چون به همون اندازه 1 گیگ هم میشه به ویدئو آنلاین دسترسی داشت ! الان هم IP TV اومده که اگه کسی به سرعت حداقل 2 مگابیت دسترسی داشته باشه به راحتی با خرید یه دستگاه و بدون نیاز به د ی ش قادر هست کانالهای ماهپاره رو از طریق اینترنت تو تلویزیونش ببینه ! پس میبینین قضیه محدود کردن سرعت خیلی پیچیده تر از این حرفاست و ارتباطی به محدودیت حجم نداره ... مهم اینه که جلوی استفاده از اونجور خدمات عیر مجازگرفته بشه ...
    در مورد اینکه شرکتا سرعت تشویقی میدن اصلا بحث شجاعت یا جرعت نیست ... قانون محدودیت سرعت بس که شور و آبگوشتی هست خود مسئولین هم خیلی وقتا سخت گیری نمیکنن . مثل همین قضیه درخواست مدرک برای سرعت بالای 128 که قبلا سخت نمی گرفتن اما الان بیشتر به شرکتا فشار آوردن ... پس اگه بخوان میتونن خیلی راحت جلوی شرکتا رو بگیرند چون این قانون بهشون اجازه محدود کردن رو میده . چه برای نامحدود چه برای سرویس حجمی . اما فعلا ملاکشون همون برگه ای هست که تو شرکت امضا میکنیم و توش سرعت 128 نوشته شده بنابراین فعلا کاری ندارن !
    در مورد اینکه یکی از مسئولین یه جا گفته این کار قانونیه اصلا نمیشه رو حرفش حساب کرد ... مهم قانونی هست که رو کاغد هنوز وجود داره و ممکنه 1 ساعت بعدش مسئول دومی بیاد و همه حرفهای اولی رو انکار کنه ! مثل قضیه معروف لنگر که هر کسی اومد یه داستان جدید تعریف کرد آخرش هم معلوم نشد لنگره به کابل خورده بوده یا کابل به لنگر !!!

8. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست من مگه مملکت همینطور بی قانونه پولتو بخورن زبون هم داشته باشن نه عزیزم چیزی به نام لیست سیاه هم نداریم الکی شایعه پراکنی نکن.

این وسط ضرر رو isp میده اگر من شکایت کنم نه بنده.

در ضمن طبق قانون isp که ازش به علت کم فروشی شکایت بشه نمیتونه به شخص شکایت کننده اینترنت نده و بخواد بچزوندش همین قابل بر رسی هست از نظر قانون که یعنی اگه نخواد انیترنت بده به شخصی که در واقع از حق خودش دفاع کرده این یعنی که نمیخواد تن به قانون بده و رویه خودشو درست کنه بلکه میخواد عامل اعمال قانون رو از بین ببره.

درسته شرکت خصوصی هست ولی همه چیز به دلبخواه شرکت نیست.

کل رشت هم بشه 14 کیلو بایت بهتره تا دزدی کنند از مال مردم.

در ضمن محدودیت سرعت هم تا همین 3 ماه دیگه برداشته میشه طبق اخبار. بعدش هم دوست من من شاید مجوز داشته باشم اصلا پس پیش داوری نکنید.

با این حرف ها دیگرانو نترسونید اینجا تو ایران اینترنتی وجود نداره که بخواد سرعتش کم بشه حالا مثلا 512 هم شد اینترنت اونم اشتراکی هر جای دنیا بگی میخندن بهت. خوبه که همین اینترنتم با هزار دنگ و فنگ و مشکل میدن به ما.
    اهم... اهم... اینجا ایران است... یارانه هدفمند میکنیم... پول برق 10 تومن میشه 100 تومن... گوشتونم میبریم اگه صداتون دراد... پولتونم میخوریم... یکار دیگه هم باهاتون میکنیم... کسی هم شاخ بشه مامور میفرستیم بررسی کنن، مجرم زیر میزی داد، شاکی برو سال دیگه بیا... نداد، برو 6 ماه دیگه بیا...

That's how things work in this god blessed country... And I think you should just look around abit more...

مجبور میکین ادم بره تا مرز سیاستمداری...

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

واقعا اینو دیگه راست میگه که در ایران اینترنتی وجود نداره .
    امروز با یکی از دوستام داشتم حرف میزم در لندن ازش یک چیزی خواسته بودم که برام آپلود کنه 10 گیگ بود گفتم میتونی آپ کنی گفت چرا نتونم کاری نداره که گفتم سرعت آپلودت چنده گفت 5Gig در ثامیه . واقعا متاسفم واسه ما که باید سر کلیوبایت ها چونه بزنیم

چرا بارون نمیاد؟؟!!!

تو کره شمالی 3Gbps میدن... هارد SATA3 هم سرعتش 3Gbps. دوستتون تو وزارت اطلاعات کره شمالی کار میکنه؟؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خدایا من 70 % وب گردیم تو IMDB بود وبقیش گوگل...بدونه IMDB واقعا نمیشه زندگی کرد...لعنت به بانیش و اونی که خیلی چیزه...
    با جعفر پناهی یا بهمن قبادی نسبتی دارین؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فقط این ویدیو رو ببینید...

کد:
    حجمش 7MB...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فقط این ویدیو رو ببینید...

کد:
    حجمش 7MB...
    اینها همه چیزشون سیسکو هست اونوقت شاتل که هیچی بارش نیست میگه Linksys که تحت نظر سیسکو هست جواب نمیده رو سیستممون و ممنوعه.

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز با یکی از دوستام داشتم حرف میزم در لندن ازش یک چیزی خواسته بودم که برام آپلود کنه 10 گیگ بود گفتم میتونی آپ کنی گفت چرا نتونم کاری نداره که گفتم سرعت آپلودت چنده گفت 5Gig در ثامیه . واقعا متاسفم واسه ما که باید سر کلیوبایت ها چونه بزنیم
    سرعت 5g هنوز هیچ جا نمیدن البته زیاد طول نمیکشه تا بدن ولی هنوز در حد mb هست احتمالا دوستتون سرعت 5 مگابایت داره

بچه ها دیشب سرعت چطور بود واسه من خوب بود 1.5 گیگ دان کردم اندیشه 128 خط 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •